Cbf 150'den , 2. el Cbf 500'e mi ? Yoksa Sıfır 250 CC mi ?
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Salih_T adlı üyeden alıntı
Benim kriterim basit ortalama en fazla 100 km hızla giderim... araç sollamak için yada araçtan kaçmak için 120-130'a ye çıksa yeter.. Fazlasını zaten araba kullanırken bile yamıyorum.. Bu istediğimide bütün 250 cc ler yapar..
250 cc üstü sadece cruiserlara bakarım.. malum onlarda hız değil tork arttığı için..
Param olsa acımam inazuma alırım. yada kavasakinin yeni 250-300 cc leride güzel görünüyor.. fazlasına gerek yok..
Benimde zaten elimde ki motor çok güçlü olmadığı için , ortalama hep 90-100 arası gidiyorum . Zaten trafik olan bölgelerde altımızda hayabusa'da olsa İstanbulun o kalabalık yollarında 200-300 yapacak halimiz yok . Heryer radar dolu zaten . Büyük motorda alsak trafik hız kurallarına yine uyacağız . 250 cc sizinde dediğiniz gibi baya bi yeter . Hatta bakımları falan aksatılmadan binilirse rahat suzuki inazuma'ya 5-10 yıl arası binilir . Ama tabi insan hep aynı şeydende sıkılabilir orasıda ayrı bir zevk .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Reklamlar
-
Hayretler içindeyim, niçin hiç kimse bu başlıkta "YBR 125 al" soğuk esprisini yapmadı?
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
Kocaeli İl Temsilcisi
zileliorhan adlı üyeden alıntı
Hayretler içindeyim, niçin hiç kimse bu başlıkta "YBR 125 al" soğuk esprisini yapmadı?
Benimde dikkatimi çekti . Kimse yazmadı hayret .
-
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
orhanerdogan adlı üyeden alıntı
Sonuç nedir?
Sonuç abi , 2. el cbf 500 işi şuan için yattı . Motor fuarını bekleyeyip sıfır 2015 modellere bakacağım artık .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)