Az daha koy mt07 al
tamam tamam vurmayın
Az daha koy mt07 al
tamam tamam vurmayın
İkisinide kullanmış birisi olarak ninja'yı tek geçerim ondaki keyifi asla hondada bulamazsın ayrıca hondanın 500cc olmasına aldanmayın son hızları ikisininde aynı, yakıt tüketimlerini hiç denemedim ve araştırmadım, benim nacizane tavsiyem ninja yönünde olur ama ninjaya biniyosan düşmeyeceksin düşersen de kalkmayacaksın çünkü ordan kalktınmı servisin kucağına düşüyosun sadece sticker setleri işçilik dahil 2.500 tl civarı tutuyor, grenaj yedek parça şu bu değil sticker setinden bahsediyorum, bakım parasına gelince 800 tl veren arkadaş ne yapmış sormak lazım çok merak ettim öyle bi fayat mümkün değil çünkü, bu arada o yeşil beyazın ninja 300 formunda paylaşılmış bir resmi vardı acayip yakışmış motora, bu resmilerden pek anlaşılmıyor ama daha da yakışıklı olmuş motor
Aralarındaki kalitede dağlar oynamaz.
Güçlü ve sade bir motor mu? (Servis heryerde olsun aman rahat olayım)
Daha şatafatlı spor görünümlü daha güçsüz bir motor mu? (Z-motonun adam gibi servisini bulmak için kılı kırk yarayım)
Ne istiyorsun?
Beşte bir fiyatına Kubazaki al . İş görür .
ninja300 sadece tipten kazanıyor, diğer yönlerden cbr500r daha cazip.
ama ben cbr500r a vereceğim paraya Diversion F alırdım.
Kawasaki Ninja 300
Ortalama Yakıt Tüketimi 4.35 – 5.10 lt / 100 km.
Teknik Özellikleri
Motor Hacmi 296 cc
Motor Özelliği 2 silindir, 6 vites
Motor Gücü 39 hp @ 11000 rpm.
Tork 27 Nm @ 10000 rpm.
Maksimum Hız 170 km/h
Ağırlık 172 Kg.
Sele Yüksekliği 785 mm.
Yakıt Kapasitesi 17.00 Litre.
Ön Fren 290 mm disk
Arka Fren 220 mm disk
Ön Lastik Ebatları 110/70 – ZR17
Arka Lastik Ebatları 140/70 – ZR17
Honda CBR 500R
Ortalama Yakıt Tüketimi 3.92 – 4.36 lt / 100 km.
Teknik Özellikleri
Motor Hacmi 471 cc
Motor Özelliği 2 silindir, 6 vites
Motor Gücü 47.6 hp @ 8500 rpm.
Tork 43 Nm @ 7000 rpm.
Maksimum Hız 185 km/h
Ağırlık (Islak) 194 Kg.
Sele Yüksekliği 784 mm.
Yakıt Kapasitesi 15,5 litre.
Ön Fren 320 mm disk.
Arka Fren 240 mm disk.
Ön Lastik Ebatları 120/70 – R17
Arka Lastik Ebatları 160/60 – R17
Arkadaşlar kısa teknik veri ve değerler, karşılaştırmalı olarak böyle. Yakıt tüketimi ortalamaları kullanıma, şehir içi/dışı ve yol durumlarına göre değişecektir. Kullanıcılar arasında ninja 300 ün şekil yönünden daha çok tutulduğu, cbr 500 ün pek tutulmadığı söylenebilir. Bununla birlikte cbr 500 ün teknik üstünlüğü ve yakıt tüketimi düşüklüğü göz önüne alınmalıdır. Tercihler fiyat, performans, beygir gücü, tork, son hız, servis ve yedek parça fiyatlarına göre değişecektir mutlaka. Ancak 296 cc bir motorla 471 cc bir motoru karşılaştırmak her iki marka açısından da çok adil olmayacaktır sanırım. Yamaha r25 gelirse bu karşılaştırmalar vergi avantajı da dikkate alındığında daha farklı bir boyuta gelecektir...
Diversion F almalısın
Şurası gerçek ki, ikisinin de fiyatı anormal yüksek. Hele Honda tamamen uçmuş durumda...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)