Bu neyin kafası :D (Az da gülelim)
Reklamlar
-
Sizinkilerde bişey değilmiş bundan bir yıl önce her gece gördüğüm tekrar eden rüyalardan biri:yaz tatilindeyim doğduğum köyü sel basmış ne hikmetse ben moturumla suyun üstünde jet-skiyle gider gibi süZülüyorum köydeki herkezi kurtarıyorum bu şekilde derken bizim hasan abinin evine geliyorum alıcam adamı gitcem ama hasan abi başlıyor bağrınmaya'' motor ya bu ben binmem imkansız böyle bişey" ben bi sorgulamaya başlıyorum hakkatten imkansız yani.. derken birden düşüyorum suya boğuluyorum ve uykumdan uyanıyorum her seferinde..
Not:hasan abi senin benle alıp veremediğin ne yaa bigün gerçekten böyle bir olay olursa gitmicem onu kurtarmaya bıktım her gece senin yüzünden ölmeye
Reklamlar
-
Cbr 600u olan biri geliyor shark speed r carbon veriyor bana çok mutlu oluyorum bedene bi bakıyorum M ben S takiyorum maalesef. Kafama takiyorum büyük geliyor sonra yanıma geliyor tam ben binecem uyaniyorum :(
-
Rüyamda pedallı cg sürmüştüm sonra öğrendim ki ismi biyonik miş isteyen varsa ayrıntılı inceleme yazabilirim sonuçta rüyamda da olsa sürdüm
-
Mardin İl Temsilcisi
-
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
benim rüyamda gördüğüm motorlar biraz farklı , sabah sabah banyo yaptıran cinsten
sizin fanteziler biraz farklı
sen istiur duj...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
beyefendi adlı üyeden alıntı
Rüyamda pedallı cg sürmüştüm sonra öğrendim ki ismi biyonik miş isteyen varsa ayrıntılı inceleme yazabilirim sonuçta rüyamda da olsa sürdüm
bionik o
-
30 Haziran 2015, 09:56
Benim motor rüyamda kanlı canlı güzel bir hatundu, bende "demek bu yüzden motora motor diyorlarmış" dedim, terbiyesiz dedi, beni arabanın altına attı
-
30 Haziran 2015, 10:19
dostum oda birşeymi ilk motorumu almama yaklaşık 1 ay filan kala gördüğüm rüya şöyleydi. sözde motoru almışım ilerliyorum arkamdan sürücüsüz bir motor geliyor (marka model bilemeyeceğim ama kırmızı bir ss'ti) tam o sırada kendi motorumdan geriye doğru zıplayıp (akan trafikte kaptırmış gidiyorum yani) kırmızı motora atlıyorum ve onu sürmeye başlıyorum. rüyamın sonuna doğru denize düşüyoduk ve bir vincin kırmızı motoru denizden çıkarışını görüyodum.
-
30 Haziran 2015, 10:22
Müdür ben anneme boyle ruyalar anlatinca ..otun acikta kalmis derdi kontrol ettin mi
-
30 Haziran 2015, 10:49
A.Volkan adlı üyeden alıntı
İtina ile rüya yorumlanır!Not:Şaka yapmıyorum.
Pedal çevirmek zorluk ve emektir.Müsait olunca daha detaylı yorumu özelden yaparım.
Allah'a şirk koşuyor EKONOMİ'nin kankası
Motosikletli Kaplumbağa...
-
30 Haziran 2015, 11:09
mobilet alın kapansın mevzu :D
-
30 Haziran 2015, 12:10
Benim de var, ( o zamanlar motorum yok, artçıyım ) artçısı olduğum arkadaşımın motoruyla yokuş yukarı çıkarken 9. vitese atıyorum, gösterge de 9 yazıyor :D Rüya yı ertesi gün arkadaşıma anlatıyorum, o günden bu güne 9. vitesle hep alay konusu olmuşumdur, sağolsunlar
-
30 Haziran 2015, 14:20
hacım son 2-3 gündür benım rüyamda 4 kişiyiz bende r6 var birimizde 600rr birimizde enduro 600 lük birimizdede 636 kawa. arkadaş bizi polis kovalamaya baslıyor hemde normal normal bu ümraniye buyakanın yanındakı otoyolda ya inanırmısınız ordan tut polonezköy yoluna dönene kadar 3 racing enduroyu kouryoruz. polonezköy yoluda sanki bozukmuş gibi ordan üsküdara kadar olan yoluda endurocu öne geçiyor yolu açıyor bize velhası üsküdar civarlarında falan ekiyoruz polisleri. sonra ışıklarda beklerkenbi başka polis geliyor "pardon bişey sorabilirmiyim"diyor buyur abi diyoruz ya 4 tane motorsikletli kaçmış bizim ekiplerden gördünüz mü diyor. yok abi diyoruz ama o an gerçekten biz oldugumuzu düşünmüyoruz hiçbirimiz. hatta giderken yolda dalgasını geçyoruz motorcular niye kaçsınki falan diyoruz güülüyoruz eglenıyoruz derken bi bakıyoruz endurocu yok biz 3 kişi kalmışız. tesadüf gibi endurocununda evi üsküdardaydı eve geçmıstır diyoruz ama konu kapanıyor galeyana gidiyor yanı bu aradada acıbademden falan inmişiz etrafa baka baka yavas yavas gidiyoruz gecenın karanlıgında. 600rr kullanan diyorki ben fenere inecegim hadi mutlaka gidelim ortam mükemmelmiş diyor.(gerçektede böyle bır arkadasım var 600rr ı o kullanıyor zaten :D) sen git hacım diyorum bu basıp gidiyor kawada bundan 5 dk sonra ayrılıyor.o arada işte bostancı köprüsünün oralardayım bi anda bembeyaz bi ışıgın içinde kalıyorum. bi sesler falan arkadan 4 tane şerdi kaplayacak şekilde 9-10 tane polis arabası gelıyor üzerimde ışık mal oluyorum bi bakıyorum altıma r125 ?gazlıyorum gazlıyorum lan iyide gidiyormus bu seside iyimiş diyorum ankara yolunda tam böyle yatıyorum 125 e son gaz gidiyorum soldan bi polis arabası rahatca gelip saga ceker mısın artık sıkıldık dıyor. hıza bakıyorum 60. :D bi telaşlanıp uyanıyorum ama ter içindeyim.
-
30 Haziran 2015, 14:52
snappy x adlı üyeden alıntı
ahah :D bende debriyajsız cbr 600 kullandım :D
O vakit tavuk, koyun seni kesmez. Sırada inekler var : )
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
30 Haziran 2015, 15:24
bende yamaha r1 2014 kullanıyordum rüyamda önümde giden dolmuştan kız iniyordu yanına yaklaştığımda 2 kişilerdi biri arkama diğeride depoya yatarak bindi motosiklete ve baaaammmmmm uykudan uyandım aklınıza başka bişey gelmesin :D
-
30 Haziran 2015, 18:31
Newbie2015 adlı üyeden alıntı
hacım son 2-3 gündür benım rüyamda 4 kişiyiz bende r6 var birimizde 600rr birimizde enduro 600 lük birimizdede 636 kawa. arkadaş bizi polis kovalamaya baslıyor hemde normal normal bu ümraniye buyakanın yanındakı otoyolda ya inanırmısınız ordan tut polonezköy yoluna dönene kadar 3 racing enduroyu kouryoruz. polonezköy yoluda sanki bozukmuş gibi ordan üsküdara kadar olan yoluda endurocu öne geçiyor yolu açıyor bize velhası üsküdar civarlarında falan ekiyoruz polisleri. sonra ışıklarda beklerkenbi başka polis geliyor "pardon bişey sorabilirmiyim"diyor buyur abi diyoruz ya 4 tane motorsikletli kaçmış bizim ekiplerden gördünüz mü diyor. yok abi diyoruz ama o an gerçekten biz oldugumuzu düşünmüyoruz hiçbirimiz. hatta giderken yolda dalgasını geçyoruz motorcular niye kaçsınki falan diyoruz güülüyoruz eglenıyoruz derken bi bakıyoruz endurocu yok biz 3 kişi kalmışız. tesadüf gibi endurocununda evi üsküdardaydı eve geçmıstır diyoruz ama konu kapanıyor galeyana gidiyor yanı bu aradada acıbademden falan inmişiz etrafa baka baka yavas yavas gidiyoruz gecenın karanlıgında. 600rr kullanan diyorki ben fenere inecegim hadi mutlaka gidelim ortam mükemmelmiş diyor.(gerçektede böyle bır arkadasım var 600rr ı o kullanıyor zaten :D) sen git hacım diyorum bu basıp gidiyor kawada bundan 5 dk sonra ayrılıyor.o arada işte bostancı köprüsünün oralardayım bi anda bembeyaz bi ışıgın içinde kalıyorum. bi sesler falan arkadan 4 tane şerdi kaplayacak şekilde 9-10 tane polis arabası gelıyor üzerimde ışık mal oluyorum bi bakıyorum altıma r125 ?gazlıyorum gazlıyorum lan iyide gidiyormus bu seside iyimiş diyorum ankara yolunda tam böyle yatıyorum 125 e son gaz gidiyorum soldan bi polis arabası rahatca gelip saga ceker mısın artık sıkıldık dıyor. hıza bakıyorum 60. :D bi telaşlanıp uyanıyorum ama ter içindeyim.
bu nasıl bi kafa ya :D sen rüya görmemişsin ki kardeş filmdir o, rüya olsa duramazsın :D
-
30 Haziran 2015, 18:37
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
O vakit tavuk, koyun seni kesmez. Sırada inekler var : )
valla benimde bir sataşasım gelmişti ama b*kunu çıkarmayayım dedim. adamın adı çıkmış dokuza inmez sekize hesabı.
SNAPPY X bu arada en son ne ezdin abi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)