usta daha önceki başlığı hatırlıyorum da alma demiştiler sanki o motor için
usta daha önceki başlığı hatırlıyorum da alma demiştiler sanki o motor için
otobüs bagajında...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
çünkü cbr 250r para verilmeyecek motor ( 2014 kasaları hariç )
şahsen o kadar ayrıntıyı bilmiyorum
ilk sahibi polismiş. onlar 8,000 e almış zararına satıyorlar çocuk askere gidiyormuş vs vs ama annesi felan çok iyi insan. şahsen aklıma takılmasa servise bile göstermeyecek kadar güveniyorum. ama genede işimi sağlama almak için götüreceğim bu arada tiger takılı
250 ile 125 in arasında sadece para farkının olduğunu anladım. 30-40 km için o kadar para vermeme taraftarı oldum. daha fazla para verdiler o yüzden satış nedenimdi. ama asıl satma nedenim, görünüme önem vermem sanırım. ve kız arkadaşım motoru sevmemişti
evet görmüştüm tekrar geçmiş olsun. ama benim bu motorda hiç tecrübem yok. cbr ile yzf birbirinden ayrı iki dünya sanki :S
bu tavsiyeyi değerlendireceğim. motoru getiremezsem dediğiniz gibi mantıklı.
tavsiyeler için tekrar teşekkürler. arkadaşlar vazgeçme konusu şuanlık yok. bakalım herşey nasip. bakarsanız satıcı vazgeçer. tavsiye almak içindi. şuanda aklıma yatan şey, şehir şehir kava durumlarını takip edip 4 saat yol gideceğim. yada , otobüse koyup geleceğim. aklımada eceabattan trakya yolu var. ekipmanlar sağlam olduğundan soğuk sorun değil. önemli olan yağmur olmasın...
uzun yol hep hayalimdi zehir olmasın
herkeze tekrar teşekkürler
Sadece rodaj için 13 Aralık'ta 225 km'yi 5 buçuk saatte yaptım. Maksimum 80 km/s ile. 20 Aralık'ta 400 km'yi yaklaşık 7 saatte yaptım. Birazda şehir içi derken 27 Aralık'ta servisten içeri 1001 km ile girdim. Ben bu soğukta ve yağmurda tamamen keyfi rodaj bitireceğim diye yapıyorum sen yeni aldığın bebeği denemek istemiyorsun. Korumalıklarını al, sıkı giyin ve buzlanmaya dikkat et. Rotanı da önceden biri ile paylaş yolda bir şey olursa seni nereden alacağını bilsin.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...aj-gezisi.html
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Bende motorumla geliboludan istanbula geldim. Giderken baya guzel ıslandım gelırkende aynısı oldu bence bu hava sartlarında kendın getırmen cok ıyı olur. Otobusle falan hep sıkıntı adamlar motoru dusururler bizden sorumlu degıl derler sen sıkıntı yasarsın atla gel bence benim fikrim bu.
Otobüsle getirebiliyorsanız , rahat olur otobüs , gözünüzün önünde olur üzerine eşya vs birşeyler koydurmazsınız , güvenliğini sağlarsınız .Mola verdikçe kontrol edebilirsiniz, içiniz rahat eder.
Otobüsün bagajında güzelce bağlayıp,sarıp sarmaladığınızda hiçbirşeycik olmaz. Orta sehpade yerden yüksekliği ne kadar oluyor ölçün, travego otobüslerin bagaj içi yükseklikleri en yüksek otobüslerdendir .Belki orta sehpada bile gelebilir.
havalar kötü bu aralar. özellikle şehirlerarası yolda rüzgar çok daha kuvvetli. bu yol güzergahınızda kar durumu veya yollardaki buzlanma durumu nedir tam bılmıyorum. eğer kendinize güveniyor ve tecrübeniz var ise çok uzun bir yol değil motor ile dönülebilir. fakat ben sizin yerinizde olsam motora atlar yenikapı bandırma feribotu ilede geri dönerdim yada mecburen orada bır otobus fırmasıyla anlasıcaksınız. bagaja dik bir şekilde ve deposu boş olarak iyice bağlanıcak ve istanbula gelicek. ki tahminen buda en az 100 tl demektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)