Yolda kaldık acil yardım lütfen
Reklamlar
-
Arkadaşlar konuyu telefondan açıyorum arkadaşımla taksime doğru gitmekteydik fakat motoru bi anda gaz yememeye teklemeye başladı acemi oldugumuz için napıcagımızı bilmiyoruz şu anda yol kenarında kaldık ne yapmamız gerektiği hakkında bilgisi olan yardım ederse sevinirim markası mondial zn 125 2005 model telefon no 0534 314 67 01 imkanı olan arayıp yardım edebilirse çok seviniriz
Eğer bir gün 4 teker istersem, bi motor daha alırım.
Reklamlar
-
-
Hocam geçmiş olsun, yenge beddua etmiş olmasın düşüşten sonra :D
-
-
beyefendi adlı üyeden alıntı
Hocam geçmiş olsun, yenge beddua etmiş olmasın düşüşten sonra :D
Yok sanmıyorun kardeşim ya halledemedik motorun karbüratör pislendi diye düşünüyorum ama nasıl temizleyeceğimizi bilmiyoruz
-
İşkembe-i Kübra'dan salvo atıyorum, depo havalandırma sübabı nem kar su yoğuşması ve donması sonucu sağlıklı soğurma olmuyor, geçici çözüm, depo kapağınızı tam kapamadan açıp, karbüratör'ü/motoru boğmadan marş yapmayı deneyin, cikle durumlarını gözden geçirin.
-
Enes Bakır adlı üyeden alıntı
Yok sanmıyorun kardeşim ya
halledemedik motorun karbüratör pislendi diye düşünüyorum ama nasıl temizleyeceğimizi bilmiyoruz
Karbüratörün altında bir vida vardır pisliği tahliye etmek için gevşetin toplanan pislik gider ama mevzu omu bilemem kolay kolay kimse buradan çözemez sanırım.
-
motor öksürdüyse yakıt ile alakalıdır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)