Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kasko Fiyatı Nasıl Sizce

REKLAM ALANI
    ///MPOWER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    Valla bence bahsettiğiniz kapsamlara göre çok çok iyi fiyat kesinlikle değer heleki istanbul gibi bir şehirde.

Ben geçen yaz teklif için sorguda aldığım rakamları gördükten sonra bırakın anahtar üstünde çalınmayı gece nerdeyse odama çıkarıp saklıcam
    ALLIANZ : 3.800
    AK : 4.100
    ki kapsamlarını hiç bilmiyorum bile bu rakamlardan sonra içeriğini soramadım haliyle

Bence değer kesinlikle değer.
    "The Ultimate Riding Machine"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    DL650 XT L5 - yamaha delight 115
    CBF1000FA 29.000 TL değerden,kask,kıyafetler,yançantalar,aksesuarlar dahil olmak üzere full kasko 1470 tl.ye yaptırmıştım anadolu sigortadan 9 veya 10 takside..
    bazı kasko şirkeleri 4500 tl ye kadar fiyat vermişlerdi,Kaskonuzu,araştırmadan yaptırmayın.

capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    Farklı bir bakış açısı sunmak amacıyla yazıyorum. Bu sigorta şirketleri neticede bu işi para kazanmak için yaptıklarına göre daima verdiklerinden çok almak zorundalar. Bunu da yağlayıp ballayıp önümüze koyuyorlar. Ömrümde 1 defa arabam için ilk aldığım zaman kasko yaptırdım, sonra onu da yenilemedim. Motorunla düşsen kaç para hasar çıkacak dostum? Sadece kendi kusurunla yapma ihtimalin olan kazalarda yılda 1300 liradan fazla hasar alacağına inanıyor musun? Geriye çalınma kalıyor, onu da iyice sarıp sarmalayıp, zincirleyip, aracını arabaların arasına kolayca çıkarılamayacak yerelere koyarak aşacaksın. Sonra buraya vereceğin 1300 liraları biriktirip daha yüksek modellere geçeceksin.

07mehmet07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw s1000rr
    ooooo bu neee ben yandım o zaman, şubatta kısmet olursa sıfır zx636 geliyor kasko yaptırmayı düşünüyodum ortalama da %10 dersek 4.000 tl kasko mu çıkartacaklar bana kaldı ki kasko bedeli satış bedelinden daha yüksek, anlaşılan bunlar beni

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)