Bu neyin kafası :D (Az da gülelim)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Motor la ilgili çok rüya gördüm fakat en çok beni etkileyen HAYABUSA olduydu. Resmen yatağın içinde o motoru sürüyordum nasıl olduysa uyandım tekrar o rüyayı görmek için dua etmiştim ama nafile :D Hayalimmm ya bak yine dertlendim şimdi
-
ahah :D bende debriyajsız cbr 600 kullandım :D
-
mayis ayinda ilk motor surusumun ardindan 6 ay boyunca istinasiz her gece motot surdum ruyamda
-
-
Bende 1000rrlar filan cok gordum "anca ruyamda zaten" kullaniyordum birde gercek gibi oluyordu ayy ne kolaymis bunu surmek filan diye dalga gecerken uyaniyordum -.-
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
ben de rüyamda reyzing motor kullanıyordum... marka model bilmiyorum... ama 4 silindir reyzing... ara gazı felan veriyorum... off o biçim motor felan diyorum...
gel gel gelelim sürmeye başlayınca sanki 100 cc motor gibi gidiyor... daha doğrusu gitmiyor
böyle rüyanın taaa....
Aynı mevzu benim rüyalarda da var, zaten çekmediği için pedala abanıyorum Sebebi nedir acaba, tecrübe etmediğimden aklım mı almıyor nedir
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
-
Geçen xtreme max da ayaklarım yere değermi diye düşünüyodum (all boy 1.70) gece uyudum ayaklarım yere tam basıyodu motorda normalde 1.80'den asağısı o motorda tam basamaz diye biliyorum al sana saçma rüya
-
Aha ben de yıllar yılı rüyamda motosiklet çekmeyince hep pedalla gittim hatta bir keresinde beyaz şahin kullanıyordum onunla da pedal çevirerek gittim
-
-
Bende motorum yokken bi evin bahçesinden eski püskü mavi boyası atmış falan böyle paslanmış bi scooter çalıyodum. Onla yola çıkıp virajlarda diz falan deydiriyodum güzel rüyaydı :D
-
Rüya da pedal görmek, çok çalışıp istediğin bi motosiklet i taksitsiz kredisiz borçsuz harçsız alacağına işarettir. al sana rüya tabiri
-
hehehehhehehhe ben de rüyamda pedalla motosiklet sürmüştüm
-
İtina ile rüya yorumlanır!Not:Şaka yapmıyorum.
Pedal çevirmek zorluk ve emektir.Müsait olunca daha detaylı yorumu özelden yaparım.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
benim rüyamda gördüğüm motorlar biraz farklı , sabah sabah banyo yaptıran cinsten
sizin fanteziler biraz farklı
-
motorum yokken kabenin etrafındaki bi motocross pistinde atlaya zıplaya tavaf etmiştim
keşke uyanıkken de böyle olsa kafam
-
Benm motor yokken gormuyodumda motor aldiktan sonra haftadabir görürum kesin. Ama hep kendi motorumu goruyorum sadece aradabir 1000cc oluyr. Ulan diyorum bu motorun sesi negusel olmus bi uyaniyorum ahh motorum hala 250 cc
-
Motosiklet ile alakalı rüyalarımda zaman zaman düştüğümü görüyorum veya motosiklet altımdayken bir şekilde tutamayıp düşürdüğümü görüyorum ve otomobil-motosiklet farketmeksizin rüyamda kullanırken durduramıyorum, yani altımda ki aracı bir türlü durduramıyorum sanırım nörolojik birşey. Kesinlikle durmuyor.
-
Sık gördüğüm şey lowside hareketi. Ön tekerim kitlenip katlanıyor, uyanıyorum. Daha gerçektede rüyadada devamını görmedim umarım görmem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)