Buzun üstünde 2 motor arka arkaya düşüş :))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Manitayı kesecem diye önüne atlayan çocuğa çarpsan böyle güzel bi anın olmazdı herhalde . Geçmiş olsun
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Manitayı kesecem diye önüne atlayan çocuğa çarpsan böyle güzel bi anın olmazdı herhalde . Geçmiş olsun
Allah korusun düşünmesi bile kötü
Eğer bir gün 4 teker istersem, bi motor daha alırım.
-
Terkedildiniz mi merak ediyorum
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Terkedildiniz mi merak ediyorum
Hayır edilmedim çok şükür
-
-
iyi hocam ucuz atlatmışsın inşallah bir daha olmaz motorda ki tam hasar nedir çizik falan var mı yada aynalarda bir sıkıntı
-
Güldürdün
Geçmiş olsun. İleride hatırlayıp mutlu olursunuz
-
22 yaşında biri olarak söylüyorum gençlik yılları en güzel şey arkadaş. Güzel anılar gerçektende ileride çocuklarımıza anlatacağımız bolca malzeme hazır olacak İyi güldüm yanlız kadere bak tam kızın evin önünde karlarla film sektörüne atılmışsınız :D İyi kız çıkmamış cama...
-
Kaskı çıkarmaman iyi olmuş!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
kardeşim valla sağ ayak basamagım kırıldı kaynak yaptırdım ön fren maretim yamuldu onuda bi tamirciye düzelttirdim 30 lira masraf çıktı
-
Gece gece iyi guldum valla gecmis olsun. Boyle esprili hikayeler duymaya daha cok ihtiyacimiz var. tabi en az zayiatla
-
o kadar kornaya çocuk nası önüne atlamış? senin kız(?) tanımış mı seni?
-
telike adlı üyeden alıntı
o kadar kornaya çocuk nası önüne atlamış? senin kız(?) tanımış mı seni?
ya aslında atlama değil çocuk köşede duruyodu ama ben kafamı indirince çocugu görür görmez biraz panik yaptım heralde tanımazmı tanıdı tabi annesi yanında diye bişey yapamadı
-
-
burakofly adlı üyeden alıntı
allah akıl fikir versin
akıl fikir olsaydı binmezdik zaten motora be usta
-
gece gece güldürdün beni :D kaskı cıkarmamak iyi fikirmiş tebrikler :D neyse ileride bunu birbirinize gülerek anlatıcaksınız :D
-
aynen öyle güzel bi anımız oldu )
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Teyyare ile kızın evine giren Vecihi geldi aklıma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)