Merhaba,
Bir yılı aşkındır Barkın abinin takipçisiyim. Önce ona yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum. (Her ne kadar haberi olmayacaksa da.) Ancak bunu belirtme gereği duydum. Yani, barkın abiyi seviyorum ve bazı şeyler canımı sıktı. Onları sizinle paylaşma gereği duydum. İlk sırada YouTube'a bir video ekliyor, ne güzel. Yorum okumayı seven biri olduğumdan video yorumlarını okuyorum ve nasıl anlatayım adam ana avrad sövüyor. Hani anlamışda değilim neden bu sinir. Kaynağı nedir yani? Şöyle ki; barkın abi işte altınlı gece 3 de kuryeler birliğinin başkanını davet etmiş, sohbet ediyor. Yorumda adam demiş; yahu barkın bey bu kuryelerin % 15 'i şerefli devamı şerefsiz. (Kusura bakmayın) ee sebep? işte kırmızı ışıkta geçiyorlar. Aralara dalıyorlar vs demiş. Tamam da senin dediğin oran tutmuyor arkadaş. 10,000 tane kurye varsa 1500 tanesi şerefli oluyor. Nasıl iş bu? İkincisi çok bilenler. Memlekette o kadar çok bilen adam var ki sayısını kimse bilmiyor. Ve ortalıkta da yoklar. Ama bir bilgilendirme yap, hemen ortadalar. Yok kontra diye birşey yoktur. Sebep? Öyle birşey olamaz. Tamam da neden ? Cevap asla çıkmıyor. Hak, hukuk zaten yok hem memlekette hem barkın abiyi yorumlayanlarda. Adam bir şekilde bu camiaya destek vermeye çalışıyor. Ve sen bu adamı yersen yere vuruyorsun. Lütfen bunu yapmayalım. Bu forumdan birkaç arkadaşın bunu yaptığına şahit oldum.(nicklerini paylaşmayacağım görürseler utansınlar.) Lütfen arkadaşlar her ne kadar "tınlamayacak" olsanızda az da olsa biraz duyarlı olalım. İyi forumlar.