Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çanakkaleden buraya motosiklet getirmenin en uygun yolu nedir?

REKLAM ALANI
    LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    usta daha önceki başlığı hatırlıyorum da alma demiştiler sanki o motor için

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    otobüs bagajında...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Alıntı yavuz benli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbr 250 satıp yzf125 almanizdaki amaç ne peki merak ettim açıkçası
    çünkü cbr 250r para verilmeyecek motor ( 2014 kasaları hariç )

Alıntı MuratÖzbaş17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende yazın kordonda hep görüyordum. Hep iki motor kordon boyunca gidip geliyorlardı.
    şahsen o kadar ayrıntıyı bilmiyorum

Alıntı ümitersoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alacagin motoruda biliyorum. Bura küçük yer herkes birbirini tanır biliyorum satan çocuğu. Akropovic egzoz var onda gumbur gumbur gezer buralarda plakaligi falan soktu camurluga yapistrdi. Sekil motor kuyruk havada duruyor. Tabi icini bilemem ama dıştan temiz motor yani.
    ilk sahibi polismiş. onlar 8,000 e almış zararına satıyorlar çocuk askere gidiyormuş vs vs ama annesi felan çok iyi insan. şahsen aklıma takılmasa servise bile göstermeyecek kadar güveniyorum. ama genede işimi sağlama almak için götüreceğim bu arada tiger takılı

Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorması ayıp neden 250 den tekrar 125 e geciyorsunuz ?
    250 ile 125 in arasında sadece para farkının olduğunu anladım. 30-40 km için o kadar para vermeme taraftarı oldum. daha fazla para verdiler o yüzden satış nedenimdi. ama asıl satma nedenim, görünüme önem vermem sanırım. ve kız arkadaşım motoru sevmemişti

Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    toplasan 7 8 bin km tecrübem varken gözümü karartıp Tokat-İzmir arası 1070km yol yaptım bi günde yarısı yağmurda gittim.. Biraz cesaretli olup basıp gaza gelmelisin.. Şimdi uzun yol hasretiyle yanıyorum sen nasıl getircem derdindesin.. :D altı ustu 300 400 km yol.. 2 hafta önce ki kazalı gezimizi biiliyosun 400km yol yaptık eksi derecelerde.. havalar iyi bikaç gün.. ne olcak sanki
    evet görmüştüm tekrar geçmiş olsun. ama benim bu motorda hiç tecrübem yok. cbr ile yzf birbirinden ayrı iki dünya sanki :S

Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çanakkale truva truzime gidiyorsun derdini anlatıyorsun bilet yanında birde 50 100 tl sakal atıyorsun şöför ile muavine tamamdır bu mevsimde çoğu yerel otobüs şirketi motorunuzu taşır
    bu tavsiyeyi değerlendireceğim. motoru getiremezsem dediğiniz gibi mantıklı.

tavsiyeler için tekrar teşekkürler. arkadaşlar vazgeçme konusu şuanlık yok. bakalım herşey nasip. bakarsanız satıcı vazgeçer. tavsiye almak içindi. şuanda aklıma yatan şey, şehir şehir kava durumlarını takip edip 4 saat yol gideceğim. yada , otobüse koyup geleceğim. aklımada eceabattan trakya yolu var. ekipmanlar sağlam olduğundan soğuk sorun değil. önemli olan yağmur olmasın...
    uzun yol hep hayalimdi zehir olmasın

herkeze tekrar teşekkürler

konak1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR 200
    Hayırlısıyla halledersin inşallah

Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Sadece rodaj için 13 Aralık'ta 225 km'yi 5 buçuk saatte yaptım. Maksimum 80 km/s ile. 20 Aralık'ta 400 km'yi yaklaşık 7 saatte yaptım. Birazda şehir içi derken 27 Aralık'ta servisten içeri 1001 km ile girdim. Ben bu soğukta ve yağmurda tamamen keyfi rodaj bitireceğim diye yapıyorum sen yeni aldığın bebeği denemek istemiyorsun. Korumalıklarını al, sıkı giyin ve buzlanmaya dikkat et. Rotanı da önceden biri ile paylaş yolda bir şey olursa seni nereden alacağını bilsin.

http://www.motosiklet.net/forum/etki...aj-gezisi.html
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

Motosikleti
    Xj6
    Bende motorumla geliboludan istanbula geldim. Giderken baya guzel ıslandım gelırkende aynısı oldu bence bu hava sartlarında kendın getırmen cok ıyı olur. Otobusle falan hep sıkıntı adamlar motoru dusururler bizden sorumlu degıl derler sen sıkıntı yasarsın atla gel bence benim fikrim bu.

Motosikleti
    F850 Gs
    Otobüsle getirebiliyorsanız , rahat olur otobüs , gözünüzün önünde olur üzerine eşya vs birşeyler koydurmazsınız , güvenliğini sağlarsınız .Mola verdikçe kontrol edebilirsiniz, içiniz rahat eder.

Otobüsün bagajında güzelce bağlayıp,sarıp sarmaladığınızda hiçbirşeycik olmaz. Orta sehpade yerden yüksekliği ne kadar oluyor ölçün, travego otobüslerin bagaj içi yükseklikleri en yüksek otobüslerdendir .Belki orta sehpada bile gelebilir.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    havalar kötü bu aralar. özellikle şehirlerarası yolda rüzgar çok daha kuvvetli. bu yol güzergahınızda kar durumu veya yollardaki buzlanma durumu nedir tam bılmıyorum. eğer kendinize güveniyor ve tecrübeniz var ise çok uzun bir yol değil motor ile dönülebilir. fakat ben sizin yerinizde olsam motora atlar yenikapı bandırma feribotu ilede geri dönerdim yada mecburen orada bır otobus fırmasıyla anlasıcaksınız. bagaja dik bir şekilde ve deposu boş olarak iyice bağlanıcak ve istanbula gelicek. ki tahminen buda en az 100 tl demektir.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)