Fuarda Firmalar Kampanya Yapıyorlarmı?
-
Merhaba
On aylık araba serüvenini bırakıp tekrar motosiklete dönmeye karar verdim. Fuarda kampanya olursa fuardan ekipman ve motosiklet almayı düşünüyorum.
Daha önceki fuar tecrübenize dayanarak öneriniz varmı? 1000-600RR R6 GSXR1000-600'da indirimli fiyattan almak mümkün olabilirmi? Mesela 2014 eylül aylarında 1000rr 44.500'den 39.500'e düşmüştü.
İyi forumlar.
Reklamlar
-
Bende kasklarda bir fiyat düşüşü oluyormu merak ediyorum ?
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Bende kasklarda bir fiyat düşüşü oluyormu merak ediyorum ?
Kasklarda pek fiyat indirimi olmuyo belki pesin para pazarlik yaparsan biseyler olur ben montumu fuardan aldim piyasa degeri 1400 du ben baktigimda 1100 e aldim pesin iyi olmustu ama kask isine girmedim internetteki fiyatlariyla ayni degerde satiyolardi ha bu sene ne olur onuda bilemem...
-
Fuar ne zaman.? Hangi markalar sergilenecek.?
-
hiç indirim olmadığı gibi kıtlık geliyo bide bişey alıcan hiçbiyerde yok. mağaza mağaza gezip alman daha mantıklı
-
İndirim oluyor özellikle hudson ı hatırlıyorum büyük bir standı vardı ve kask mont herşeyde 50 100 tl lik indirimler vardı taksitlede alabiliyorsunuz.
-
Geçen yıl son gün gitmemize rağmen fiyatlar uçuktu aksesuar ve ekipmanlarda.İnternette daha uygun fiyata aldığım ürünler fuarda pahalıydı
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
İndirim oluyor özellikle hudson ı hatırlıyorum büyük bir standı vardı ve kask mont herşeyde 50 100 tl lik indirimler vardı taksitlede alabiliyorsunuz.
fuar dönemi o indirimi mağazadan da alıyosunuz
-
-
DKN adlı üyeden alıntı
fuar dönemi o indirimi mağazadan da alıyosunuz
Ben mağazadan bulamadığım indirimide yakalamıştım
-
fuar şubat sonu diye hatırlıyorum, 27 sinde başlıyor sanırım. benim gibi farklı şehirlerden gidecekler Beşiktaş-Liverpool maçı nı da bağlayabilirler
-
Böyle yazıları görünce moralim bozuluyor, benim m800 için lastikleri, yazlık bir mont ve bot için bütçe ayarlama derdindeyim ve en az yüzde 20 indirim alırım diye düşünüyordum.
-
4 senedir sürekli fuara hergün giden biri olarak , çokta bi indirim beklemeyin .. o kalabalıkta curcunada belki pazarlıkla 3 5 kuruş bişey indirirsiniz onuda zaten mağazadan yada internet üzerindende yaparsınız .. ortam şenliği renk gelmesi bakımından fuardan alışveriş yapmak eğlenceli tabi..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
4 senedir sürekli fuara hergün giden biri olarak , çokta bi indirim beklemeyin .. o kalabalıkta curcunada belki pazarlıkla 3 5 kuruş bişey indirirsiniz onuda zaten mağazadan yada internet üzerindende yaparsınız .. ortam şenliği renk gelmesi bakımından fuardan alışveriş yapmak eğlenceli tabi..
Merak ediyorum , internet üzerinden nasıl indirim talep edebiliriz ?
Cidden soruyorum bu soruyu.
Sanırım internette daha ucuzu bulunuyor diye söylediniz. Yanlış anladım galiba.
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Merak ediyorum , internet üzerinden nasıl indirim talep edebiliriz ?
Cidden soruyorum bu soruyu.
Sanırım internette daha ucuzu bulunuyor diye söylediniz. Yanlış anladım galiba.
aynen onu kastettim .. zaten anlamışsınız :D internette illa ki daha ucuzu bulunuyor pazarlığa gerek kalmıyor
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
Buz motordan lastikçi arkadaşımı aradım tekrar; yüzde 20 indirim mutlaka olur fuarda, fuarı bekle alma dedi. Umarım o haklı çıkar.
-
arkadaşlar markaya göre değişir. motosiklet için bilemiycem ama ekipmanların %60 ında kesinlikle indirim olacak. bu adamlar fuarı teşfik için yapıyorlar. gelelim vakit geçirelim diye değil. sınırlı sayıda ürün getirecekler ve elden çıkarmaya bakacaklar. piyasa değerinin çok altında olmasa da %25 banko.
not; mobilya aksesurları firmasında çalışıyorum.3 yıldır hem CNR hemde Zow fuarlarında stantdan sorumluyduk, bizde bağlantı vardı. ve fuarda bağlantı yapana % bilmem kaç iskonto uyguluyorduk. bu işler böyle. hatta, mesela hudson deri gibi firmalarin pazarlamacıları, aralarında satış yarışına bile girebiliyorlar.
-
Ekipmanda hep yalan dolan gözboyama indirimleri oluyor ama sergilenen motorların arasında çizilen filan olursa son gün veyaa bir kaç gün sonrası üç beş ucuza alabilirsiniz belki. Onlarda bile çok büyük bir indirim beklemeyin.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
fuar ne zamandı?
Eurasia Motosiklet Fuarı bu yıl CNR'da 26 Şubat - 1 Mart tarihleri (Perşembe-Pazar günleri) arasında
http://www.fuarplus.com/EURASIA-MOTO-BIKE-EXPO-/tr/detail/fuar/57162/9/1
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
Aslında olay şu.
Yılbaşında sağlam bi zam yapıyorsun. Bu fiyatlar Yeni yılın sezon fiyatları. Sonda fuarda bi yoklama çekiyorsun Bu sağlam zamı tüketicinin kabullenmesi için bir miktar indirimli veriyorsun. Bazıları bunu %50 oranına kadar yapıyor. Mart ayında bayiler yavaşdan yavaşdan hazırladıkları kazıkları yağlamaya başlıyorlar indirim %30 . Nisanda Bütün yağlı kazıklar hazırlanmış oluyor indirim %20. Mayıs ayında güneşi gördüğümüz dakika indirim mindirim hak getire. Bu yıl zam içinde bir neden yok. Benzin düşdü. İşletme ergi oranları sabit kaldı. Dolar geçen yılki buzamandan daha ucuz. Bakalım bahane ne olacak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)