architect adlı üyeden alıntı
Yanlış anlamayın amacım size yüklenmek değildi, Aksine seviyeli bir tartıuşma olabileceğini düşündüğüm için bişiler yazıyorum. Olaya aslında sizin kurduğunuz cümlelere benzer cümleler kurarak girmeye çalışmıştım çünkü hepimiz, ben dahil, eleştirirken çok rahat söyleyebildiğimiz cümleler kendimize döndüğünde hemen ve ciddi bir savunmaya geçiyoruz, Ne kadar kötü niyetli yazılmasada, yazmasakta, Türkiyedeki en büyük forumlardan birinde kendi adına açılmış olan bir başlığa illa ki bakıyordur, veya haberi oluyordur, okumuyorum ilgilenmiyorum desede, hoş bu kadar çok aleyhinde konuşan varken yapmıyorum len bu işi demesi çok kolay yapmasa ne kaybederki, Belki artık daha az tanınır.
HD nightrod vrod larla yaptığı incelemeleri diğerlerinide uzunca dinlemişliğim izlemişliğim vardır benimde, orda da outuruşu gidiş vs ile ilgili bilgileri görecel olarak sunuyordu bence.
Birde Son cümlenizede hala adam arıyorsanız cruiser incelemelerinde faydam olur demişsiniz ya aynısını oda söyledi zaten ama cümle adam arıyorsanız diye başladığı için bende onunla aynı anlamı çıkardım mesela, motosiklet arıyorsanız diye başlasaydınız sizin dedeğiniz anlamı oda anlardı herhelde.
Neyse aslında demek istediğimi sizde söylemişsiniz gerçek hayatta illaki grilikler vardır bence o anki davranışından hoşlanmamış olabilirsiniz ama sonuçta kimse mükemmel değildir ve bizim istediğimiz gibide hiç değildir.
Son olarak ta aslında sizin sorunuzun olduğu bölümü iki sefer izlemiş olmama rağmen tekrar izledim ve açıkçası size ne tür bir saygısızlık yaptığınıda anlamadım, evet sizin istediğiniz gibi cevap vermemiş ama ne size hakaret etmiş, nede kötü bir söz söylemiş. Belki biraz seyirci olarak değilde arkadaş modunda cevap vermiş bulabiliriz ve yani dediği son cümlede yeni bir Ömer Karışmana ihtiyacımız yok, Bence bunada takılmayın, neyse amacım size yönelik yüklenme filan değil sadece bende karşılıklı konuşabileceğim biriyle birşeyler paylaşmak. hepimize iyi sürüşler, iyi haftalar, iyi sezonlar dilerim.