hiç söyleme bende tekere kalktım düştüm yedek parçasını nerden bulabilirim
Eyvallah sağolasın.. 1-2 bim daha gezdim aynı modeller farklı bişey göremedim...
İlgilenenler için, araba aksesuarı kısmında 3,50 TL yer 4 lü ahtapot file var.... fiyat/kalite oranı çok iyi tavsiye ederim..
2 tanede silikon kaydırmaz aldım..(7 TL) stompgrip olarak deniycem..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
dayanamadım 1 tane de ben aldım şu bmw den, benimkinin ön teker düzgün dönmüyor balans ayarı yaptırmamız lazım bir tane sağlam usta arıyorum bu arada kompresör alan var mı? bir de benim ibre 102 de takılı kalmış servise göstermek lazım
Yarın ilk işim bime gitmek olacak !! Hayırlı olsun..
Bende bugün ducati 848, yamaha dragstar , kawasaki ( model ne bilmiyorum yarış motoru ) aldım fena değiller geçen seneki modellerden bir tık öndeler ama tafsiyem 1.12 ölçekler daha ayrıntılı ve güzel duruyor. Fotoğraf çekip koyacağım.
Len millet parayı bulmuş
Yarın bende patlatayım bir kaç motor
İnternetten çok araştırdım ama cbr 125 yada 250 modeli hiçbir yerde yok neden acaba? yada var da ben mi bulamıyorum
plastik mi bunlar?
depoları metal geri kalan kısımlar plastik.
gsxr 750 eski kasa :D 1198 egzosunu beğenmedim . Harley var dediler ama ben göremedim.
fakirlerrrrrrrr
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)