Ben olsam ayrılırım hiç uğraşmam
Şimdi siz dersiniz sen bu kafayla hiç kız arkadaş edinemezsin diye öylede oluyor
daha hiç uğraşmıyorum onlara bir şey sevdirmekten ama o zamanda olmuyor.
Hep sap Hep sap
Ben olsam ayrılırım hiç uğraşmam
Şimdi siz dersiniz sen bu kafayla hiç kız arkadaş edinemezsin diye öylede oluyor
daha hiç uğraşmıyorum onlara bir şey sevdirmekten ama o zamanda olmuyor.
Hep sap Hep sap
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
seviyosa motoru senden öncede sevsin senden sonrada.. Asilamaya calismak için ugrasma,senle beraber belki motora ilgi duymaya başlar , ilgi duymuyosa eger ne uğrascaksin.. Sap geldik , sap gidicez..
bu okadar kolay değileşim motordan nefret ediyor beni çok seviyor ben hem eşimi hem mtorsikletide çok seviyorum ve ikisinede zaman ayırıyorum eşim bazen sitem etsede ben motor aşığı olduğum için ikisindende vazgeçemiyorum yazdığım gibi kardeşler bu okadar kolay değil sevgi birden bire olmaz zamanla olur ALLAHA emanet olun kardeşim.
Yapma öyle birşey, nikahlı karin değil, alt tarafı kız arkadasin, niye bir şeyleri empoze etmeye çalışıyorsunuz? Herkes bildigi gibi yasasin, git kendine motosiklet seven bir kız arkadas edin, şahsen biri benim kızına birseyleri ısrarla empoze etmeye çalışsa, kirarim kafasını gözünü.
benimki mobiletimi kaçırmıştı bi kere
aşk öyle birşeydir ki..
o sana gerçekten aşıksa motoruna da aşık olur..
sen ona gerçekten aşıksan motordan da vazgeçebilirsin..
Kesinlikle kendisi kullanıp sağda solda anlatıldığı kadar tehlikeli olmadığını ve kullanmanın çok zor olmadığını görmesi lazım.
Hee "ben hayatta binmem, hiç işim olmaz" gibi yaklaşıyorsa zorlamanın manası yok.
Bamya sevmem mesela. Yengeniz yapar devamlı. Yemem. Alternatif yemeklere yönelirim. Zorlamaz beni illa sev diye. bu da aynı. Sevmezse binmek istemezse zorlamayın. Onunlayken motor olmasın. Bişey kaybetmezsiniz. Aksine biraz ajitasyonla onun için geçici sürede olsa motorundan vazgeçtiğinizi görünce +1 puan hanenize yazılır...
ben yaptım artık kendısınde 2 tane motor var ama anam ağladı hiç bulaşma :D eğer korkuyoarsa giydir bütün kıyafetleri 40-50 yi geçmeden gezdir yavaş yavaş alışıcak :D ben hayatta motora binmem diyen kız arkadaşımda şuan yamaha xmax 250 ve duke 200 var :D :D :D :D
"Aşkım tubeless lastik sevmiyorum, işin heyecanı kaçıyo, tubetype lastik olacak, değişeceksin şambriyeli!"
demesini ne çok isterdim kız arkadaşımın
neyse ki korkmuyor, hopluyor hemen motora bazen de sürüyor düşe düşe
Aşılamak gibi birşey yok, bi sabah kalkacak ki, motosiklet sever olmuş
İçinde varsa oluyor hocam ben motoru alalı 3 ay oldu 3 ay full gezdik şimdi tutturmuş yaza bende motor alıcam diyo. Havalar ısınınca hemen başlıycam öğretmeye yaza kadar ehliyeti de alır daha ne isterimki
Düşündümde iyiki yok kız arkadaşım, motorsiklet sevse bir dert peşime takılıcak edicek ekipmanlarını alıp taksakda düşersek birşey olur diye korkup durucağım sevmese apayrı bir dert. Kafam rahat arada çıkıyorum istediğim yöne sürüyorum birde toprak çamurlu yollara falan giriyorum azıcık pisleniyorum ohh mis :D
maşallah dikkatli olun duke 690'ı kaptırmayın
o iş yaş bilader babadan abiden geçmediyse sonradan zor, hiç boşuna maymun olma.
aboo ben ne kadar şanslıymışım :D
Şöyle söyleyeyim, soğukta bindirme, rahatına dikkat et sürüş esnasında, şehir içinden ziyade şehir dışı keyifli ve keşfedilen yollarda dolaştırmalısın
Yaklaşık 3,5 yıldır bir fiil sap olarak dolaşıyorum (Belamı aramıyorum yani)
Eğer bir gün rahat batarsa, yavuklu mu motorcu camiasından seçmem gerekiyor sanırım
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
valla ona duke 200 ü alalı 2 ay gıbı bır sure oldu. tam vitesliye alışmaya başlamıştı yağmurlar falan başladı xmaxi kullanıcam dedı bende zorlamadım duke200 ü ben kullanmaya başladım istanbul trafıgınde 690 mı 200 mu dersenız yalan solemıyım 200 cok daha rahat :D ama havalar dahada düzelince xmax i bırakıp duke 200 ü alcak :D 690 ı kaptırmam heralde :D :D :D kaptırırsamda derim bana para ver 990 adventure yada 1290 adventure alcam :D kabul ederse verırım :D
Bırak kız arkadaşı ben eşimi hiç bir şekilde ikna edemedim. 2 tekerden 3 tekere geçtik yine olmadı yine olmadı. Bu sene bütün motor tercihini ona bırakarak hiç tarzım olmayan bir motor aldım. Daha onu ikna edebildim mi bunu bilemiyorum zaman gösterecek bakalım. Lafın özeti eğer birisinin birşeye karşı antipatisi varsa azın ile kuş tutsan yine de pek sonuç alacağını sanmıyorum.
Bende kız arkadaş yok ki motora alıştırayım...
MOTORUN İLE KORUNMADAN İLİŞKİYE GİRME
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)