Motosiklet iyidir de çok soğukta binmek pek mantıklı değil ne giyersen giy adam buz kesiyor
üstelik ben çok soğukta sürekli binip ava filan giden abilerle konuşuyorum hepsi dizlerden şikayetçi
Soğuk havalarda ilk olarak burun, el ve ayak gibi, vücutta dolaşan kanın daha geç ulaştığı bölgelerin üşümesi normal karşılanır. Hava çok soğuduğunda, vücudumuz hayati organların ısınmasına öncelik verdiğinden, kan bu organlarda toplanır ve bu şekilde el ve ayakların ısınması daha uzun sürer.
Vallahi hissedilen -2 olmasına rağmen giyinip kusanip günde 30km motosikletle bana daha keyifli geliyor çift eldiven takmama rağmen parmaklarım kesiliyor gibi hissediyorum ama olsun gülü seven dikenine katlanır 3-5 haftaya havalar ısınmaya baslar zaten bahar gelsede şehirler arası yapsak
hocam ne giyeceğini bilirsen hiçbişey olmuyor. burnum kafam gövdem bacaklarım kollarımda kesinlikle bir üşüme yok. sadece parmaklarım en çok serçe ve yüzük parmağım üşüyor. 20km lik yolumda dayanamicak kadar olursam durup egzozda ısıtıyorum :D ellere de bi çare buldum elcik koruma takıcam
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Arkadaşlar pazzar gunu hava 10 12 derece kadar guneslı gozukuyor 1 haftadır, ben motoru sılıp cılalayıp pazar bınıcem bu kadar sogugun ustune ıyı gelıcek gibi
Sabah eve giderken motorla gitmeye karar verdim ayak marşıyla zor zar çalıştı 5 dk falan ısıtıp çıktım yola yavaş yavaş gidiyordum sıkıntısız taki yokuş aşağı gelene kadar hafif arka frenle iniyorum ilerde göbek (ada) var bi tane araç o korna çalmama rağmen girdi yola bende biraz daha sıktım freni ön frene de bastım usulca motor başladı yan yan gitmeye belki 10metre falan gitti öyle bıraktım frenleri hafif gaz açtım toparladı şükürler olsun o adam yüzünden belki de bir yere girecektim verilmiş sadakamiz varmış ...
Buz kar var diye motoru 2 haftadir kullanmiyorum. Fakat isi icabi o karda o sogukta kullanmak zorunda olan kuryeci arkadaslara hem cok acidim hem de cok takdir ettim. Allah yardimcilari olsun. Gercekten cok zor is.
Resimlere bakarken en son acaba deterjan reklamimi cikicak diede dusunmedim deil ))
hani denir ya en çok vücudun en uç noktaları üşür. e en ince noktalar oralar ya ondan diye düşündüm. dün sabah müthiş bir atılımla kartondan elcik koruma yaptık :D eve kadar çok iyi tuttu eve gelir gelmez güzel bi elcik koruma siparişi verdim ahan da istakram videosu :D
hatta videoda konuşan arkadaşımın motoruna da yaptık günü kurtardık :D güle güle kullanmak böyle bişey hakkaten kahkaha ata ata kullandım :D
http://instagram.com/p/xpAGuLiX4Q/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)