Selamun aleykum beyler pcx alsam böyle modifiye ettire bilir miyim türkiyede veya istanbulda güzel modifiye eden bir motorcu var mı ?
MODİFİYE
http://www.youtube.com/watch?v=HTPy-85pTkY
Selamun aleykum beyler pcx alsam böyle modifiye ettire bilir miyim türkiyede veya istanbulda güzel modifiye eden bir motorcu var mı ?
MODİFİYE
http://www.youtube.com/watch?v=HTPy-85pTkY
O zaman al bi cup daha yakışıklı durur be kirve maliyette çok ucuz millette alışkın az çok gözede çok batman bi düşün ama üstüne biraz daha koy ybr al bence
Benim bile hoşuma gitti acaba CG nin üstüne biraz daha koyup ybr alsam
mat siyah gerçekten çok iyi duruyor
mat siyah olan harika. Ama dostum bence kendin yapabilirsin ve keyif alırsın. Aslında çok zor şeyler değil. öncelikle kağıt üstünde çiz ne istediğini, daha sonra bi reklamcıya git, buraya bunu yap, buraya bunu yap de ve kaplasın bu şekilde. daha sonra örneğin ayaklıkları kırmızı mı istiyorsun, gidip kırmızı ayaklık buluyorsun montajını motorcuna yaptırıyorsun. yani türkiyede pek kişi uğraşmaz böyle senin motorunu güzelleştirmekle. ama sen kendin bu şekilde bir şey yaparsan harika olur.
Geçen sene bende senin gibi scooterimi modifiye etmek istedim ama kimsenin bu işlerle ilgilenmediğini fark ettim. Daha sonra kendim tasarlayarak bir şey yaptım ve herkes bayıldı. bknz. http://www.motosiklet.net/forum/moto...kaplamasi.html
kafanda bin lira gibi bi bütçe varmi ?
örnek açısından şu bagger sistemini bin liraya yapıyorlarmış
grenajları kitleriyle birlikte yurt dışından getirtirsin ancak burdaki yedek parçacılarda olmaz bunlar
Helal kardeşim valla ikimiz motorcu mu açsak sirf modifiye :D:D:D birde bu sticker lar zor deil ama şu son attim resimdeki gibi nasıl olcak onu merak ediyorum :d ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
Neresi yapıyormuş ? Mat pcx alcam 2015 kasaları çıksn mat rengide gelcek o zaman matın üstüne sırf sticker olarak değil biraz kasasına makyaj yapcak yer arıyorum bildiğiniz var mı ?
Merhaba,
pcx lere bayılıyorum ,yapmayın etmeyin.. sarının yanındaki mor sanırım o , fuşya mı yoksa herneyse o güzel işte ..
Ancak kit olarak internet üzerinden satın alıp,yaptırabilirsin..Tr de kitlerini getirmiş yerler muhakkak vardır diye düşünüyorum.
Merhaba.
PCX sahibi olarak size onerim bence yapmayin. Bu motorlar evlat gibi
can gibi. Ben orijinalligi bozulmasin diye cam bile takip takmamakta kararsizim
500 tl versem benzerini yapcak motorcu bulamam mı :( yada 800 fln
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
Doğru diyorsunuz ama modifye parçaları çıkar sonuçta :d birde pcx iniz kaç model ? satmayı düşünürseniz alırım :D
Bu işin motorcuyla pek ilgisi yok aslında, iyi bir fiber ustası motorun dinamiğini etkilemeyecek her türlü tasarımı yapabilir. Motoru bırakmanız gerekir. Çünkü Günlerce üzerinde çalışılması gerekiyor.
@MotorcuMetos kardeş bi ilanda görmüştüm sahibindende bagger kitini bulamadım tekrar, mantıken ilk önce kalıp çıkartılması gerekiyor bununla severek uğraşacak bir usta bulursan yapılabilir sanayide gezmek araştırmak lazım
Motorla uraşıcak bir fiber ustasını nerden bulabilirm ve de kaca yapar :^3 ?
araştırırken bi site buldum kendimiz bile yapabiliriz gibime geldi
Buyrun link
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)