CBR 600RR-250R ve Duke 200 yorum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kazasız belasız eşinizle uzun seneler binersiniz insallah...
cbr250 nin başlangıç motoru olduğu konusunda size katılmıyorum yalnız. limitlerde sürmek viraj yapmak acemi işi değildir. 0-120 hızlanma performansı seri denebilir.
siyah renk 600RR ye yakışmış. Siyah cbr250 ile yan yana fotosu harika
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız eşinizle uzun seneler binersiniz insallah...
cbr250 nin başlangıç motoru olduğu konusunda size katılmıyorum yalnız. limitlerde sürmek viraj yapmak acemi işi değildir. 0-120 hızlanma performansı seri denebilir.
siyah renk 600RR ye yakışmış. Siyah cbr250 ile yan yana fotosu harika
Oncelikle tesekkur ederim acikcasi bende ilk basta hizli tepkiler verecek saniyordum anlattigim gibi gazdan korkuyordum ama biraz binince oyle olmadigini gordum gayet uslu bi motosiklet suruş konusundada acemiyim bende iddaliyim diyemem ona ragmen cok guclu gormedim ha tabi buyuk bir deneyim olarak saymasamda falcon150 kullanmistim oncesinde azcok biliyordum zaten onun yararida dokunmustur mutlaka
-
İlk olarak Eşinize ve size kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Başlangıç motoru konusu herhalde motosiklette en çok tartışılan konulardan bir tanesidir. Bununla ilgili sadece Türkçe forum sitelerinde yüzlerce sayfa tartışılmıştır. Kimi der 50cc scooter den başla, diğeri der ne yapacan onu git al bir 250cc onunla başla der. Bu mevzuda deneyimli motosiklet sahiplerinin üzerinde uzlaştığı tek bir nokta varsa o da SINIR olarak 250cc 4 zamanlı bir motosiklettir.
Şahsi görüşüm ise kurumsal bir firmanın eğitiminden sonra (Honda güvenli sürüş, Gis akademi v.b) 250cc motosiklet ile başlanılabilinir ve gayet mutlu mesut binilir.
Honda CBR 250r uzun süre incelemeiştim, çok güzel bir motosiklet. Maddi olarak problemi olmayan bir çok insan başlangıç olarak CBR 250r seçmekte. Ve bundan pişmanlık duyana hiç rastlamadım.
Size vereceğim tek tavsiye, Eğitim, Eğitim ve Eğitim.
Ninja 250 SL ile biraz daha trafikte tecrübelenim, Honda Güvenli Sürüş 2 eğitimini de alacağım.
-
neonxc adlı üyeden alıntı
İlk olarak Eşinize ve size kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Başlangıç motoru konusu herhalde motosiklette en çok tartışılan konulardan bir tanesidir. Bununla ilgili sadece Türkçe forum sitelerinde yüzlerce sayfa tartışılmıştır. Kimi der 50cc scooter den başla, diğeri der ne yapacan onu git al bir 250cc onunla başla der. Bu mevzuda deneyimli motosiklet sahiplerinin üzerinde uzlaştığı tek bir nokta varsa o da SINIR olarak 250cc 4 zamanlı bir motosiklettir.
Şahsi görüşüm ise kurumsal bir firmanın eğitiminden sonra (Honda güvenli sürüş, Gis akademi v.b) 250cc motosiklet ile başlanılabilinir ve gayet mutlu mesut binilir.
Honda CBR 250r uzun süre incelemeiştim, çok güzel bir motosiklet. Maddi olarak problemi olmayan bir çok insan başlangıç olarak CBR 250r seçmekte. Ve bundan pişmanlık duyana hiç rastlamadım.
Size vereceğim tek tavsiye, Eğitim, Eğitim ve Eğitim.
Ninja 250 SL ile biraz daha trafikte tecrübelenim, Honda Güvenli Sürüş 2 eğitimini de alacağım.
Tesekkur ederim egitim benimde aklimda almam lazim cidden gis akademiyi dusunuyoruz
-
markaların reklam yüzümüsünüz hayırdır
ha bire ürün tanıtımı
-
deep_far adlı üyeden alıntı
markaların reklam yüzümüsünüz hayırdır
ha bire ürün tanıtımı
Biri cikip reklammi yapiyorsun vs diyecek diye urun yorumlayaccakken vazgecmistim ki "ekipman tanitimimiz eksik diye" bi baslikta muhabbet ederken ben koyacaktim ama boyle tepkiler yuzunden cekindigimi soyledim sıkıntı olmayacagini konustuktan sonra diger arkadaslarimin yaptigi gibi bende yayimladim ve motosikletini yayimlayan ilk uyede ben degilim bu forumda herhalde niye benim urunlerim motosikletim gozune batti ? Farkindaysan cogu kisi ekipman ve motosiklet secimi konusu aciyor diger konumdada malzemelerimin iyi yanini kotu yanini kullanici gozunden aktarmaya calistim sorana soylemeye calistim bilgi vermeye calistim oldugu kadar
-
biliyorum, burası bir forum ama allah rızası için, hiç değilse nokta kullanın. orhun kitabelerini mi okudum, enigma şifresini miçözdüm yoksa yoksa forum girisi mi okudum hala karar veremedim.
bu arada 250 cclik motorların çok büyütüldüğüne katılıyorum. hatta 125 cc den 250 cc ye geçiş genelde hüsranla ve 1 yıl dolmadan motor deüğişimiyle sonuçlanıyor. o yüzden makul fşyatlı 50 bg civarı motorlar büyük ihtiyaç.
-
copycat adlı üyeden alıntı
biliyorum, burası bir forum ama allah rızası için, hiç değilse nokta kullanın. orhun kitabelerini mi okudum, enigma şifresini miçözdüm yoksa yoksa forum girisi mi okudum hala karar veremedim.
bu arada 250 cclik motorların çok büyütüldüğüne katılıyorum. hatta 125 cc den 250 cc ye geçiş genelde hüsranla ve 1 yıl dolmadan motor deüğişimiyle sonuçlanıyor. o yüzden makul fşyatlı 50 bg civarı motorlar büyük ihtiyaç.
Haklisin noktalamalara dikkat etmeye calisirim artik hakikaten oyle olmuş
Evet, 250yi bende buyutup yanaşmiyordum 125 alacaktim ama artik bulunmamasindan dolayı bunu aldım ve sıkıntı yaratmadı.
-
Motorlar başarılı kazasız belasız sürüşler gis akademiyi öneririm
-
Konuyu açan arkadaşımda forumdakilerde yanlış anlamasın ama birşey belirtmek istiyordum uzun zamandan beri. Şu motosiklet dünyasına adım attığım günden itibaren aklımda oluşan tek bir düşünce oldu hep " CBR 250 motosiklet dünyasının tofaşı, kartalı " benim gibi düşünenler var mı aranızda acaba ? Görünüşü çok güzel bir motor ama herkesin ilk tercihi oluyor. Hele beyaz, kırmızı, mavi modelini görünce hep böyle düşünüyorum
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
cbr250 nin başlangıç motoru olduğu konusunda size katılmıyorum
Bende cbr250 ile başladım halada cbr 250 var bence başlangıç için gayet normal bir motosiklet
Zaten honda ,diğer 250 likler gibi gitmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
Leon10Rhyme adlı üyeden alıntı
Konuyu açan arkadaşımda forumdakilerde yanlış anlamasın ama birşey belirtmek istiyordum uzun zamandan beri. Şu motosiklet dünyasına adım attığım günden itibaren aklımda oluşan tek bir düşünce oldu hep " CBR 250 motosiklet dünyasının tofaşı, kartalı " benim gibi düşünenler var mı aranızda acaba ? Görünüşü çok güzel bir motor ama herkesin ilk tercihi oluyor. Hele beyaz, kırmızı, mavi modelini görünce hep böyle düşünüyorum
Tofaş kadar küçültmeyelim alınıyorum
o benim Audi A4'düm
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Leon10Rhyme adlı üyeden alıntı
Bahsettigin arabalari gorunce benim aklima apaci tabir edilen kisim geliyor ve altindaki arabaya bakmayip yanlayan makas atan ona buna kafa tutan asiri gurultu rahatsiz edici trafikte uzak durulmasi gerekenler ve ellerinde kisitli parasi olan genclerin tercihi cbr250 ilk tercih olabilir ama sahincilerle vs ayni kefeyede koymak yersiz cbrdan once sahinle bir tutabilecegin cok motor var oyle konusacaksak eger ha tutup cbr alip egzoz takip aynalari yukari dikip (tavsan) yapip dolasan var kendi bilecegi is ne 600de ne 250de egzoz yok bizim orjinalleri duruyor ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
Freye adlı üyeden alıntı
Bende cbr250 ile başladım halada cbr 250 var bence başlangıç için gayet normal bir motosiklet
Zaten honda ,diğer 250 likler gibi gitmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
Tofaş kadar küçültmeyelim alınıyorum
o benim Audi A4'düm
Diger 250likleri kullanmak nasip olmadi bilmiyorum ama pismanda degilim yani iyi motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Motorlar başarılı kazasız belasız sürüşler gis akademiyi öneririm
Tesekkur ederim
-
-
Freye adlı üyeden alıntı
Honda Cbr 250R'den hyo'da kawasaki ninja 250 de daha hızlı gidiyor
Ama en azından hyosung'dan bizim Cbr'ler çok çok daha iyi duruyor.
Cbr 250 kullandım tam anlayamadım dediğinizi ama cbr 250r hyosung dan çok çok daha iyi mi duruyor dediniz?
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Cbr 250 kullandım tam anlayamadım dediğinizi ama cbr 250r hyosung dan çok çok daha iyi mi duruyor dediniz?
Hayır hocam hyosungla kawasaki cbr'den daha hızlı ama cbrnin frenleri hyodan çok çok daha iyi tek diske rağmen
-
fotoğraflar çok güzel ekipman tanıtımıza da baktım açtığınız konuları yakından takip ediyorum çok eğlenceli geçiyo.. arkadaşlarada sormak istediğim birşey var ben cbr 250 kullanmanın mantığını ne yazık ki anlamayadım sonuçta 13 liralık bir makina 250 cc ve bu paraya örneğin xmax 250 alıp etrafımı gezerek görerek gitmek oturuş pozisyonunun rahatlığı, bagaj hacmi vs. gibi nedenlerle uzun yolada rahatlıkla çıkabilen bir motor almak varken neden bu motor geçiş motoru derseniz alışma sürecinde bu cb125 te olabilirdi mesela ? motorla alakası olmayanların uzaktan ss e benzettiği için mi tercih ediliyor acaba etrafımda çokça görmeye başladım merakımdan dolayı sormak istedim
-
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Oncelikle tesekkur ederim acikcasi bende ilk basta hizli tepkiler verecek saniyordum anlattigim gibi gazdan korkuyordum ama biraz binince oyle olmadigini gordum gayet uslu bi motosiklet suruş konusundada acemiyim bende iddaliyim diyemem ona ragmen cok guclu gormedim ha tabi buyuk bir deneyim olarak saymasamda falcon150 kullanmistim oncesinde azcok biliyordum zaten onun yararida dokunmustur mutlaka
Dediğiniz gibi başta korkmuşsunuz, temkinli olmuşsunuz yani bilinçlisiniz. Bilinçli insan için 250 ideal başlangıç olabilir, altı az gelir. Ama malesef kendini bilinçli zanneden insan sayısı da fazla, biner binmez limitlerde kullanabileceğini sanan. Onlar için 250 fazla
-
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
Ama malesef kendini bilinçli zanneden insan sayısı da fazla, biner binmez limitlerde kullanabileceğini sanan. Onlar için 250 fazla
Bahsettiğiniz insanlar başlangıç için 600cc alıp bizde sezonun sonunda konusunu açıp allah rahmet eylesin dediğimiz insanlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)