Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bot konusu...tavsiyesi

REKLAM ALANI
    logan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sporla klasik arası kalıbı. Ancak tabbanligi da hesap edip spor kalibinda aldım ben. Istanbul da yds mağazasında deneyerek alsan daha iyi olacaktır. Benim sporlar 45 klasik 44. 45 iyi oldu yarım numara büyük gibi. Tabanlikla cuk oldu. Gittikçe hafif esniyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda NC 700 XA
    Alıntı atoprak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Tavsiyeniz için çok teşekkürler.
    Siteyi ve markayı inceledim .. Gearne G-Flow diye bir modeli de varmış .. aslında gözüme güzelde gözüktü ..
    Hem bahsettiğiniz modeli, hemde G-Flow modelini bir denicem...
    2 yıl önce G-flow modelini aldım. Artık yavaştan su geçirmeye başlayınca G-Altus modelini aldım. G-Altus daha yüksek ve daha güvenli. İkisi de rahat. Benim ayaklarım taraklı olmasına rağmen bir-iki saatlik avm gezmeleri yapabiliyorum. Ama bütün gün ayakta kalınca rahatsız edebilir. Yds ye göre derisi biraz daha ince ve rahat geldi bana. koruma açısından eksiği olduğunu sanmam. Kısa olanları yazları giymeye devam edebilirim.
    Fiyat/performans oranı çok iyi. Ben 2 yıl önce daha pahalıya almıştım. Tavsiye ederim.

atoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 350 ST
    Alıntı logan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne yazıyor yukarıda okumadım. linklere de bakmadım. yeni motosiklet alacakmışsınız ve bu scooter. günlük kullanılabilecek bot arıyorsunuz paranız da var bunu anladım sadece. yds kısa bot alın kullanın ben 240 tl ye mal etmıstım. gunluk kullanıyorum. motosıklete bınmeyecegım zaman da kullanıyorum. süper rahat kalıbı tam. spor ayakkabıda kac numara gıyıyorsan aynı numaradan sıparıs et geç. bulabıllırsen yds nın orjınal bot tabanlıkları var. mutlaka onlardan da bır cıft al. kaval korumasını dizlikle hallet. dize kadar olan botu gunlluk bıraz zor kullanırsın.
    Merhaba,

Kaval korumasını dizlik ile halletme konusunda baya çelişkili yorumlar okuum.
    Özellikle kötü bir kaza veya düşme anında bu dizliklerin kaydığını (dönebildiğini) bu sebeple koruma özelliklerinin aya düştüğünü okumuştum bazı yorumlarda.. bot üzerine entegre bir korumada bu sorun olmayacağı için özellikle yazmıştım ..

Bilemiyorum açıkçası .. keşke dizlik koruma ile bu konuyu kapatabilsek ..

CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Amaç koruma ise bence mutlaka bot almalısınız. çünkü kısa olanlar bir kaza esnasında ayağınızı koruması gerekirken ayağınızda bile olmayabilir. Bence korumalı ürünleri kullanma amacını unutmamak lazım. Amaç olası bir kazada vücudumuzu korumak. Yok sıcak yok terliyorum yok sıkıntılı demiyip gerektiği gibi giyinmeliyiz. better sweet than bleed (kan akacağına ter akması daha iyidir)demiş ecnebiler. Benim seçim konusunda tavsiyem uygun bir vakti bulup deneyip almakta fayda var.
    atoprak bunu beğendi.

atoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 350 ST
    Alıntı gyrate adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 yıl önce G-flow modelini aldım. Artık yavaştan su geçirmeye başlayınca G-Altus modelini aldım. G-Altus daha yüksek ve daha güvenli. İkisi de rahat. Benim ayaklarım taraklı olmasına rağmen bir-iki saatlik avm gezmeleri yapabiliyorum. Ama bütün gün ayakta kalınca rahatsız edebilir. Yds ye göre derisi biraz daha ince ve rahat geldi bana. koruma açısından eksiği olduğunu sanmam. Kısa olanları yazları giymeye devam edebilirim.
    Fiyat/performans oranı çok iyi. Ben 2 yıl önce daha pahalıya almıştım. Tavsiye ederim.
    Merhaba,
    Bende bu gün gerek g-impulse gerekse g-altus modellerini denedim... İkiside gayet iyi oldu.. Ayak gayet iyi oturuyor ve giyip çıkarmasıda diğer bir çok marka modele göre kolaydı... G-altus uzun olmasına ragmen gayet rahat olunca bende g-altus sahibi olmuş oldum...

Bu gün Alpinestars ın cok daha pahallı modellerinide denedim.. Onlarda rahttı ama topuk koruması olması gerken yer nedense yumuşaktı..i yan korumlarınıda begenmedim.. Zaten gereksiz pahallıda olunca Gaerne g-altus ları düşünmeden aldım... Evde ayagımda duruyor... Gayet rahat şimdilik tavsiyeniz için teşekkürler.. Made in Italy olmasıda güzel

logan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı atoprak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Kaval korumasını dizlik ile halletme konusunda baya çelişkili yorumlar okuum.
    Özellikle kötü bir kaza veya düşme anında bu dizliklerin kaydığını (dönebildiğini) bu sebeple koruma özelliklerinin aya düştüğünü okumuştum bazı yorumlarda.. bot üzerine entegre bir korumada bu sorun olmayacağı için özellikle yazmıştım ..

Bilemiyorum açıkçası .. keşke dizlik koruma ile bu konuyu kapatabilsek ..
    Ben kullanilabilirlik olarak da değerlendiriyorum konuyu. Uzun bot alsam giymem sıkılirim. Kullanılabilir olan en iyi koruyan dir. Tabi herkesin konfor algisi farklı olabilir bu nedenle kısa bot+dizlik kullanmanızı tavsiye ettim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    YDS bot almak için fabrika mağazasına gittim ancak botların üretimden kalktığını söylediler. Yakın zamanda yeni model çıkaracaklarmış.Şuan piyasadaki yds botlara indirim gelebilir beklemekte yarar var.

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Alıntı merianne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YDS bot almak için fabrika mağazasına gittim ancak botların üretimden kalktığını söylediler. Yakın zamanda yeni model çıkaracaklarmış.Şuan piyasadaki yds botlara indirim gelebilir beklemekte yarar var.
    Beklerken kış geçmesin... Bugün sabah 10 dan akşam 20:30 a kadar ayağımda idi(yds diablo) yaklaşık 2 saat kadarda motor sürdük gayet konforluydu.

Nathan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT07
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amaç koruma ise bence mutlaka bot almalısınız. çünkü kısa olanlar bir kaza esnasında ayağınızı koruması gerekirken ayağınızda bile olmayabilir. Bence korumalı ürünleri kullanma amacını unutmamak lazım. Amaç olası bir kazada vücudumuzu korumak. Yok sıcak yok terliyorum yok sıkıntılı demiyip gerektiği gibi giyinmeliyiz. better sweet than bleed (kan akacağına ter akması daha iyidir)demiş ecnebiler. Benim seçim konusunda tavsiyem uygun bir vakti bulup deneyip almakta fayda var.
    Selamlar,

Siz hangi modeli kullanıyorsunuz? Ben de bot araştırıyorum, yarış çizmelerinin korumaları daha iyi görünüyor ama günlük kullanım için ne kadar uygun emin olamadım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)