Kar ve motosiklet temalı kısa bir video çektim. Amacım tamamen eğlenmek, stock lastiklerle debelendim durdum. Dişli bir cross lastiği ile sıradaki karda tekrar deneme yapacağım
Kar ve motosiklet temalı kısa bir video çektim. Amacım tamamen eğlenmek, stock lastiklerle debelendim durdum. Dişli bir cross lastiği ile sıradaki karda tekrar deneme yapacağım
Ben 100 lük cub ile denedim. Arka teker dişli lastik, yolda sürekli 2. vites hafif gaz 15-20 km ile gittim. Ancak en ufak bir fren, gazı açma ya da azaltmada hemen dans etmeye başladı. "Ardahan'da Kar ve Buzda -7'de Cub Sürmenin Dayanılmaz Hafifliği" başlığında fotoğrafları görebilirsiniz.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
İyi eğlenceler abi güzel olmuş fakat fabrika çıkışlı lastikler sanırım. Akıl vermek gibi olmasın ama değil karda yolda sürüş emniyetiniz için bence hemen değiştirin. Malum kar kış dans etmeyin. Bir de özelden yardım istiyorum ilgilenirseniz sevinirim..
İyi sürüşler..
çok çikinsiniz.
super eğlenmişinizdir kesin
Merhabalar Ensar forumdaş ,
Aslen egeliyim, motorumla.net'i feysden de takip ediyorum,paylaşımlarını severek likeliyoruz Karda sürmek, en çok istediklerimden ancak daha gerçekleştirebilmiş değilim , yağmurda da zaten sürüyorum E hal böyle olunca,böyle bir videoyu görünce, içim gidiyor,ister istemez kıskanıyorum.
ee.. rüzgarda yağmur zerreciklerini sevdiğimiz kadar, esen yelde kar taneciklerini de severiz
Hoş sohbetler , keyifli sürüşler
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
sana kargo versek bu hızla mart sonu gibi elimizde olur
emeğine sağlık güzel olmuş
Dilerim bir gün sizde böyle eğlenebilirsiniz. bende bu tür videoları severek izliyorum, izlerken bile eğleniyor insan. Bu yüzden bu tür paylaşımlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Motoruma kavuşunca bende bu tür videolar yapmayı istiyorum. Konuşmanız hoşuma gitti o yüzden sordum yanlış anlamayın.
İyi eğlenceler.
sizinki de pek güzelmiş
teşekkür ederim. fabrika lastikleri konusunda kesinlikle haklısın, bi türlü becerip alamadım, 7bin km oldu. tabii buyrun sorun
eyvallah :D
en ufak şeylerden bile eğlence çıkarırım kendime, kara bayılan biri olarak eğlencemi tarif edemem videonun başındaki koşuşumu izledikçe gülüyorum, amma heyecanlanmışım :D
işim gücüm milleti kıskandırmak :p şaka bi yana, kar hemen eridi ya :( şubat gibi kar kampı düşünüyorum, takipte kalın. sevgiler, saygılar
kargo yalan olur
www.motorumla.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)