Merhaba arkadaşlar,
Şair sigortadan (Aviva Sigorta acentesi) kasko için teklif aldım.
2014 RegalRaptor Daytona 250 (9000 TL) motosiklet için 1300 TL 9 Taksit.
Fiyat uygun mu sizce ne dersiniz?
Merhaba arkadaşlar,
Şair sigortadan (Aviva Sigorta acentesi) kasko için teklif aldım.
2014 RegalRaptor Daytona 250 (9000 TL) motosiklet için 1300 TL 9 Taksit.
Fiyat uygun mu sizce ne dersiniz?
ben 2014 mayısta yzf r125 için halk sigortaya 250 tl ye sigorta yaptırmıştım. yaş 24 ilk motorumdu şehir ist.
Sigorta ile kasko farklıdır karıştırmışsınız sanırım fyz01. Bence 1300 tl güzel bi rakam ama kasko iartları neler çalınma ? Üstündeki ekipmana da kasko yapıyorlarmı maddeleri de önemli
Şair sigorta normalde bayagi kapsamlı veriyor kaskoyu. ama hocam biraz yuksek geldi rakam bana, bence biraz zorlayin derim..
Aksesuar yok bende fiyatı ona göre verdiler. Teminatlarda aşağıdaki gibi.
KASKO TEMİNATLARI
1. KASKO ( yanma, çalınma, kaza )
* Kazalarda ve özellikle tek taraflı kazalarda ( devrilme vb.) muafiyet yoktur. Sigorta şirketi hasarın tamamını öder.
2. HIRSIZLIK TEMİNATI:
*Kapalı garaj ve kilit şartı yoktur. Açık alanda çalınmayı da kapsar ve %100 ödeme yapar.
3. AKSESUAR TEMİNATI:
* Motosiklette bulunan ve detayları poliçe sonunda belirtilen aksesuarlar, poliçe üzerinde yazan bedele kadar teminat altına alınmıştır .Poliçede belirtilmeyen her türlü ek aksesuar teminat kapsamı dışındadır.
4. KASK VE MOTOR KORUMA KIYAFETLERİ TEMİNATI : 2.000 TL
* Sigortalıya ait motosiklet kaskı ve kıyafetleri sadece kazalarda göreceği zararlara karşı 2.000 TL limit ile poliçe kapsamına dahil edilmiştir.Hasar anında kaza zaptı ve hasarlanan kask ve /veya kıyafetin şirketimize teslimi zorunludur, aksi halde kask ve /veya kıyafete gelecek zararlar teminat dışında kalacaktır.
5. DEPREM TEMİNATI
* muafiyetsiz olup, tamamı ödenir.
6. SEL VE SU BASKINI TEMİNATI
*muafiyetsiz olup, tamamı ödenir. motorun ve egzozun su alması halinde oluşan her türlü hasarlarda kapsam dahilindedir.
7.GLKHHKNH VE TERÖR TEMİNATI
* muafiyetsiz olup, tamamı ödenir.
8. ANAHTARLA ÇALINMA TEMİNATI
* Anahtar üzerindeyken çalınmalar sonucu oluşan hırsızlıkta müşterilerimizin mağdur durumda kalmaması adına poliçe teminatının %80 ini öder (Sigorta şirketlerinin çoğu bunu suistimal olarak görüp ödeme yapmaz)
9. HUKUKSAL KORUMA 10000 TL
10. MOTOSİKLET YARDIM ( ASİSTANS )
* Sigortalı Türkiye'nin herhangi bir noktasında 0 216 444 28 00 nolu telefon üzerinden Kasko Yardım
hattına başvurduğu taktirde araç kurtarma hizmetlerinden ücretsiz ve en kısa
sürede yararlanabilecektir.
www.youtube.com Pegasus MT KANALI Facebook Pegasus MT KANALI bu kanallardan video resim takibi yapa bilirsiniz beğenin paylaşın yorum yapın iyi eğlenceler.
Vallahi benim aklıma yattı.
2014 Model PCX için ne teklif verirler acaba?
Bu şair sigortanın antalyada yeri falan var mı?
iki sayfalık telefon kaskosunu okumadığım için eşek yüküyle para verdiğim telefonu çöpe atmak zorunda kaldım. kaskoyu her türlü hasara karşı diye satıyorlar ama sözleşmeyi okuyunca aslında hiç bir güvence vermediklerini görüyorsun.
ağır kusur, yeterli önlemi almama gibi kullanıcıdan beklenen sorumluluklar/hususlar konusunda özellikle dikkat.
Mayıs ayında 12.850 TL faturalı CBR 250 için Şair Sigorta'dan 1.280 TL'ye kasko yaptırdım. Yaş, tramer kaydı fiyatta etkili. Bir de Honda ya da Gis Akademi'den güvenli sürüş eğitimi alırsanız indirim yapıyorlar.
Bu beni de çok düşündürüyor açıkçası. Forumda motoru çalınan birisi vardı, uzun zamandır görünmüyor. Kaskodan parayı aldı mı alamadı mı bilmiyorum. Oradan gelecek habere göre kaskoyu yeniletmeyi tekrar düşüneceğim.
Sigorta şirketleri kasko sigortalarında genellikle "genişletilmiş kasko" ürününü satarlar, fakat motosiklet sigorta sektörün de kaza ve çalınmaya karşı daha riskli taşıklar olduğu için fiyatlar otomobil kaskoları kadar yüksek çıkabilir.
Her yıl hasar yapmadığınızda ve poliçeyi yenilediğinizde hasarsızlık indirimi hak kazanırsınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------
Sigorta şirketleri kasko sigortalarında genellikle "genişletilmiş kasko" ürününü satarlar, fakat motosiklet sigorta sektörün de kaza ve çalınmaya karşı daha riskli taşıtlar olduğu için fiyatlar otomobil kaskoları kadar yüksek çıkabilir.
Her yıl hasar yapmadığınızda ve poliçeyi yenilediğinizde hasarsızlık indirimi hak kazanırsınız.
düzeltme: imla hatası
Bende gecen sene sair sigorta aviva sigortaya 1600 tl 9 taksit motorum 21200 tl fiyati.
Bu sene indirimde olacak 1300 e felan yaptiririm.
Merhaba,
Aracı sigorta acentasına gidiverin, sigorta sirketlerinden teklif alın, yardımcı olacaklardır. Skypedan haberleşiyorlar,iki dakika pc başında bilgilerinizi yazıverecekler,tekliflerden en uygunu hangisi ise onu yaptırırsınız.
Bu fiyatı fazla bulurken daha yüksekleride geldi. Axa sigorta 2200 TL, Anadolu sigorta ise 4000 TL üzeri fiyat çekti. Çok yüksek fiyatlı bir motosiklet sahibi olmadan kasko işine soğuk bakacağım sanırım...
11000 inazumaya 1100 tl ye 6 taksit, şair sigortadan yaptırdım. normal gibi fiyat
Genelde motosiklet bedelinin %10 u gibi oluyor
sair sigorta motosiklet camiasında taninan bir firma yamuk yapacaklarını sanmam..
Bence kaskoyu kesinlikle yaptırın simdi biraz acitir ama çalınirsa geçer
Benim poliçemde anahtar üstündeyken çalınma klozu da dahil aksesuar olarak top case i de dahil ettiler.. tavsiyemdir ihmal etme..
Bu arada Muconun dediği gibi eğitim aldiysan sertifikani gönder indirim yapıyorlar
Eğitim alıp almadığımı ve motosikleti nasıl muhafaza ettiğimi sordular kapalı garaj vs.
Fiyatı etkileyen kriterler dediğiniz gibi. Şuana kadar teklif aldığım firmalar arasında en iyi fiyatı şair sigorta verdi. Biraz daha araştırma yapacağım ama makul gelmeye başladı açıkçası.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)