Yazın Çalışıp En Fazla 2000 tl Biriktirebilirim.Önerileriniz Nedir Cevaplarınızı Bekliyorum.Commuter Tarzı Favorım
Yazın Çalışıp En Fazla 2000 tl Biriktirebilirim.Önerileriniz Nedir Cevaplarınızı Bekliyorum.Commuter Tarzı Favorım
Ben huyu suyu nedir bilmem de gelip 2. el Drift diyecekler, benden söylemesi
Güray Kardeşim, eğer ekipmanın yoksa en az 1.000 TL ekipmana vermen gerekeceğinden, bence başlığı "1.000 TL Motor Tavsiyesi?" desen daha uygun olurdu. Eğer ekipmanın varsa, lafımı geri aldım.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
2.el YBR
bu espiriyide ilk ben yapayım
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
kardeşim o paraya çinli alırsın sonra uğraşır durursun birazdaha bekle biraz daha para biriktir ikinci el bir ybr 125 al rahat edersin inşallah.ALLAHA emanet ol.
çinli cup al diyeceğim ama
tecrüben nedir
kilon nedir ?
ehliyet var mı ??
ekipmanım benimde tam değil ama parasızlıktan yinede almanı öneririm sakatlanmamak için
bide eski konuları okusan iyi olur sıkıcı oldu artık aynı konuları görmek istersen özetleyeyim
az daha koy ybr al
mondial drift al
hatta sıfır mopet al :D
Yaş 17 martta ehliyet alıcam 4 motorum oldu 3 ü cuptu
Bir kere arkadaşın cbr 125 r kullanmuştım.ama o kadar bütçem yok maalesef.
yazın çalışıp 2000 tl civarında bir motor alıcam.
Drift Düşünüyorum ama titreşim var diyorlar tam bilmiyorum.
Selamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
1 Senedir bekliyorum artık daha fazla bekleyemem Çinliler o kadar kötümü ya
Güray Kardeşim, ekipmanın var mı yok mu, söylemediğin için hala belirsiz.
malesef ekipman yok
bu paraya marka ve modelinden çok bulabildiğin en temizini ve çevrende en çok olanı almak bence daha makbul.
mondial drift olabilir. salcano wolfun sitedeki kullanıcı sayfasına bakarsan kullananlar memnun o da olabilir.
model yılı düşerse honda cg yamaha ybr de bulabilirsin.
Çinliyi kötülemek biraz abartıya kaçıyor gerçekçi olalalım 2011 de bi kuba leopar 100 almıştı babam en fazla ayna yada sinyalleri kırılıyor, bakım hak getire zaten gariban 4 senedir garajda işi düşen alıp gidiyor aynı geri koyuyor ama hala sağlam bir şekilde çalışıyor.Bunu böyle dedimde ben mi biraz şanslıyım yoksa1 Senedir bekliyorum artık daha fazla bekleyemem Çinliler o kadar kötümü ya
asya swift de ekleyebiliriz belki
Ekipmanlarında yoksa o bütçe çok düşük kalacaktır
Daha noter sigorta kask dizlik eldiven mont alacan
Üzerine biraz daha ekle 2 el Ybr al
Biraz Şans Varmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
İşte Ekleyebilsem bende istiyorum ama en fazla 2500 tl çıkar .
Hocam sizde cevap vermek yerine adamın işini zorlaştırmayın 1.000 tl'ye 2. el bir çinli alabilirsin tabi oda ne olur bilinmez ama bence temiz yeterli birşey bulabilirsin gibi.
Not:Sahibinden'de arama orada fiyatların alayı şişirme ve genellikle sahibinden çaresiz satıcıların sitesi.Sen çevrende ara motoru.
Elque Kardeşim,
1.000 TL'ye 2. el Çinli alınması ya da alınmaması hakkında tek söz etmedim, imada bulunmadım. Karşı da değilim. Ben sadece motosiklet alınmadan önce ekipman alınmasının önemini vurguluyorum. Ben de 1,5 yıldır Mondial UKH 100 cub kullanıyorum. 26 Şubat-1 Mart Eurasia Motosiklet fuarında önce ekipmanımı dizeceğim, ondan sonra kalan param ile 125 veya 150 cc debrijaylı bir motosiklet alacağım. Cub ile genellikle 70-80'nin üstüne çıkamıyorsun, ama en düşük hacimli commuter 100 km saat ile gidiyor. Kaldı ki 70-80 giden cub ile dahi her zaman ciddi ölüm riski ve yaralanma tehlikesi var. Ekipman almadan, debriyajlı motor almak bence intihar.
Ekipmansız kullanmayı sakın düşünmeyin, düşünce -ki her motorcu bir gün düşmeyi tadacaktır derler - çok sıkıntısını çeker ve hatta bir daha binemeyecek hale gelebilirsiniz. Olmadı motosiklet alım tarihini sizin iyiliğiniz için daha ileri bir tarihe erteleyin. Şahsen ben öğrenci halimle ekipmana -kendimce- dağ gibi bir bütçe ayırdım ve o bütçeyle sıfır bir çinli alabilirdim ama pişman mıyım; verdiğim para için evet, aldığım ekipman için hayır
Bilecikte Yaşıyorum Baştan Sona 15 dk ya geziyorsun o kadar küçük bir yer.
şuanda bütçeme uygun asya swift asya legent var ama hayırlısı.
windy s150 de fiyatı ucuzlardan siz neler önerirsiniz başka.
Güray Kardeşim,
Biraz önce bir başka başlığa yazdığım mesajı buraya tekrar aynen kopyalıyorum.
Benim tecrübeli ve bilinçli motosikletçilerden duyduğum "Motosiklet kullanmaya yeni başlayanlar ufak cc den başlasın, alıştıkça cc'yi büyütsün" prensibidir. 2013 yılında 51 yaşında iken, bisikletten başka bir iki tekerliye binmemiş birisi olarak 600 TL'ye 2011 model Mondial UKH 100 cub aldım. Aldığımın haftasında 20-30 gibi düşük bir süratle toprak bir arazide yüzüstü düştüm. Açık kaskım ve gözümde gözlüğüm vardı. Gözlüğün orta kemeri alnımı kesti. Kolumda bir iki yüzülme oldu. Süratimin düşüklüğü ve toprak zemin nedeni ile olayı çok ucuz atlattım. 1,5 yılda kendime biraz güven geldi. Şimdi debriyajlı bir motora geçmeyi düşünüyorum. Ama asla 200 hele hele 250 cc falan düşünmüyorum. 125 veya 150 cc bir makine alacağım. Ama önce ekipmanımı almak kaydıyla. Eminim baban yaşındayımdır, hayatta senden çok görmüş geçirmişliğim olduğuna inanıyorum. Gel, bu kardeşinin tavsiyesini ciddiye al. Bilmem mesajımı verebildim mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)