beyler merak ediyorum da honda gören var mı?
2 bim gezdim 2'sinde de yoktu, yarın 1 tanesine daha bakıcam
Ben görmedim kardeşim
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
hadi ya valla üzüldüm Honda olmamasına, kutuların arkasında Honda'nın markasını da görünce bulmaya çalışcaktım..
Bende bir tane Ducati 848 aldım, maaşallahınızı eksik etmeyim
Ben girdim markete reyona gittim yaklaşık bi 20 kutu vardi beş altı çeşit motor var. on dakka baktim tekrar tekrar kutulara ama maalesef sonuç değişmedi honda yok
Üşenmedim, BIM'e mail yazdım; Türkiye'de en çok satılan motosikletlerin modellerinden yaptırsanız daha çok satardınız diye ...
Özeti: Kawasaki koymuşsunuz; almadım. Kubazaki koysaydınız alırdım.
Dikkate alacaklarını sanmıyorum; ama en azından yazmış olduk, rahatladık . Geri dönüş olursa haber ederim .
üstüne biraz daha koyup ybr alan yok mu?
Ben de buradaki bimin genel olarak stoklarını yenilemediği için aradığımı bulamıyorum diye bim e mail attım baya bi zaman geçti cevap falan yok. Ondan sonra baya küfürlü bi tane yazdım. Madem z*klemiceniz niye iletişim seçeneği koydunuz buraya falan diye ona da cevap gelmedi.
Find what you love and let it kill you.
Hepsinden aldım
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Bugün de kawa aldım,virajı daha iyi
2 tane de ben aldım ducatileri beğenmedim ama kawasaki & suzuki hoşuma gidince onları aldım çektim hemen garaja
Yanına da 4 tane kask için bagaj lastiği, 3 paket üçlü kancalı lastik, 2 lastik basınç ölçer, 1 tane de gözlük tutacağı aldım.
Bunlar yine iyi 35 den koyanlar vardı dün.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)