Motosiklet devirme&devrilme
Reklamlar
-
Mardin İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Bu konuda rekor elimde 11 defa sıfır süratte yere yapıştım, debriyaj&fren manetleri kırdım, değişti tabii , 3 defada cross'a ilk çıktığımda yine sıfır sürate yakın dönüşlerde gaz açmaktan korkmaktan mütevellit yere yapıştım, varsın en kötü kazamız bu olsun.
Devrildikten sonra , tedbiren karbüratör faza benzini atabilir , egzoz kısmına yere üste başa bulaşması muhtemel , bir-birkaç dakika bekleyip buharlaşmasını beklemekte faide olur sanıyorum.
-
-
İğne ucu kadar kuru yer kalmıcak
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
Abdestimden şüphem yok, emin olduğum ise mıhh/mik gözlülerin bolluğudur.
-
Mardin İl Temsilcisi
:-/ cidden bakın az önce yine devirdim. On frenden midir bilmiyorum yani sanmıyorum çunku zaten yavaş. Ha motor 135kg ben 60kg yim onunda etkisi var ama bir anormallik var bu işte. Abdesti deneyecem :D
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Mardin İl Temsilcisi
Freye adlı üyeden alıntı
yine mi devirdin gülmekten ölüyordum
bu yorumu okudukça gülüyorum yaa
sen bir kurşun döktür
motoruna bir normal tekerlek takmayı dene
bence sen hiç bir şey yapma eğitime git
motoru devire devire haşat edicen
Kardaş ne eğitimi ? Ben surucu kursuna yazıldım a2 için bak bu debriyaj kokrmadan kullan ama sakın bu sağdakine dokunma diye başladı freni öyle öğrendim yoksa onu bile kendim bulacaktım. Ya daha önce devirmiyodum tobe tobe cidden abdest mi alsam ?
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
CompanERROR adlı üyeden alıntı
Kardaş ne eğitimi ? Ben surucu kursuna yazıldım a2 için bak bu debriyaj kokrmadan kullan ama sakın bu sağdakine dokunma diye başladı freni öyle öğrendim yoksa onu bile kendim bulacaktım. Ya daha önce devirmiyodum tobe tobe cidden abdest mi alsam ?
eğitim işine yarar
kurşun falan döktür
sende bir şeyler var
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Motordan önce kamyonu deviriyonuz galiba ondan olabilir
-
Yüksek motor, tırtıklı ve naylon lastik. 60 kilo olduğunuza göre muhtemelen pek bi boy da yok. Biraz da yetenek işi bunlar
-
İsviçreli bilim adamlarını göreve çağırıyoruz, bu konuya bir çözüm bulsunlar
-
Tez elden profesyonellerden eğitim al, seçtiğin yol yol değil Bu kadar düşme doğru değil, motor da anlaşılan boyuna uygun değil...
-
Şöyle bi tahmin yürütmek gerekirse 60 kilo olduğuna göre boyun 1.70 felan kullandığın motorun sele yüksekliği 90 cm eminim tek ayağınla oda parmak ucuyla yere basıyosundur buda düşmende ki en büyük etken.Bu kadar düşme pek iyi değil tez elden bi hâl çaresine bak :D
-
Mardin İl Temsilcisi
Boyum 179. Sanırım aksilikler üst üste geldi. Akşam duştuğum yere bakmaya gittim az önce. Dükkana bırakıyorum gece kaydığım yerde siyahımsı bir sıvı vardı baya kavganmış. Motorda bişi yok sapasağlam bitek manet yamulmuş. Tahminim on freni sıktığımda dengeyi sağlayamıyorum. Misal son duşuşte korkmasam aslında dizimle çozebilirdim. Duşe kalka alışacaz artık
-
CompanERROR adlı üyeden alıntı
Gidonu az çevirmeye çalışıyorum ama bir noktadan sonra tık diye aniden fazladan dönüyor. Motor X Treme Max, teker tırtıklı olduğundan olabilirmi yoksa gidondamı sorun var ?
Gidon bilyelerinde sorun olabilir. Hareket halinde değilken iki yöne de yavaş yavaş tam tur çevirin. Bir noktada takılır gibi oluyorsa bilyelerin değişmesi gerekir. Değilse eğitim almanızı öneririm. Kazasız sürüşler...
-
Mardin İl Temsilcisi
DusenAdam adlı üyeden alıntı
Gidon bilyelerinde sorun olabilir. Hareket halinde değilken iki yöne de yavaş yavaş tam tur çevirin. Bir noktada takılır gibi oluyorsa bilyelerin değişmesi gerekir. Değilse eğitim almanızı öneririm. Kazasız sürüşler...
Dediğiniz gibi deneyeceğim. Sağolun
-
Duse kalka ogrenemzsin dostum ölürsün dikkat.. nereye bakarsan oraya gider motor dusecegin yere bakarsin gider orda dusersin, motor baslangic icon sana iygun degil anlasilan daha alcak kolay makine sec istersen
-
Bende yeni aldım motoru lastikler yeni korkuyorum düşücem diye havalarda yağışlı, bi kere düşsem rahatlıycam aslında :D
-
abdest önenmli tabi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)