Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorlu - Motorsuz işe gitmek

REKLAM ALANI
    hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    toplu taşıma kadar lanet ettiğim birşey yok şu sıralar. ne güzel ben yağmur olsun çamur olsun motorla gidiyordum, otobüsle gitmekten bin kat daha iyiymiş. insanlarlamı uğraşayım, oturacak yer bulmayamı çalışayım, bir sürü zaman kaybı. kar kalksada motora dönsek
    Şuan iş deyim sabah eve giderken binmeyi düşünüyorum yarın hava yağmurlu gösteriyor.İnşallah motor çalışır akü bitik dı hepten gebermediyse iyidir
    Motoru almamdaki en büyük neden toplu taşımanın çilesini çekmiş olmamdır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Motosiklet iyidir de çok soğukta binmek pek mantıklı değil ne giyersen giy adam buz kesiyor

üstelik ben çok soğukta sürekli binip ava filan giden abilerle konuşuyorum hepsi dizlerden şikayetçi
    hsk bunu beğendi.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Soğuk havalarda ilk olarak burun, el ve ayak gibi, vücutta dolaşan kanın daha geç ulaştığı bölgelerin üşümesi normal karşılanır. Hava çok soğuduğunda, vücudumuz hayati organların ısınmasına öncelik verdiğinden, kan bu organlarda toplanır ve bu şekilde el ve ayakların ısınması daha uzun sürer.
    hsk bunu beğendi.

hayko5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Twin Café racer
    Vallahi hissedilen -2 olmasına rağmen giyinip kusanip günde 30km motosikletle bana daha keyifli geliyor çift eldiven takmama rağmen parmaklarım kesiliyor gibi hissediyorum ama olsun gülü seven dikenine katlanır 3-5 haftaya havalar ısınmaya baslar zaten bahar gelsede şehirler arası yapsak
    hsk bunu beğendi.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı aonal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet iyidir de çok soğukta binmek pek mantıklı değil ne giyersen giy adam buz kesiyor

üstelik ben çok soğukta sürekli binip ava filan giden abilerle konuşuyorum hepsi dizlerden şikayetçi
    hocam ne giyeceğini bilirsen hiçbişey olmuyor. burnum kafam gövdem bacaklarım kollarımda kesinlikle bir üşüme yok. sadece parmaklarım en çok serçe ve yüzük parmağım üşüyor. 20km lik yolumda dayanamicak kadar olursam durup egzozda ısıtıyorum :D ellere de bi çare buldum elcik koruma takıcam
    hsk bunu beğendi.
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Arkadaşlar pazzar gunu hava 10 12 derece kadar guneslı gozukuyor 1 haftadır, ben motoru sılıp cılalayıp pazar bınıcem bu kadar sogugun ustune ıyı gelıcek gibi
    ardacik bunu beğendi.

Motosikleti
    Sabah eve giderken motorla gitmeye karar verdim ayak marşıyla zor zar çalıştı 5 dk falan ısıtıp çıktım yola yavaş yavaş gidiyordum sıkıntısız taki yokuş aşağı gelene kadar hafif arka frenle iniyorum ilerde göbek (ada) var bi tane araç o korna çalmama rağmen girdi yola bende biraz daha sıktım freni ön frene de bastım usulca motor başladı yan yan gitmeye belki 10metre falan gitti öyle bıraktım frenleri hafif gaz açtım toparladı şükürler olsun o adam yüzünden belki de bir yere girecektim verilmiş sadakamiz varmış ...

Siyah&Beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Buz kar var diye motoru 2 haftadir kullanmiyorum. Fakat isi icabi o karda o sogukta kullanmak zorunda olan kuryeci arkadaslara hem cok acidim hem de cok takdir ettim. Allah yardimcilari olsun. Gercekten cok zor is.
    hsk bunu beğendi.

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Resimlere bakarken en son acaba deterjan reklamimi cikicak diede dusunmedim deil ))
    hsk bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı ardacik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimlere bakarken en son acaba deterjan reklamimi cikicak diede dusunmedim deil ))
    Deterjan
    34 HSK 57
    ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
    MONDİAL MASH

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı telike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ne giyeceğini bilirsen hiçbişey olmuyor. burnum kafam gövdem bacaklarım kollarımda kesinlikle bir üşüme yok. sadece parmaklarım en çok serçe ve yüzük parmağım üşüyor. 20km lik yolumda dayanamicak kadar olursam durup egzozda ısıtıyorum :D ellere de bi çare buldum elcik koruma takıcam
    sahi niye en çok serçe ve yüzük parmağı üşür ? Rüzgarı daha çok alıyoruz ordan sanırım değil mi?
    hsk bunu beğendi.
    Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    hani denir ya en çok vücudun en uç noktaları üşür. e en ince noktalar oralar ya ondan diye düşündüm. dün sabah müthiş bir atılımla kartondan elcik koruma yaptık :D eve kadar çok iyi tuttu eve gelir gelmez güzel bi elcik koruma siparişi verdim ahan da istakram videosu :D
    hatta videoda konuşan arkadaşımın motoruna da yaptık günü kurtardık :D güle güle kullanmak böyle bişey hakkaten kahkaha ata ata kullandım :D
    http://instagram.com/p/xpAGuLiX4Q/
    hsk bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı telike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hani denir ya en çok vücudun en uç noktaları üşür. e en ince noktalar oralar ya ondan diye düşündüm. dün sabah müthiş bir atılımla kartondan elcik koruma yaptık :D eve kadar çok iyi tuttu eve gelir gelmez güzel bi elcik koruma siparişi verdim ahan da istakram videosu :D
    hatta videoda konuşan arkadaşımın motoruna da yaptık günü kurtardık :D güle güle kullanmak böyle bişey hakkaten kahkaha ata ata kullandım :D
    http://instagram.com/p/xpAGuLiX4Q/
    Elcik koruma güzel video
    telike bunu beğendi.
    34 HSK 57
    ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
    MONDİAL MASH

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)