2 sinden biri olmali ama hangisi?
Reklamlar
-
tekrar dan merhabalar,vitesli tecrubem kisa oldu 3 ay kadar anca olmustur,bundan dolayi,iyice kavramak icin ilk etapda fazla masraf etmek istemiyorum,
aklimda ybr yahut honda var lakin,2 ci el kredi kartina taksit li bulmak cok zor,gordugum satilik ybr lerin buyuk cogunluguda apachi motoru,hic isim olmaz o motorlar ile,
bu sebebten asagidaki 2 motor gecis motorum olsun istiyorum,
1.
kuba platinum : 3350tl bayi ile takas imkanim var,ve oldukca iyi fiyata alacak motorumu,25 bin de, elimde kalmadan takas edeyim diyorum motorum kuba hasat scooter,
2. bajaj boxer 150: 2750 tl, takasa pek sicak bakmiyor bayi,kk 9 taksit imkani var,
siz olsaniz nasil davranirdiniz ?
tesekkur ederim simdiden
Reklamlar
-
kuba platinum iyidir,elindeki çıkart bu modeli al,bajajda iyi ama bütçe meselesi tabi.
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Vitesliyi öğrene kadar geçiş motoru olacaksa , sıfır almamanızı tavsiye ederim . Çünkü sıkılıp değiştirmek isteyeceksiniz ve satarken bir miktar kayıp ile satacaksınız . 2. ele de taksit yapan , motor satan yerler mevcut iyice araştırmanızı tavsiye ederim .
-
Bence bajaj en azından vitesleri daha düzgün çalışıyordur.
Kuba kullandım, vites geçişleri berbattı.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
dun kuba bayisi,platinum icin ilk etapda 2350tl olur dedi sana,gozlerim fal tasi gibi acildi
3 kez sordum ayni fiyati söyledi,dedim ben bunu alayim,hesap takas islemi baslayinca,platinumu 3350tl den hesapladi,
kafa dalgindi sanirim hoca nin fiyati 1000tl asagi cekmis bir anda
hal böyle iken bajaj boxer de listeye girdi,
kuba nin internet fiyatina bakinca bayinin fiyati iyi geldi,motoruma 1400tl sayacak,
ben bunu bu fiyata zor satarim diye dusunuyorum,
bajaj satan bayi 2ci el alimina zorla yanassa da,1400 tl vermiyecek tavri onu gosteriyor,
ben bu ikilemede kaldim,
-
bajaj boxer pek tipsiz yahu..
-
Bajaj genel olarak güzel marka ama bu model de baya vasat yahu 2015te önde kampana görmek sinir bozucu. Kalite olarak pek fark olacağını sanmıyorum servisle de aran iyiyse kuba derim. Ama pratik yapıp satmalıksa ikinci el daha mantıklı. Tvs apache de kendini ispatlamış bir model, fiyatı hakkında bilgim yok
-
2 ci el alimi her bayi yapmiyor,tek tuk, temiz uygun fiyata 2 ci el de olur lakin, millete para lazim nakit,
taksitli odemeye yanasacaklarini pek sanmiyorum bu donemde,
motorunu taksitli satmak isteyeni bulmak zor olacak,
nakit para var,lakin ona dokunmak istemiyorum acikcasi,ani bir nakit ihtiyaci dogar,elimin altinda para olsun istiyorum,
bu fiyat araliginda takilmamin diger nedenide,yilbasi oncesi 140 ekran samsung tv almam,bundan öturude fazla acilmak istemiyorum,
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
bajaj boxer yurt disinda taninan bilinen modelmis,bayagi video var,
arazide cekilmis video 1:
http://www.youtube.com/watch?v=ZEk9G2R2Fpk
bizden birileri cekmis,ybr motor da var grubun icinde,arazide yokus tirmaniyorlar boxer ile,
http://www.youtube.com/watch?v=hSTsPNc4HO8
motor ustunde 2 kisi,traktor cekiyor boxer ile
http://www.youtube.com/watch?v=hpLPHKPGMx0
-
köylü tipi dedikleri motor bajaj boxer gibi modeller oluyor heralde , kuba tasarım olarak çok şık ve geçiş motoru olarak rahat kullanırsın
-
Bence küba dan yana şansını kullan. Performans ve yakışıklılığıyla 3 adım önde performans da cabası. Parçalarıda çok ucuz benim şahsi görüşüm küba .
-
2350 tl ye 2005 model, 45 bindeki ybr alinirmi? kilometre saati yokmus,yakinen gormedim daha baska neleri var bilemiyecegim..
-
bOXER tipsiz ama fenaaa , yakıt cimrisi
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Vitesliyi öğrene kadar geçiş motoru olacaksa , sıfır almamanızı tavsiye ederim . Çünkü sıkılıp değiştirmek isteyeceksiniz ve satarken bir miktar kayıp ile satacaksınız .
2. ele de taksit yapan , motor satan yerler mevcut iyice araştırmanızı tavsiye ederim .
Katılıyorum,aynı görüşteyim,üç evet..
Sen bilirsin gagaburun,
ben senin yerinde olsam, motoru iyice öğreneyim,vitesi debriyajı iyice oturtayım diyecek olsam, ikinci el alır, bol bol düşerdim.. Çünkü bol bol düşeceksin,düşebilirsin bizim yeteneğimize kalmış bir durum..Sıfır alıp, 3 bin bilmem kusur tl ler vermek mantıklı gelmiyor bana.. Ha yedek parçası ucuzsa,garantili de olacağından servise götürüp yaptırmak maaliyetli olmayabilir tabi.. Bunun birde bakımları var,bakımı içinde garantiye götürmek durumunda kalacaksın garantisi bozulmasın dersen eğer..
İki model arasında seçim yapmam gerekseydi kuba derdim..
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
vitesliyi scooter gibi kullanmam,taaki 1000km yi devirene kadar,hep sagdan yol bosken karsiya gecerim
sukurler olsun 3 aylik tecrubemde,dusme yasamadim,bu ara bosken alayim evin etrafinda turlayayim motora isinayim istiyorum,subat sonu sezonu aciyoruz burda,is yerim evime yakin,5dk motorla mesafesi,trafikte yogun deyil,
acikcasi cazip takas teklifi ile kuba ya daha yakinim,,birde scooteru ile 25 bini devirdim,ufak tefek masrafi haricinde uzmedi,burdan da kuba ya guvenim artti,
kuba nin bayisi ayni zamanda,ayni isyerinde servislik yapiyor ve tanisiyoruz eskiden,burdan da bakim vs de,fiyatlarda problem olmaz aramizda 3 un 5 in.
az once 2005 model ybr buldum 35bin de imis,sayac filan deyismis falan filan inter milan
face de buldum kisiyi,motorla kaza yaptigini ogrendim, 2008 model ybr ye 5000tl yazmis biri,sifiri kac para bunun,millet 2ci el ybr de ucuyor fiyatta,
-
illa ki böyle bişey alacaksan honca cb ace al en azından satarken zarar etmezsin
-
burakofly adlı üyeden alıntı
illa ki böyle bişey alacaksan honca cb ace al en azından satarken zarar etmezsin
o da aklimda idi,hatta ilk siralarda,dun bayii kapali idi bilgi alamadim,gectigimiz yaz ayinda kampalari vardi hatirladigim,honda da takas zamani diye,bundan dolayi dun bakmak icin gitmistim,
ace 125 birazcik boxere benziyor,onda da devir gostergesi yok,madem koymamissin,bos ekrani niye koyuyorsun
ote yandan vites gostergesi bu motorda da yok, ve on arka kampana,yinede yarin o motora bakmiya gidecegim ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
yorum yapan herkeslere tesekkür ederim,bir yolunu bulup cbr150 alacagim
-
herkese selam arkadaşlar 1 ay oldu kuba platiniumu alalı daha önceki motorum da kuba cr1 modeliydi cr1 e iyi para verilince sattım ondan sonra tekrardan motor arayışına başladım internetten araştırdığım kadarıyla bajaja çok övgü vardı, ve içimde bajaja karşı bir sempati oluştu övgülerden dolayı bajaj almak için bayie gittiğimde 10 km lik bir test sürüşü yaptım sonuç ise tam bir hayal kırıklığı , motor 70 te aşırı titremeye başlıyor performasm ise zayıf tipide çok vasat sonra gözüme platinyum çarptı ve test ettim onuda su kadarını söyleyeyim parasını fazlasıyla hak edem bir motor titreşim neredeyse sıfır bajajla 70 giderken hisettitiğim titreşim platinyumun 110 la giderken dahi yok eğer test etme imkanınız varsa platinyumu deneyin derim
-
gargaburun adlı üyeden alıntı
o da aklimda idi,hatta ilk siralarda,dun bayii kapali idi bilgi alamadim,gectigimiz yaz ayinda kampalari vardi hatirladigim,honda da takas zamani diye,bundan dolayi dun bakmak icin gitmistim,
ace 125 birazcik boxere benziyor,onda da devir gostergesi yok,madem koymamissin,bos ekrani niye koyuyorsun
ote yandan vites gostergesi bu motorda da yok, ve on arka kampana,yinede yarin o motora bakmiya gidecegim ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
yorum yapan herkeslere tesekkür ederim,bir yolunu bulup cbr150 alacagim
Cbr150 ne kardes.
Cbr125 mi demek istedin cf150 mi.
Ben bunlardan alablyorsam ace ama devir gostergesi hic iyi olmamis olmamasi.
Bu ikisinden de boxer i secerdim.
-
Bence eğer imkan var ise biraz bekleyin ve para biriktirin.Zaten kış geliyor.Çok aceleniz yoksa Mart-Nisan gibi motorunuzu alırsınız.3.000 TL bayiye elden verip,gerisini taksit yaptırma gibi bir şansınız olur.Sıfır YBR ya da CBF öneririm.Ancak kur değişimi nasıl yansır bilemiyorum.Şu anda sıfırları(plaka dahil) en pahalı 6.500 olması lazım.Emsallerine göre pahalı motorlar YBR de CBF de ama en azından yolda bırakmaz,adamı bıktırmaz,servisi de orijinal markasının kendi güvencesi ile kendini kanıtlamıştır.İnsanlar çok kullanıyor bir de YBR nin özellikle parçaları konusunda çok olumlu geri bildirim var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)