Merhabalar TVS APACHE 180 CC modified Silindir Zararı olurmu çok acil bilgi lazım.
Reklamlar
-
Merhabalar TVS APACHE 180 CC modified Silindir Zararı olurmu çok acil bilgi lazım , abilerim motorsiklete 180 cc modified silindir taktırıcam umarım sorumun cevaıbını hızlı bir şekilde alırım subab kesermi debriyaj balatam erken biticek hayliyle fakat daha büyük ne olabılır en önemlisi subab kesermi ? bunu taktırıcam fakat 5 ay falan sonra uzun yola cıkıcam yaklaşık 2500 Km yol yapıcam benı yolda bırakırmı gibi bir cok sorum var sizlerin bilgilerine muctacım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------
Arkadaşlar lütfen yardımcı olacak kımse yokmu :(
Reklamlar
-
Olur. Niye böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsunuzki? yeterli bence 150cc. zaten taksanda çok bir şey fark etmez güç olarak.
-
düz mantıkla gidersek, 125 cc iken 150 cc silindir takılan motosikletimde kranktan ses gelmeye başladı. Yaptırdık, etek vuruyor dendi o yapıldı, karbüratör uygun olmadığı için de çekişi üst devirlerde yoktu, aynısı tvs ye de olabilir
Motosikletinizi 180 cc yaptığınızda üst devirlerde silindir içine yine 150 cc hacme göre benzin ve hava gidecek, sıkıştırma düşük olacağından eskisi kadar bile gidemeyeceksiniz.
-
ben eski motoruma takmıştım
güç olarak artış olmuştu hissetiriyordu 120km rahat çıkıyordu
ama motor ısındıktan sonra motordan egzantrik zinciri sesi gibi bir ses geliyordu zincir degişti yine aynı
1 ay civarı öyle kullandım eski silindiri geri taktım
artık bana gelen silindirmi dandik çıktı bilemem
-
Bence gereksiz.Kuba felan olsaydı Antep'te 125 lik motorun alt motoru indirip yerine 200 cc felan takıyorlardı da tvs'de yok sanırım böyle birşey.
-
tekoklava adlı üyeden alıntı
ben eski motoruma takmıştım
güç olarak artış olmuştu hissetiriyordu 120km rahat çıkıyordu
ama motor ısındıktan sonra motordan egzantrik zinciri sesi gibi bir ses geliyordu zincir degişti yine aynı
1 ay civarı öyle kullandım eski silindiri geri taktım
artık bana gelen silindirmi dandik çıktı bilemem
Çok teşekkürler bilginiz için sizcen küçük birşey istesem yaparmısınız benim için cok ince bir araştırma yaparmısınız acaba ? Zararları nelerdir faydaları nekadar fark edilir maximun km/h kaç gibi ?
-
Özgürr adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler bilginiz için sizcen küçük birşey istesem yaparmısınız benim için cok ince bir araştırma yaparmısınız acaba ? Zararları nelerdir faydaları nekadar fark edilir maximun km/h kaç gibi ?
kısaca cevap vereyim. bır kere karburatör uymucak. motor parcaları 150cc için olduğu için yakın zamanda arıza cıkartır motor ömrü kısalır yani. hız ve tork artacagı ıcın frenler azda olsa gorevını yerıne getıremez
-
AydınOğlu09 adlı üyeden alıntı
kısaca cevap vereyim. bır kere karburatör uymucak. motor parcaları 150cc için olduğu için yakın zamanda arıza cıkartır motor ömrü kısalır yani. hız ve tork artacagı ıcın frenler azda olsa gorevını yerıne getıremez
deneyip göricem , 100.000 KM ömrü var hadi yarı yarıya düşsün ? 50 bin km bile ya kullanırım ya kullanmam
-
Orjinal ürünlerin üzerinde yaptığım her değişiklik için, başım ağrıdı.
Kesinlikle orijinal kalmasından yanayım. Başınıza bela olacak.
bir taraf bir tarafı bozacak, orayı yapayım derken diğer parça uyuşmayacak, öyle öyle gidecek.
En önemlisi de, olmadık bir yerde, başına olmadık işler açabilecek. En azından sürekli bu riskkle gezeceksin.
-
180 silindir ilk etapta eğer MOTOSTAR parçası ise KESİNLİKLE kullanmayın,,,
Subaplar ses yapacak,
PİSTON STROK PAYINI USTANIZ ÖLÇSÜN,
Aksi taktirde PİSTON ÜST KAPAĞA DEYECEK VE krank sesi Gibi ses yapacaktır,
180cc silindir kullanılacağı zaman 180 CC EKSANTRİK MİLİ'nıde değiştirmenizi öneririm,
bu esnada eksantrik zincirinide değiştirmenizde fayda vardır,,,
EĞER MOTOR SESLİ ÇALIŞIR İSE ve kararlıysanız yinede 180cc yapmaya,
2 ADET SİLİNDİR ÜST KAPAK CONTASI kullanın,,,
-
2 conta guçten kaybettirmez mi? Sıkıştırma azalınca yakıtla beraber guç azalıyor mu yoksa sadece guç azalıp, yakıt aynı mı kalıyor?
-
Ben 125 cc den 150 cc ye sonra da 250 cc ye çıkardım. Çok güzel oldu. (Motoru satıp yenisini alarak. En güzel böyle oluyor)
-
disturbed adlı üyeden alıntı
2 conta guçten kaybettirmez mi? Sıkıştırma azalınca yakıtla beraber guç azalıyor mu yoksa sadece guç azalıp, yakıt aynı mı kalıyor?
2 conta deyince aklına 2 SANTİM KALINLIK gelmesin,
2 conta demek 0,06 mm kalınlık demek,
oda zaten ne dışardan nede güçten hiçbir fark yaratmayacaktır motorunuza,,,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Serkan reis geldi dağılalım
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Subaplar ses yapacak,
180cc silindir kullanılacağı zaman 180 CC EKSANTRİK MİLİ'nıde değiştirmenizi öneririm,
hocam ya bu 180 cc modified silindir saten tek MOTORSTAR'da var başka yerde görmeinm onca arastırmama ragmen baska yerlerdede satılıyor fakat onlarda motostar ürünü ve bu dedıklerını aynen ustaya okutucam yazın yaptırıcam rodajı acmam kolay olsun sımdı hava yagmurlu karlı kışlı 1 gun bınsem 5 gun motor yatıyor
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Subaplar ses yapacak,
benim demek istediklerimi serkan söylemiş...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
benim demek istediklerimi serkan söylemiş...
motostardan farklı bir ürün nerede ve nasıl bulabılırım ornek bır lınk atamısınız lütfen ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------
???????????????????????
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)