Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Çanakkaleden buraya motosiklet getirmenin en uygun yolu nedir?

REKLAM ALANI
    atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Merhabalar, bildiğiniz üzere
    cbr125 imi satıp 250 almıştım. onuda satıp. kesinlikle uzun süreli kullanacağım yzf125r almaya karar vermiştim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4288751/detay/

ilanda ki arkadaş 6,500e vermiş olsa 3 hafta önce ilani verdiği ilk gün gidip alacaktım ama çok inatcı yapcak bir şey yok motor temiz olunca kıymetli oluyor.
    şuanda kendisine ulaşamıyorum uyuyor sanırım. 6,800 yazmış ama bir şekilde ben onu 6650 ye alacağım. 150de yol param olsun diyeceğim.
    nasipse sali günü yola çıkmayı düşünüyorum.
    feribot ile geçerim bandırmaya ordan ne kadar sürer bilmiyorum.
    mesele gidiş değil aslında, tamamen dönüş.

arkadaşlar, daha önce hiç aracım ile gidip gelmediğim için çanakkele merkezden buraya motosiklet nasıl getirilir bilmiyorum.
    açıkcası binerek getirmek istemiyorum hava şartlarından dolayı. hemde cbr ile yzf arasında dünya kadar fark var. o sebeple dönüşüm sizce nasıl olmalı.
    yaklaşık 350-400 KM yol var.

Çanakkale-istanbul arası bir yol.
    siz ne dersiniz arkadaşlar.
    yenikapı-bandırma feribotu var 100tl istiyor motosiklete. bunun daha uygunu var mıdır? bilgisi olan beni aydınlatabilir mi.

saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    klasik istanbul'lu istanbul türkiye'nin merkezi değil. "buraya" değil "istanbul'a"
    ogzcngdk, Dodin, tinerci ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Bence sıkı giyinin ve motor ile dönün evinize . Cesaretini topla ve gaza bas
    Enes Bakır bunu beğendi.

zileliorhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, bildiğiniz üzere
    cbr125 imi satıp 250 almıştım. onuda satıp. kesinlikle uzun süreli kullanacağım yzf125r almaya karar vermiştim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4288751/detay/

ilanda ki arkadaş 6,500e vermiş olsa 3 hafta önce ilani verdiği ilk gün gidip alacaktım ama çok inatcı yapcak bir şey yok motor temiz olunca kıymetli oluyor.
    şuanda kendisine ulaşamıyorum uyuyor sanırım. 6,800 yazmış ama bir şekilde ben onu 6650 ye alacağım. 150de yol param olsun diyeceğim.
    nasipse sali günü yola çıkmayı düşünüyorum.
    feribot ile geçerim bandırmaya ordan ne kadar sürer bilmiyorum.
    mesele gidiş değil aslında, tamamen dönüş.

arkadaşlar, daha önce hiç aracım ile gidip gelmediğim için çanakkele merkezden buraya motosiklet nasıl getirilir bilmiyorum.
    açıkcası binerek getirmek istemiyorum hava şartlarından dolayı. hemde cbr ile yzf arasında dünya kadar fark var. o sebeple dönüşüm sizce nasıl olmalı.
    yaklaşık 350-400 KM yol var.

Çanakkale-istanbul arası bir yol.
    siz ne dersiniz arkadaşlar.
    yenikapı-bandırma feribotu var 100tl istiyor motosiklete. bunun daha uygunu var mıdır? bilgisi olan beni aydınlatabilir mi.

saygılar
    Çanakkale İstanbul arası Trakya'dan 300 km, ama Çanakkale-Bandırma arası 170 km. Eğer Çanakkale-Bandırma arasını motorla gidersen (yolun tümü duble yol), Bandırma-İstanbul arası feribot ile 100 TL uygun. Yzf 125'i PTT Kargo ile yollamaya kalksan, iyi bir ambalaj yapman gerekecek. Motorun çıplak ağırlığı 140 kg, ambalaj ile bu 200 kg olur. Boyutları da artacağı için tahminim 200 TL civarında bir fiyat tutar. Bence Çanakkale-Bandırma arası motor, Bandırma-İstanbul arası feribot en mantıklı yol. Giderken Biga ilçesi, Çanakkale-Bandırma yolunun yarısıdır. Orada bir mola verirsin. İşin rast gelsin. Ama ben olsam Trakya'dan 300 km basar giderim İstanbul'a
    A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
    (Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)

ümitersoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6
    Canaklale merkezden eceabat tarafına feribotla gececeksin. 20 tl falan motorla. Sonrasinda tabelalar ıstanbul diye veriyor zaten. Havalar guzel gidecek birkaçgun gidersin aslnda. Yada burda nak kargo var uygun götürürler. Arastir nak kargo

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    arkadaşlar şimdi bayanla konuştuk. bir alıcı varmış eğer yarın almazsa motoru bana bırakıyor nasipse bende salı yada çarşamba yola çıkıyorum.
    işin kötü tarafı onların evinden bandırma kendi araçları ile 2,5 saat sürüyor. sebebi ile yapılacak en doğru olan şeyi yapacağım. motoru kendim binerek getireceğim. bu konuda tavsiye olarak son yorumun mantıklı olduğunu düşündüm. ayrıntılı bilgi verir misin ustam bana, oradan istanbul kaç km? kocaeline girdiğimde iş bitti zaten oradan sonrasını biliyorum

Alıntı ümitersoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Canaklale merkezden eceabat tarafına feribotla gececeksin. 20 tl falan motorla. Sonrasinda tabelalar ıstanbul diye veriyor zaten. Havalar guzel gidecek birkaçgun gidersin aslnda. Yada burda nak kargo var uygun götürürler. Arastir nak kargo
    eceabattan burası kaç km hocam ne kadar sürede gelriim 80,90 km ile sizce?

edit// şimdi ayrıntılı baktım.
    tekirdağ tarafından gelme tarifiymiş. 350 KM yol tutuyor kapımın önüne kadar. 4,46 dakika diyor ama ara vere vere 6 saate gelirim diye düşünüyorum.
    nasipse hem ilk uzun yol deneyimim olmuş oluyor hemde ilk defa şehir dişina çıkmış olucam motosiklet ile. hadi hayırlısı

edit 2 // çanakkale merkezden kara yolu ile istanbula giriş 483 KM diyor. harbi harbi en mantıklısı eceabat yolu

Motosikleti
    Yok.
    Hayırlısı olsun. Selamlar.

zileliorhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar şimdi bayanla konuştuk. bir alıcı varmış eğer yarın almazsa motoru bana bırakıyor nasipse bende salı yada çarşamba yola çıkıyorum.
    işin kötü tarafı onların evinden bandırma kendi araçları ile 2,5 saat sürüyor. sebebi ile yapılacak en doğru olan şeyi yapacağım. motoru kendim binerek getireceğim. bu konuda tavsiye olarak son yorumun mantıklı olduğunu düşündüm. ayrıntılı bilgi verir misin ustam bana, oradan istanbul kaç km? kocaeline girdiğimde iş bitti zaten oradan sonrasını biliyorum

eceabattan burası kaç km hocam ne kadar sürede gelriim 80,90 km ile sizce?

edit// şimdi ayrıntılı baktım.
    tekirdağ tarafından gelme tarifiymiş. 350 KM yol tutuyor kapımın önüne kadar. 4,46 dakika diyor ama ara vere vere 6 saate gelirim diye düşünüyorum.
    nasipse hem ilk uzun yol deneyimim olmuş oluyor hemde ilk defa şehir dişina çıkmış olucam motosiklet ile. hadi hayırlısı

edit 2 // çanakkale merkezden kara yolu ile istanbula giriş 483 KM diyor. harbi harbi en mantıklısı eceabat yolu
    Karadan gideceksen, kesinlikle Anadolu'yakasından gitme. Çanakkale-İstanbul otobüsleri de Avrupa yakasını kullanıyor.
    Çanakkale'den motoru alınca şehir merkezindeki iskeleden karşıya geçeceksin. Feribot ya hemen karşıdaki Kilitbahir'e gider, ya da 6-7 km sağındaki Eceabat İlçesine. Hangisi olursa olsun bin. Ücret 150 cc altı motorlar için 6 TL, 150 cc üstü için 10 TL. Oradan levhaları takip ederk Eceabat-Gelibolu-Keşan (Buradan muhakkak sağa Malkara, Tekirdağ, İstanbul istikametine dön), Malkara-Tekirdağ-Marmara Ereğlisi - Silivri-İstanbul. Yol yaklaşık 300 km. 350 değildir. Bazı internet programları 483 km gösterebilir, o programlar Çanakkale-Biga-Bandırma-Bursa-Yalova-İzmit üzerinden 483 km veriyor., Sadece Eceabat-Gelibolu arası virajlı, diğer taraflar düz, yol kalitesi iyi ve duble yol.
    Allah hayırlısı ile motoru nasip etsin. Bu çok önemli. Motoru alırsan da yolun açık olsun kardeş.
    A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
    (Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)

EKONOMİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTORU SATTIM GİTTİ
    otobüse bin motoru da otobüsün bagajına
    kaptana da 50-100 tl birşeyler verdin mi işlem tamam
    sıcak sıcak gel sen de rahat et motorun da rahat etsin

veya ptt kargo dan fiyat al
    depoyu kartonla iyi sarman gerek ön çamurluğu sök yanında götür
    teslim alırken iyi kontrol et hasar varsa zabıt tutsun ptt görevlisi
    iyi paket edilirse sorun olacağını sanmam
    6 ay kadar önce 2 motoru 44 tl ye götürmüştü sanırım ptt
    yalnız firmanın anlaşması olabilir

kargo firmalarına pek yanaşma fiyatlar yüksek genelde

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çanakkale truva truzime gidiyorsun derdini anlatıyorsun bilet yanında birde 50 100 tl sakal atıyorsun şöför ile muavine tamamdır bu mevsimde çoğu yerel otobüs şirketi motorunuzu taşır

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    toplasan 7 8 bin km tecrübem varken gözümü karartıp Tokat-İzmir arası 1070km yol yaptım bi günde yarısı yağmurda gittim.. Biraz cesaretli olup basıp gaza gelmelisin.. Şimdi uzun yol hasretiyle yanıyorum sen nasıl getircem derdindesin.. :D altı ustu 300 400 km yol.. 2 hafta önce ki kazalı gezimizi biiliyosun 400km yol yaptık eksi derecelerde.. havalar iyi bikaç gün.. ne olcak sanki
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Sorması ayıp neden 250 den tekrar 125 e geciyorsunuz ?

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çanakkale truva truzime gidiyorsun derdini anlatıyorsun bilet yanında birde 50 100 tl sakal atıyorsun şöför ile muavine tamamdır bu mevsimde çoğu yerel otobüs şirketi motorunuzu taşır
    İşte budur... Trakyanın soğuğunun tadına bakmaya hiç gerek yok.
    tinerci bunu beğendi.

Motosikleti
    R6
    Motor canaklale merkezdemi? Burdan feribota bineceksin. Eceabattan sonra 300 km falan ıstanbul

MuratÖzbaş17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125R / Honda Beat
    Çanakkale'den Bandırma'ya gidebileceğinizi düşünüyorsanız,Çanakkale'den Eceabat'a geçip Avrupa yakkasından İstanbula'da gidebilirsiniz.Tabi bu benim fikrim. Her türlü fikire saygım var ;)

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Yanına çay almayı unutma yolculuk boyunca buzlu buzlu içersin
    Şaka bir yana durumu tekrar gözden geçir bu hafta kar ve yağmur görünüyor,kışlık ekipmanın yoksa yolda donarsın
    Eğer mecburi isen otobüs firmalarını gözden geçir,
    İlk şehir dışı gezini emin ol bu soğukta yapmak istemezsin,buralar İstanbula benzemez

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaş anlaşılan vazgeçti.

Motosikleti
    R6
    Alacagin motoruda biliyorum. Bura küçük yer herkes birbirini tanır biliyorum satan çocuğu. Akropovic egzoz var onda gumbur gumbur gezer buralarda plakaligi falan soktu camurluga yapistrdi. Sekil motor kuyruk havada duruyor. Tabi icini bilemem ama dıştan temiz motor yani.

MuratÖzbaş17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125R / Honda Beat
    Bende yazın kordonda hep görüyordum. Hep iki motor kordon boyunca gidip geliyorlardı.

yavuz benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Cbr 250 satıp yzf125 almanizdaki amaç ne peki merak ettim açıkçası

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)