Hayırlısı olsun efendim kazasız belasız inşallah. Ben kendim tatlı su motorcusu olduğum için bu aralar sadece fotoğraflara bakmakla yetiniyorum , malum havalar soğuk . Bu hafta sonu biraz iyi olucak gibi özledim motorla gezmeyi
Hayırlısı olsun efendim kazasız belasız inşallah. Ben kendim tatlı su motorcusu olduğum için bu aralar sadece fotoğraflara bakmakla yetiniyorum , malum havalar soğuk . Bu hafta sonu biraz iyi olucak gibi özledim motorla gezmeyi
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah: )Doğum gününüzde kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara
Hayırlı olsun yeni motorunuz bu arada iyi ki doğmuşsunuz.
Ben bu inazumaları hiç beğenmezdim, geçenlerde yanımdan bir tane siyah renk geçti. Bittim resmen. Sizin motosikletinizde gerçekten renk bakımından harika. Ön camda çok hoş görünüyor. Daha fazla fotoğraf isteriz ona göre güle güle kullanın, nice senelere.
Daha fazla, hemde her açından, yakından uzaktan fotoğraf isterim. Özellikle tur camının montajı falan gösteren fotoğrafta isterim.
Unutmadan, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bin inşallah.
hayırlı olsun.. Çok güzel motor..(bu arada doğum gününüz kutlu olsun)
Bende doğum günümde kendime doğum günü hediyesi olarak motosiklet almak istiyorum inş. alırım
Arkadaş koca sene kullandım motoru bu kadar ilgi çekmedi ne bereketli adammışsın ya...
Hayırlı olsun hocam, gerçekten çok güzel, kazasız belasız binin inşallah
hayırlı olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Allah uzun sureli saglik sihhat ocinde kullanmak nasip etsin. Sen iyi ben daha ne alayim diye dusunup duruyorum
öncelikle geçmiş doğum gününüz kutlu olsun ve sonrasındada motorunuz hayırlı olsun bu arada vstrom dl650 zaten tek basına bır motor yanı yanı vstrom dl650 ve vstrom dl1000 var dıye bılıyorum ben
Kazasız, belasız, bol keyifli sürüşler dilerim...
Eski ve yeni sahipler buradayken elcik korumaların marka ve modelini alabilir miyiz? Soğuk havalar beni buna zorladı ayrıca güzel durmuş.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)