Kesinlikle ninja 250 sl al derim.
1. Fiyatı cbr ye göre uygun.
2. Mephand' ın dedeği gibi geleceği parlak.
Tanıtım fiyatından sonraki bir kaç ay için zam görmesi kaçınılmaz.
Kesinlikle ninja 250 sl al derim.
1. Fiyatı cbr ye göre uygun.
2. Mephand' ın dedeği gibi geleceği parlak.
Tanıtım fiyatından sonraki bir kaç ay için zam görmesi kaçınılmaz.
Karalı ; yapalım hocam, ama teste dahi girmeden 250r nin daha iyi hızlanma değerleri vereceği kesin gibi. Hem çift silindir farkı var hemde BG gücü olarak 5 bg güçlü zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
Abi sen gerçekten hiç binmemişsin ya, ben İlk gün 20-30 km falan yapmıştım Benim motor şuan 680 km civarında. Hiç benimeme rağmen. Altın Elbiseli Adam herhalde ilk defa bu kadar yeni bir motorun test videosunu çekiyordur
Ivmelenmesi nasıl cbr250r göre.
bizim motora binmeye vaktimiz hiç olmadı ki. aldığımız gün 11km yaptı 3km ben binebildim. sonra kar yağmur vs başlayınca kilit altına aldık. ondan sonrada ne zaman niyetlensem ya işim çıktı yada ailece bir yerlere gitmemiz gerekti.
motoru 2 tık alçalttılar birde ricamız üzerine, şimdi eşimde rahat rahat binebilir hale gele. zaten ona sözüm var beraber gis e gideceğiz eğitim alıp beraber başlayacağız. o yüzden hiç acelem yok. aldım egomu tatmin ettim. şimdi şu eğitim işini aradan çıkarsak ta 1 tane daha motor alsak diye bakıyorum yoksa paylaşamayacağız
Yamaha r25 fiyati pahalı olacak gibi aynı zamanda güç olarak da 250 sınıfının da en iyisi olavak gibi duruyor
Ninja250sl nin kullanın rahatlığı nasıl koltuk rahat mı amatörler nasıl peki
bu konuda en iyi yorumu neonxc verir bence
Eski bir CBR250 (2012 model) kullanıcısı olarak, aynı fiyatta bile olsalar Ninja 250SL derim. Şu anki fiyatı göz önüne alırsak, beklemen hata.
Sadece Fiyat yönünde mi
Bu motoru Türkiyede şuan en çok binen ben olsamda 680km ile :D Başka motorlar ile çok tecrübem olmadığı için çok iyi bir yorum yapamıyacağım. Birde herkesin kondisyonu ve rahatlık anlayışının değeri değişmekte.
Yinede bunlara rağmen. fikirlerimi yazacak olursam.
Boyum 183 ve 77 kilodayım. Motoru kullanırken öyle çok bir dik oturuş yok. Sele de yumuşacık değil. Ama ciddi bir rahatsızlık belirtisi duymadım. İstanbul da şehir içinde full trafikte bir günde 150km kullandığımda oldu. Ama lan bu ne lanet motor aldığım güne lanet olsun gibi bir düşüncem olmadı. Yazın Allahtan bir şey olmazsa bol bol uzun yol yapma planım var. O zaman her şey ortaya çıkar
Bugün bir arkadaş daha Necat motordan Ninja 250SL siparişi verdi. O da honda cbr 250 ile ninja 250sl arasında kalmıştı.
Şu durumda Honda alınmaz arkadaş. Euro düştü 12.100tl kawasaki yi alıyorsun. Honda ya gidip 13.500 tl bayılacak bir de üstüne bir kit lastik alacaksın. Ama aradaki farka değer hiç bir şeyin olmayacak. Murat abi ile ben yanından geçeceğiz, ışıl ışıl parlayan fıstık yeşili rengimiz ile. Lan keşke ninja mı alsaydım diyeceksiniz :D
z 250 slde çok güzel olmuş çıplak olanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sofuoglu-moto-yeni-kawasaki-z250sl-kart-imkanli-192470227/detay
Ninja 250sl bu fiyatayken honda alanlardan şüphe duyarım,2.el kar olarak bile bakıyorsanız daha avantajlı olacaktır diye düşünüyorum.
2014 Mayıs ayında CBR 250'ye alternatif olarak Yamaha R25 çıkmış olsaydı, R25 alırdım.
KTM RC200 çıkmış olsaydı, RC200 alırdım.
Kawasaki 250sl çıkmış olsaydı, CBR 250 alırdım
Bu sonuçlardan performans ve fiyatın benim için kriter olmadığını rahatlıkla söylenebilir.
Bu arada beygir gücü hemen hemen aynı iki motordan, sürtünmesi daha az olan (bkz. ince lastik), ağırlığı daha az olan (151 kg 250sl) motorun daha iyi performans vereceğini tahmin ediyordum. Karşılaştırma sonuçları da bunu göstermiş.
Bugün selçuk arkadasin motorunu inceledim kullandım teşekkür ederim. Is ılık ve kalite iyi grenaj bağlantıları birleşim yerleri işçiliği güzel. Motorun sesi tok çıkıyor hoş. Göstergeler ufak gibi görünse de kontağı açınca büyüklüğü ortaya çıkıyor. Gösterge de en güzel taraf benzin göstermesinin olmasi ninja250r bu yoktu. Ben çok beğendim sürüş pozisyonu iyi üstüne yatmiyorsunz. Bugün Nejat motordsn siparis verdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)