Hayırlı olsun , kazasız belasız .
Hayırlı olsun , kazasız belasız .
Aga hayirli olsun çok güzel yapilmis bir motor. Güle güle kullan
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hayirli olsun. Soguk sıkıntı deyil yeterki ruzgar ve soguk gecirmeyen birseyler giyin. Bugun eksi 5 derecece 40 km yol yaptim .birak usumeyi terledim surerken.
Hocam hayırlı olsun , cafe racer kendi başına bir moda bir kült yapı , motorunuz çok şık Allah nazarlardan saklasın.
Güzel motor hayırlı olsun
Arkadaşlar herkese nacizane yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim, temennilerinizden dolayı çok mutlu oldum.
Valla dostum çok kötü oldum soğukta. Karanlık ve ışıksız bir yoldu birde, korkmadım desem yalan olur. Sağolasın çok.
Tahmin edemedim şimdi ama fikrin aklımda dostum. Teşekkür ederim, sevgiler!
Kardeşim benim, bana debriyajlı motosiklet sürmeyi sabırla öğreten adam. Teşekkür ederim
Sevgili dostum çok teşekkür ederim, gerçekten o restoran çıkmamış olsaydı herhalde motosikleti sağa çekip, elimi egzoza sokup ısıtırdım. Olacak gibi değildi gerçekten elim hareket etmiyordu, debriyajı çekip bırakamıyordum.
Teşekkürler efenim, cafe racer tarzını buralarda pek bilen yok. Umarım artık herkes gözlerini açar ve sadece grenajlı yarış motorları değil, grenajsız motosikletleride beğenirler.
noterden çektiğiniz fotoğrafta bi sübliminal mesaj vermiş motor size Reklam panosundan -Son Şans
Hayırlı olsun kardeşim motorun çok güzel güle güle kullan, bir kaç ufak iyileştirmeyle mükemmel bir görüntüye kavuşturabilirsin. Mesela boyası olmamış, yeniden boyatmanı veya plasti dip-folyo ile kaplatmanı tavsiye ederim.
Hadi hayırlı uğurlu olsun, bu soğuklarda motosiklet almak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bende motosikletimin siparişini verdim
özellikle beğendiğin motoru almak gibisi yok. hayırlı olsun.
Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Soğuk konusuna gelirsek siz buz gibi dediğiniz soğuğa şükredin. Bu gün motorumun yanına gittim kontak donmuş anahtar girmiyor, gaz kolu dönmüyor depo kapağımda donmuş. Yani beterin beteri var.
hayırlı olsun,kazasız belazsız kullanın.
Mükemmel bir görünüşe sahip gerçekten imrendim. Chopperdan cafe racer yapmak ayrı bir fantezi Kazasız belasız uzun yollar yaparsın inşallah hayırlı uğurlu olsun
hayırlı olsun.. Güzel görünüyor.. Allah c.c. kaza bela vermesin..
Tabi ki daha detaylı fotoğraf ta isteriz...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Hayırlısı olsun,kazasız belasız sürüşler.Bu motoru www.sahibinden.com sitesinde görüp ben de almak istemiştim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-ramzey-qm250-costum-caferacer-192465918/detay
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)