Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

az önce açtığım konu ile ilgili

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    arkadaşlar az önce konu açıp babamın motorumu çarptığını kırıcı ve babaya denmeyecek laflarla ifade etmiştim konuyu açtıktan sonra gittim motora baktım ufak çiziklerden başka birşey yokmuş çok büyütmüşüm kırılan sinyalıde vida ile tutturdum geldiğimde yorumlara okuyunca pişmanlığım dahada arttı kilitlenen konuya yazamadım ama davranışım için çok özür diliyorum babamda gelip benden özür diledi bende özür diledim sanırım dişimden tırnağımdan arttırdığım parayla aldığım için bu kadar sinirlendim neyse başınıza böyle bir olay gelirse kimsenin kalbini kırmayın iyi günler kazasız sürüşler dilerim
    SUN ve Sepetçioğlu bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    evet konunuzu görmüştüm babaya söylenmemesi gerek laf evet ama insan sinirlenince kendini tutamaya biliyor ikinizde özür dilemişsiniz kapanmış konu benimde başımdan geçen baba meselsi :D ben uyurken babam motoru almış bayırdan çıkarken yer çamur patinaja düşmüş babamda kayıp düşmüş kalktım aynada çizikler ve koruma demirinde biraz çizik var kim düştü diyorum babam sesini çıkarmıyor ben ne kullancam senin dandik motorunu diyor bende sesimi çıkarmadım :D

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar az önce konu açıp babamın motorumu çarptığını kırıcı ve babaya denmeyecek laflarla ifade etmiştim konuyu açtıktan sonra gittim motora baktım ufak çiziklerden başka birşey yokmuş çok büyütmüşüm kırılan sinyalıde vida ile tutturdum geldiğimde yorumlara okuyunca pişmanlığım dahada arttı kilitlenen konuya yazamadım ama davranışım için çok özür diliyorum babamda gelip benden özür diledi bende özür diledim sanırım dişimden tırnağımdan arttırdığım parayla aldığım için bu kadar sinirlendim neyse başınıza böyle bir olay gelirse kimsenin kalbini kırmayın iyi günler kazasız sürüşler dilerim
    Hatasını kabul etmek değerli bir davranıştır. Yazdıkların herkesin tepkisini çekti. Fakat öyle bir dünyada yaşıyoruz ki insanoğlu değerlerini bir tarafa bırakmış yada çarpıklaştırmış, günlük çıkarlar en kıymetli değer olmuş. Bu sele kapılmamak lazım. Aile en önemli değerlerdendir. Onları her zaman sevmek ve korumak gerekli. İyi sürüşler...
    EneS_Turker ve Sepetçioğlu bunu beğendiler.

Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    Beğenmedik butonu istiyoruz
    Macit250 ve ahmetunuver bunu beğendiler.

zileliorhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Kardeşim,
    Bizden özür dilemene hiç gerek yok. Babanın gönlünü al yeter. Allah cana vermesin, mala versin. Allah sana ömür verir, o malı yine kazanırsın, ama can gittimiydi, geri gelişi yok. Hatanı anlayıp, toplum önünde özür dilemeyi de herkes yapamaz. Seni tebrik ederim.
    Sepetçioğlu bunu beğendi.
    A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
    (Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)

Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    Babadır sonuçta diğer açtığın konuda bir kardeşimizin dediği gibi eğer sen babanın motorunu alıp duvara vursaydın belki bir şey demezdi adı üstünde KAZA.
    Genede yaptığın yanlış davranışı görmüşsün bu emin ol çok büyük bir şey baban senden özür dilemiş sende babandan.
    Emin ol kendi çevrendede kesin vardır. 1 kere duymuştum babası geri geri gelirken motora çarpıp deviriyor ve kavga çıkıyor Baba ile oğul arasında bu dediğim ben çocukken olmuştu şimdi o çocuğun babası öldü kardeşi engelli annesi zaten yaşlı hiçbirine bakmıyor.
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Açtığın konuyu görmedim ama yeni konu açıp özür dilemen iyi bir davranış

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Motorun hasarı küçük diye affettiyseniz yine yanlış yoldasınız sanıyorum.. Motorunuz komple yansaydı affedeceğinizi düşünmüyorum yazdıklarınızdan..

Bende paramı biriktirip motorumu aldım babamda ver bir süreyim dedi tabi deneyimi yok.. Baktım ki çok gaz veriyor kaza yapacak hemen durdurdum.. Ancak o an aklıma motosikletim dahi gelmedi tek korkum babamın kaza yapma ihtimaliydi..

Abartmadan söylüyorum bunu, babam alsa motorumu benzin döküp yaksa hiçbir şey demem.. Birşey yapmamış olsa bile motosiklet sürecek bilinci size veren anne-babanız.. Para ile anne-baba alındığı daha görülmedi kıymetini bilin lütfen.. Bunu yaşınız ilerledikçe anne-babanızın fazla zamanı kalmadığını fark ettiğinizde daha iyi anlıyorsunuz..
    abeciMotoru bunu beğendi.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir daha böyle düşünme motosikletin yenisi alınır ama baba gittiği mi geri gelmez
    yasdal bunu beğendi.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    ilk vitesli motorum zinciri falan yağlıcam yağladım vs neyse babamdan yardım istedim baba gelde motoru sehpadan indirelim. ( arka teker sehpası ) ilk defa yapıyorum tek basıma yapamam dıye korktum :D dedım sen motoru tut ben sehpayı kaldırcam motor yere basıcak. neyse kaldırdım tam ındırdım derken babam motoru tutamadı :D ve dengesını kaybedıp yan yattı :D babamın o panik hali çok komikti kızmadım kendisine ama aferın baba dedim :D sonra bırbırmıze bakıp bari kaldıralım dedık ve kaldırdık. yani kısaca babadır bu o motoru yerden yere vursada ağzımı açmam açamam ki motorun yarısını o ödemişti :D :D ama emin ol özür dileyerek cok ıyı yapmıssın...

gokhanarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked
    Dişimden tırnağımdan artırarak aldım demişsin de o adam seni nerelerinden artırarak yetiştirdi bu güne getirdi? O adam belki de yırtık ayakkabı ile işe giderken sana ayakkabı aldı. Cebinde 12 lirası varsa 10'u sana verdi 2 lira ile 1 hafta geçirdi. Motorunu alsın çöpe atsın, pert etsin ne olur? Ağzını açıp "of" deme hakkın bile yok. Tamam bende babamla çok tartışırım, en az her gün tartışırız ama babama 25 senedir bir kez olsun ters söz etmemişimdir.

Özrü bizden değil, gidip babandan dileyeceksin "ben bir öküzüm baba" deyip elini öpeceksin o iş anca öyle olur. Ha unutmadan "Öfke ile kalkan zarar ile oturur" sözünü de salıverdim buradan sana
    abeciMotoru bunu beğendi.

Leon10Rhyme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200
    İyi güzelde herşey için niye konu açıyorsunuz beyler ? Forum kirliliği oluşuyor gerçekten, o konu altında belirtebilirdin düşüncelerini illa göreceğiz mesajını falan.

Motosikleti
    pulsar 200 NS
    www.youtube.com Pegasus MT KANALI Facebook Pegasus MT KANALI bu kanallardan video resim takibi yapa bilirsiniz beğenin paylaşın yorum yapın iyi eğlenceler.

yavuz benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Sana çok kızmıştım açtığın konuyu okuyunca ama hatani anlamissin buda birşeydir yinede her olursa olsun ağzını burnunuda kirsa babadir sonucta dinimizde öf bile deme diyor biliyorsun ama dedigim gibi hatani anlaman güzel Allahın izniyle bidaha yaşanmaz inşallah böyle bisi

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Ne iyi, babanız hayatta.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)