kawasaki ninja250sl mi yoksa yeni cbr250r mı
Reklamlar
-
Ya arkadaşlar bu sl'ler tek renkmi gelcek başka renkleri yokmu
Reklamlar
-
Murat.K. adlı üyeden alıntı
öncelikle hayırlı olsun. necat motordan sipariş verme sebebiniz neydi acaba? (çok yakınında oturduğum için soruyorum da)
Is yerime yakın olduğu için Necat motordan siparis verdim.
-
Arkadaşlar İzmit Sofuoğlu Motordan Selman beyle de iletişime geçebilirsiniz (Kenan Sofuoğlu nun da kuzenidir) çok cana yakın ve yardımsever biri motoru ayagınıza kadar da getirir. Bazen boyle esnafa ıhtıyac duyuyor insan.
-
Bende cbr250r araştırırken ninja 250sl ye kaymaya başladım.. en büyük soru işaretlerim; 250sl e sığma problemi olr mu (185cm boy), bir de 250sl in sürücü ve yolcu selesi konforu.. özellikle yolcu selesi cbr250r a göre baya bi dar.
-
Ben ikisini de tercih etmezdim R25 alırdım. Yaz başında yzf r125 almayı planlıyorum , yazdan çıkarken yani hafiften fiyatlar düşer gibi olduğu zamanda bir R25 alacağım.. Bence 250cc sınıfında Yamaha R25 bir devrim yapmıştır , hiç bir konuda rakipleri yakınına bile yaklaşamaz..
-
BurakMakar adlı üyeden alıntı
Ben ikisini de tercih etmezdim R25 alırdım. Yaz başında yzf r125 almayı planlıyorum , yazdan çıkarken yani hafiften fiyatlar düşer gibi olduğu zamanda bir R25 alacağım.. Bence 250cc sınıfında Yamaha R25 bir devrim yapmıştır , hiç bir konuda rakipleri yakınına bile yaklaşamaz..
Fiyat konusu peki?
R25 14.500 tl + Lastik masrafı ile 15 bin küsürlere gelirken fiyatı, ninja 250 sl 12 bin tl civarında. Lastik masrafıda yok.
-
Ninja 250 Sl al biz daha dün aldık abi nasi dikkat çekiyosun ya bütün gözler uzerinde
-
rc 200 ile ninja 250sl arasında kaldım ben de :D
-
karamankolik adlı üyeden alıntı
Bende cbr250r araştırırken ninja 250sl ye kaymaya başladım.. en büyük soru işaretlerim; 250sl e sığma problemi olr mu (185cm boy), bir de 250sl in sürücü ve yolcu selesi konforu.. özellikle yolcu selesi cbr250r a göre baya bi dar.
Konfor arıyorsan yanlış tercih olur. Ninja 250sl konforlu olsun diye tasarlanmış bir motor değil. Tam racing pozisyonunda seyahat ediyorsun. (arka seleyede birini oturtmak oldukça zor olur.)
-
Sabırsız adlı üyeden alıntı
Ninja 250 Sl al biz daha dün aldık abi nasi dikkat çekiyosun ya
bütün gözler uzerinde
Hayırlı olsun kardeş. Allah kazasız kullanmayı nasip etsin inşallah.. hangi renk, abs limi abs siz mi aldın? kaça maal oldu plakayla falan?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------
TimFx adlı üyeden alıntı
Konfor arıyorsan yanlış tercih olur. Ninja 250sl konforlu olsun diye tasarlanmış bir motor değil. Tam racing pozisyonunda seyahat ediyorsun. (arka seleyede birini oturtmak oldukça zor olur.)
Konfor derken sadece cbr250r ile ninja250sl i kıyaslamak açısından diyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
BurakMakar adlı üyeden alıntı
zaten işin maddi boyutu olmasa R25 in her türlü gideri varda ben sıfır 250sl ile 2014 model cbr250 arasındayım şuan.
-
163km/h ı geçmiyordu izlediğim bir videoda 250sl
-
[QUOTE=karamankolik;3562847]Hayırlı olsun kardeş. Allah kazasız kullanmayı nasip etsin inşallah.. hangi renk, abs limi abs siz mi aldın? kaça maal oldu plakayla falan?[COLOR="Silver"]
Hocam Plaka Daha Çıkmadı bütün evrak plaka işlemleri çarşamba günü yapılacak. Şuan Yatıyor . İlk Önce Beyaz renk istemiştim sonra vazgeçip yeşil aldım Motor Absli 4800 euro'ya aldık .
İsterseniz Resim Atabilirim
-
[QUOTE=Sabırsız;3562880]
karamankolik adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeş. Allah kazasız kullanmayı nasip etsin inşallah.. hangi renk, abs limi abs siz mi aldın? kaça maal oldu plakayla falan?[COLOR="Silver"]
Hocam Plaka Daha Çıkmadı bütün evrak plaka işlemleri çarşamba günü yapılacak. Şuan Yatıyor . İlk Önce Beyaz renk istemiştim sonra vazgeçip yeşil aldım Motor Absli 4800 euro'ya aldık .
İsterseniz Resim Atabilirim
Çok iyi olur resim atabilirsen.. hatta senin boy kaç, motorun üstendeyken bi resmini atabilirsen daha iyi olur. Plaka işlerini falan da halledince bilgilendirirsen sevinirim.
-
Aynen hocam bol bol resim koyalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)