kardeşim senin pdr okuman sana çok şey katmış belli.. İktisat okuyan herkes bankacı oluyor doğru ya unutmuşuz
Ailesi kendi istekleri doğrultusunda yakınında olmasını istiyor.. Gözünü boyamak içinde motoru öne sürmüşler çocuk bunun çelişkisini yaşıyor(ailem bu uzaklığı dert ediyor samsun19 mayıs üni.ye geçiş yapmamı istiyor buna ikna etmek için de samsuna geçersem istediğim cbr250r yi alacaklarını söylüyorlar. ), şimdi ben zaten o iki üniversitenin eğitimi arasında atla deve farkı olmadığını daha önce söyledim.. Belli ediyorsun ki ya yazdıklarımızı okumuyorsun ya da sen boşu boşuna okuyosun.. İzmir'den mezun adamla Samsun'dan çıkan adam arasında pek fark olmaz eyvallah ama kağıt üzerinde avantajı olucak oturup kpss çalışmıcaksa.. Yabancı dil konusu kesinlikle önemli nerde olursa olsun kursa gidip mümkünse yurtdışı imkanları değerlendirilmeli.
Şimdi son olarak biz burda birbirimize cevap vermiyoruz, senin ilk seviyesiz mesajına karşılık cevap attım. ben kendi açımdan kendi fikirlerimi arkadaşa sunuyorum.. Sende kimsenin cümlelerine bok atmadan açıklamalarını yaz..
Ama VONALI MURAT'a diceğim başka bişey daha çıktı bu söylediğimi iyi değerlendir bence;
burakmetu'ya göre özel sektörde en fazla bankacı olup çıkarmışsın!! Yorumunu aldığın insanların bu işi bilip bilmemesini iyi tart ölç. Benim bilmediğimi düşünüyosan ona göre onun bilmediğini düşünüyosan ona göre seçimini yap.. Pdr okumuş adam büyük adam sonuçta ;)ha bide iktisat terkmiş yani olayı iyi biliyor ;)