120 ön 160 arka lastik 16000 kmde 2 fitil arka 1 fitil önde ihtiyacı olana
Reklamlar
-
Cumartesi yeni lastikleri alacagim icin .
Dunlop marka 16000 kmdeki fabrika lastiklerini ihtiyacı olan birine verecegim.dunlop lastiklerimin yol tutusu freni gayet iyiydi. 16000 km oldu 2 fitil arka 1 fitil ön lastikte var.
120 ön 160 arka.
Belki dedim 250 cc kullanan arkadaslar lastiklerini büyutmek ister ama cesaret edemez felan bombe yapar hesabi. Ben bedavaya verecegim denesinler memnun kalirlarsa sifirini alirlar bakarsiniz yol tutusu felan dusuyormu hiz benzin olayi degistimi en azindan tecrube olur burda paylasirsiniz.
Reklamlar
-
Tebrikler abi
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Tebrikler abi
Bursaya yaza gelirsem beni gezdirirsin deyilmi seninle ayni yollardan gectik sayilir. İkimizde mash ikimizde cbr 250 simdide 600 gerci senin 650 .daha buyutcenmi motoru? Ben kesinlikle buyutmeyecegim son nokta benim icin cok anormal memnunum motorumdan satmaktan vazgectim.
-
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
-
Dostum tam aradığım lastikler. Bana gonderirmisn
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
Benm ön 110/70/17 arka 150/70/17 dedign gibi 120_160 yapmayi dusunuyodum uyarmi uymazmi diye. Seninkiler uyarsa bendeki Pirelli sport demon larida burda birine bende bedava gönderebilirm. Jant kac sendekilerin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------
Benm ön 110/70/17 arka 150/70/17 dedign gibi 120_160 yapmayi dusunuyodum uyarmi uymazmi diye. Seninkiler uyarsa bendeki Pirelli sport demon larida burda birine bende bedava gönderebilirm. Jant kac sendekilerin?
-
ümitersoy adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------
hocam benim cbr da irc nin dandik lastikleri var ama arka 140/70/17 acaba uyum sağlar mı? eğer sıkıntı olmazsa ben alabilirim o lastikleri.
-
120/70 ZR17M/C (58W) 160/60 ZR17M/C (69W)siz iyice arastırın uyarsa verim. istanbuldayım.
-
Benm numara 0531 303 02 32 whatsaptan adres bilglermi faln yazayım istersen. Seninkiler banauydugu taktrde bende benm lastikleri burdan birine vericem senin gibi. Çanakkaledeym bende
-
Helal olsun çok güzel bir dayanışma.
Benimde lastiğe ihtiyacım var ama sıfırı çok pahalı üstündekiler NYLON marka fena kayıyor...
-
istanbulda nerde değiştiricen lastikleri?
ben gelip almak isterim benimkiler 32000 de oldu değiştirmeye düşünüyodum zaten seninkiler tam olur benim duke ye
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
hocam benim cbr da irc nin dandik lastikleri var ama arka 140/70/17 acaba uyum sağlar mı? eğer sıkıntı olmazsa ben alabilirim o lastikleri.
hocam 160 lık lastık her iki motorada uyar.hyoya kalıp gibi oturuyor sorunda yok, cbr 250 yede uyuyor çünkü en son bizde 160 lık takmıstık cbr250r a.yanı her iki motorada sorunsuz uyar
-
Arkadaşlar fitil ve sıcak yama yapan lastikçilerden uzak durun.
Fitil sürücünün yolda kalmamak adına kendi uygulayabileceği geçici emaneten bir çözümdür, işi bilen hiç kimse tavsiye etmez.
Sıcak yama lastiği tekrar pişirdiğinden lastik yapısını bozar. Büyük iş makinelerine sıcak yama yapıldıktan sonra lastik komple tekrar fırınlanır.
En sağlıklısı soğuk mantar yamadır.
Bu anlattıklarımı gidip bir lastikçiye sorarsanız büyük olasılık size gülerler. Ama asıl kendileri ağlanacak durumdadır.
Misal bijonların kaç Nm tork ile sıkılması gerektiğini hiçbiri bilmez. O yüzden sakın ve sakın ama sıcak yama ve fitilden uzak durun.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
barodi adlı üyeden alıntı
120/70 ZR17M/C (58W) 160/60 ZR17M/C (69W)siz iyice arastırın uyarsa verim. istanbuldayım.
hocam kitapçıkta
Lastik boyutu:
Ön 110/70-17M/C 54S
Arka 140/70-17M/C 66S
şeklinde yazıyo. sondaki S hız belirtio, maksimum 180 km/s hız yapar dio lastik, sendekiler Z yani 240 km/s üzerine kadar çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
58w ve 69w ise de senin lastiklerin daha fazla yük kaldırabildiğini söylüyor bana.
ama önemli olan baştaki ebatlar, yani ön tarafta 1 cm arka tarafta 2 cm daha kalın sendeki lastikler ama janta uyum sağlar mı tam olarak bilmiyorum.
bilen veya bu şekilde kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.
-
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
istanbulda nerde değiştiricen lastikleri?
ben gelip almak isterim benimkiler 32000 de oldu değiştirmeye düşünüyodum zaten seninkiler tam olur benim duke ye
Simdi diger arkadas önce söyledi canakkaleye kargo ile ancak gider kimbilir kargo ne kadar alir ümitersoy masrafı ögren istersen önce. Eger sen almassan ucantenekeye vericem . öncelik senin hakkın cunku once sen soyledin. Aranizda anlaşın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
Madem cbr a dukeye hyo ya 160 lik oluyor benim xj6 ya 180 lik uymazmi yav alsam bombe yaparmi virajda sikinti yaparmi hiz ve ivmelenme cok dusermi ?
-
bize kalmadı
-
çanakaledeki arkadaş almazsa ben alırım yarın evdeyim yer söylersen gelirim.
senin XJ6 ya 180 taban oluyo takanlar var sıkıntı olmuyo.
-
-
Evet arkadaşımız sagolsun cikan laatiklerini bana yolladi. Ama üzülmeyin bunlar bana uyarsa benim Pirelli sport lari burdan birine vericem. Ucan teneke adli arkadas sana yollayabilrm 110 ön_150 arka pirelli işini gorurse.
-
bana da yollayın yaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)