kardeş ne diyiyim geçmiş olsun inşallah bundan sonra gider bi ehliyete yazılırsın
yazık olmuş motora yaw bende ehliyete yazıldım temmuzda cepte
dikkatli olmal lazım bence
aşağıya tıklayaın ve benim motorun fotolarını görün yaw
http://www.motosiklet.net/forum/show...279#post250279
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
vedat biraderim zaten burdaki havayı yumuşatmaktı olay gerilmesin sakinleşsindi bilirsin beni o yüzden hepimiz aynı yerdeyiz vede birbirimizi kırmadan olay çıkarmadan çözmek lazım stres sinire gerenk yok sanal alemda hele hiç gerenk yokvedat kaya adlı üyeden alıntı
2001 de binim motoruda bağladılar .. rica ettim.. kimlik ve araba ehliyetime el koyup izlettirdiler otoparka kadar sonra allahaısmarladık.. bu şekilde muamele olmadı..ama sürücüyle memurlar arasında birşey geçtiyse kaçma veya tartışma gibi orasını bilemem.. işin özü ne olursa olsun yazık tabi..bunların bir sinyali50-60€ dur nerden baksan..
birde bu fotoğrafı kim nerede çekti..
yol da rastlanıpta fotoğrafı çekilmiş,
çekilme sebebi tahmin edilmiş olmasın(ehliyetsiz diye..)...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Hayirr Götürmeyin O Benim
ben de, depoyu ve sağ kapağı bu tür taşıma yüzünden değiştirdim.
çekicinin verdiği hasar, düşmekten fazla olmuştu.
çekme ücreti de, 140 ytl (20 km yol için)
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ewet arkadaşlar normalde motosikletiniz iila bağlanması gerekiyosa sizin evraklarınızı vererek polisği motosikletinizi sürerek götürüp parka kendinizin parkedip kilitleme imkanınız var ama bu normal şartlarda polis biraz gıcık almışsa böyle oluyo demekki
beyler ehliyetin yoksa herifler utanmasa birde seni döver okadarmı okadar gıcık oluyolar ama bende inadına ehliyetsiz sürmüyorum işte kralı gelse alamaz
Zeki Müren kardeş adamlığı falan karıştırma kendine gel adam ol!! ...Yurdumuzda yaşanan Sosyoekonomik olguları değerlendirme şeklini herkes kendi bildiği üslup te yapar burda sana yapılmış bir hakaret yok....Ha bu arada "teğimin" diye de bir kelime yok.Cehalet kötüdür,Hem cahil hem geveze olmak en kötüsüdür.... İlk toplantıda gelde biraz sohbet edelim senle...kotumuren adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Wiper'a katılıyorum. Motor kullanmak ve sahibi olmak ciddi sorumluluk gerektirir. Özellikle arkadaşın motoru gibi ciddi sayılacak bir güce sahip olanlara ehliyet dahi yetmez. Bu motorlara dünyada seviye seviye ehliyet ile çıkılıyor. Ehliyetsiz ve GEAR'sız sürmeyelim / sürdürmeyelim.
Motorsiklet sürücüsüne ışıklarda aaba aralarına dalan serseriler gözü ile bakan otoriteler bazen bu tür taşımaları bilerek uyguluyorlar. Umarım bir gün onlar da hata yapar ve bedelini bu denli dğşğncesizce öderler...
beyler hepiniz olaya ne kadar değişik bakıyorsunuz.
olayı bir de şu açıdan düşünün.
ehliyet yok ve yakalanmışsın...
polis seni durdurmuş ve hani ehliyet hani ehliyet demiş..
sen yok demişsin.
oda "demek ehliyet yok haa" demiş ve cezanı kesmiş.
sonraaaa
almış eline çekici
"bi daha binicen mi lan ehliyetsiz motora. ÇAATTTTT" sağ sinyal gitti
"yapıcan mı len bi daha aynısını" ÇOOTTTT sağ grenaj da gitti.
soruyorum size.yukarıdaki durumun bu benim anlattığımdan ne farkı var.
hiiççç yoookkk.
alın size " halkın hep yanında olan, onları koruyan ve gözeten " polis amcalar ve hükümetiniz.
şimdi polis benim yanımda beni korumak için mi var????
şimdi polis beni koruyormu???
gözleri benim üzerimde mi yoksa cüzdanımda mı???
ben bunların cevaplarını gayet iyi biliyorum.siz de biliyorsunuz.bilmeyenler de bilenlerden öğrensin zaten.yoksa elbet bir gün kendileri zor yoldan öğrenecekler.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
yazık kardeşim ya bu ne böyle ama memura kafa tutmanın sonu bu ne artislik yapıyon bin git paşa paşa yesene cezanı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)