Merhaba,
Hayırlı olsun,kazasiz belasiz surusleriniz olsun ..
Cam çok guzel gorunuyor..
ahah allahta sizi güldürsün hocam çok güldüm.
bende benzer yollardan geçip sonunda v-strom sahibi olabildim.
Artık satsakta yerine koyamıyoruz dünyada petrol bitene kadar v-stromla devam
şakası bir yana tekrardan hayırlı olsun çok sevindim inazumada güzeldir.
Ama nakedliği ile uzun yolda v-stromla inanıl kel alaka bir yerde yer alıyor.
Tek ortak noktaları ikisininde gereksiz ağır olması.
Hayırlı uğurlu olsun. Herhalde insanın kendine alabileceği en güzel doğum günü hediyesi budur Güle güle kullanın.
Hayırlı uğurlu olsun malum sitede arada bir ilerde acaba alır mıyım diye takip ettiğim bir modeldir kendisi ve bu çok şık duruyor
Kazasız sürüşler dilerim
Yeni yaşınızı kutlar yeni motorunuzla mutlu sürüşler dilerim..
Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten sadece rutin bakımları yapılırsa 100 bin üzerine çok rahat çıkan bir motosiklet.
Ben de 1 yıl İnazuma kullandım. Bel bükücü hadi onu geçtim paran olsa da bulunamayan yedek parça sorunlarından dolayı sattım. Far çatlamıştı o zamanlar 650 lira dediler. Şimdi 800 lira sanırım. Ama 650 versem de far bulunamadı. Çok elzem değildi öylece kaldı. 300-350 tl bakım masrafları oluyor 6 bin km de bir. Bir de egzosda zırıltı ve performans düşüklüğüyle belli olan katalizör arızası kronik oluyor bu motorda. Sebebi de katalizörün motorun alt konumuna montajından dolayı kaldırım inişlerinde darbe alma riski. Bu konuda dikkatli olmanı öneririm.
Artçılı uzun yollarda bile harika konforu, sıfır titreşimi var. Yakıtı 3,5-4 litre/100 km
Ben sattım, Hero Hunk aldım. Sağlam bir motor bloğu var. Bakımları 50 lira, fiyatı 5 bin lira. Buna karşın Nissin frenler ve Mikuni karburatörü var. Çalınma derdi yok, yürümediği yerde kenara bırakır giderim.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Motoru aldı, bindi,sattı, yenisini aldı, ondan bile hevesini aldı......
Hooorrttt
Kim başlattı ulan bu hortu bende gaza gelip yazmışım diyecektim ki..
Fareyi aşağı doğru kaydırırken acaba acaba derken..
Kendimin başlattığını görünce oluşan utanç hissi..
Ne hortlatmışım be.
Afedersiniz arkadaşlar..
suzuki dl650 v-strom tek ve yanı bir model değilmiydi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)