1- forumda hepsi kalın harflerle yazmak yasak
(1.2.29). dikkat çekmek istiyorsan yazdıklarınla çek yazma şeklinle değil. 2 kere yapmışsın bu işi, eğer forum kurallarını uyguluyorlarsa 3 gün ban yemen gerekir.
2- bu uslüp ne arkadaş. zaten herkesin bildiği bişeyi söylüyorsun, sanki yeni keşfetmiş gibi. neymiş motora dikkatli binecekmişiz bunun şakası olmazmış 50cc de olsa 1300cc de olsa. gerçekten mi, ben de diyorum lan bu motosikletlerde ölümlü yaralanmalı kaza yapma riski neden diğer araçlardan kat kat fazla, senin açıklamalarınla aydınlandım sağolasın.
3- temelde sana katılıyorum ancak, sana ve bana ne? senin de dediğin gibi bir kere geliyor insan hayata ve bazısı buna göre daha dikkatli yaşarken bazısının da daha riskli yaşamak hoşuna gidiyor. ben de 1000cc ss sürmek isterim ama benim şu anki koşullarımda (motosiklet tecrübesi, eğitimi ve yaşadığım ülke nedeniyle) riskli geldiği için yapmıyorum kötü bişey olduğu için değil. keşke daha az riski olsa veya ben daha cesur olsam da kullansam ne güzel olur, eminim acayip zevklidir. parasal olarak veya cesaret olarak ulaşamadığımız ciğere mundar dememek lazım. emin ol çok lezzetli bi ciğer o, o kadar ki onun için hayatını riske atanlar var.
bu arada 120km/s hız ile yapılan kazanın 200km/s ile yapılandan daha az ölümcül olacağını sanıyorsan da çok yanılıyorsun. kabul etmek lazım ki motosikletin her türlüsü çok tehlikeli, o zaman motosiklete hiç binmeyen biri de çıkar senin yüksek cc motosikletler için dediklerinin aynısını sana der.