Bayan Erkek ekipman tanıtımı. Göz atmak isteyenler buyursun
Reklamlar
-
CompanERROR adlı üyeden alıntı
Bu nasıl tanıtım gardaşşş
bence artistlik yapmışın bize :D
Çok özür diliyerek bunu bana mı dediniz. Yada alınganlık mı yaptım.
Reklamlar
-
Millet facede twitterda neler paylaşıyor gardaşım.Bence güzel paylaşım
-
3Hilal adlı üyeden alıntı
Forumda 2110 adet mesajınız bulunuyo.. Üslubunuz biraz alaycı ve samimi-komik olduğu için geçen profilinizi incelemiştim.. Mesaj adetinizi görünce oha lan nasıl yaptı demiştim.. Şimdi anladım meğersem forumda ki konuları okumadan direk mesaj yazıyormuşsunuz
bak sen mühendis beye. belki bunun sebebi, senden 2705 gün daha fazla bu forumda olduğumdandır? ne dersin. (bak, samimiyetimden yine siz demiyorum.)
günde girdiğin ortalama mesaj 1.76.
benim günlük mesajım 0.78
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
solmyr adlı üyeden alıntı
bak sen mühendis beye. belki bunun sebebi, senden 2705 gün daha fazla bu forumda olduğumdandır? ne dersin. (bak, samimiyetimden yine siz demiyorum.)
günde girdiğin ortalama mesaj 1.76.
benim günlük mesajım 0.78
Evet bu mesajları konuyu okumadan yazdığınızı düşünürsek.. 1850 gün sonra konuları okuyarak yazdığım mesajlarla sizin şuan ki mesaj adetinizi kırabilirim
Şaka bi yana ben bu forumda okumayı daha çok seviyorum.. Siz hakkında söylediklerim de tamamen esprisineydi.. Gel barışalım
-
3Hilal adlı üyeden alıntı
Evet bu mesajları konuyu okumadan yazdığınızı düşünürsek.. 1850 gün sonra konuları okuyarak yazdığım mesajlarla sizin şuan ki mesaj adetinizi kırabilirim
Şaka bi yana ben bu forumda okumayı daha çok seviyorum.. Siz hakkında söylediklerim de tamamen esprisineydi.. Gel barışalım
a a, cık. barışmam.
http://inciswf.com/1305369665.swf
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
-
ozrace adlı üyeden alıntı
pantolon eksik tez zamanda tamamlarsınız umarım,he bide bot göremedim...
Pantolon düsunmuyorum istedigim tarz ustume gore denk gelirse olabilir sayet bedenime gore ekipman biraz zor bulunuyor botu botu racing botu istiyordum burda bi magazada bulduk ama o magaza hakkinda pek iyi seyler duymadik yurtdisindan anca siparis etmek icab ediyor
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benim kaskım scorpion ve bende 600rr da görüş açısını kısıtladığını düşünüyorum. Omuz üstü bakış yapamıyorum. Çok fazla kör nokta oluşuyor geride.
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Tanıtım güzel, bell kaskın aynısı bendede var fakat düşürdüm ufak tefek kırıkları var m5x alıcam sanırım. Sizin kaskın yanak kısımlarındada kırık mı var benmı yanlış goruyorum?
Sırtlık aynısı var bencede türünün fiyatına göre tek örneği gayet sağlam ve herkesin kullanması gereken bir ekipman takmayı asla ihmal etmeyin.
Bot yok sanırım, en kısa zamanda bot alın kendinize ayakta önemlidir
Kirik yok kaskimda evet botu istiyordum ama bayan racing botu bulmak zor yurtdisi haric onuda tamamlayacagiz umarim bir magazada var oldugunu gorduk ama magaza hakkinda iyi seyler duymadim sonra..
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Pantolon düsunmuyorum istedigim tarz ustume gore denk gelirse olabilir sayet bedenime gore ekipman biraz zor bulunuyor botu botu racing botu istiyordum burda bi magazada bulduk ama o magaza hakkinda pek iyi seyler duymadik yurtdisindan anca siparis etmek icab ediyor
Bence en kısa zamanda pantalon edinin.Dış görünüşüne bakmaksızın.
Olası bir düşüş ve ardında olası sürtünmede tüm bacağınızı asfalt yüzer.
Tabiki sizin kararınız.
-
incaroad adlı üyeden alıntı
deri ceketleri temizlemek çok basit. sakın deterjan ve türevlerini kullanmayın ömrünü yersiniz.
yapılması çok basit elinize vazelin ve pamuk alıyorsunuz. ve deri ceketinizi bununla siliyorsunuz. hafif hafif oğuşturarak sileceksiniz.
sizde göreceksiniz ki temizlenmeye başlıyacak. Ayrıca kış aylarında kullanmayan arkadaşlar içinde aynı işlemi yapıp o şekilde asılarak kapalı güneş görmeyen yerde bekletilmesi önerilmektedir. vazelin deriyi besliyormuş.
not: ben denedim sonuç mükemmel..
Bilginize.
Sagolun ,islak mendille silmek cidden zor ve pek cikmiyor bi denemek gerek farkli yollar deterjan vs kullanmadim hiç
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
CHaTaN adlı üyeden alıntı
Ekipmanlarınız çok şık umarım hiçbirzaman asfalta görmezler ve güzezl sürüşlerde kullanırsınız. Eşlerin bu şekilde uyumlu olması da çok güzel.
Tesekkur ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Eşiniz de foruma üye mi?
Degil uye olmadan takip ediyor sadece o :D
-
dünyanın parasını verdikden sonra temizliği ve saklaması nasıl yapılmalı diye araştırma yapmıştım. Denediğim için önerdim. On numara oluyor.
Aşağıda linkleri veriyorum. izlerseniz daha güzel olur.
ilk başta bazen reklam veriyor ama idare edin artık.
http://www.uzmantv.com/deri-kiyafetler-nasil-temizlenir
http://www.uzmantv.com/deri-kiyafetler-nasil-saklanmali
-
-
beyaz dainese mont un modeli nedir?
-
satış havası var ama bu konuda :D
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
beyaz dainese mont un modeli nedir?
Dainese racing c2 pelle diye geciyor galiba
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
velizrsln adlı üyeden alıntı
satış havası var ama bu konuda :D
Satiş yapmiyorum
-
-
Merhaba,deri konusunda tavsiye de bulunayım sizlere,
Ben arabamın direksiyon ve koltuklarında gliptone deri temizleyici krem ve koruma kremini kullanıyorum.
Oldukça eski ve tanınmış bir markadır.
Aldığım deri eldivenlere de koruma kremini uyguladım.
Bir alternatif olarak aklınızda bulunsun istedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)