Evet gençler, biz tatlı su motorcuları,
Kadın başına aslanlar gibi ege-akdeniz turu yapan bu arkadaşımızı görünce kendi özgüvensizliğinden utanan kaç kişiyiz, bi ses verin hele
http://www.hurriyetkampus.com/haberl...doner-dediler-
Evet gençler, biz tatlı su motorcuları,
Kadın başına aslanlar gibi ege-akdeniz turu yapan bu arkadaşımızı görünce kendi özgüvensizliğinden utanan kaç kişiyiz, bi ses verin hele
http://www.hurriyetkampus.com/haberl...doner-dediler-
Biri banamı seslendi
motorumu aldiğimdan beri hiç uzaklara gidemedim ama fazerimi alınca Türkiye nin bir bölümünü dolaşacağım
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Yarın ilk motorumu almaya il dışına gidiyorum, dönerken ege sahillerinden teyet geçe geçe döneceğim.
Aldığım gün , plakayı takar takmaz , ilçe'den vınn, bu sayılırmı sayılır tabii hehe ,ben o kategoride değilim.
(sele konforsuzluğu, yoksa Hatay'dan tüyüp Angara, oradan Bodrum niyetim varidi billa.)
Vakit yetersizliği çekenler de var
Vay be, Tebrik etmek lazım cesaretini.
Hayatı sınırlarda yaşamak. Hayattan zevk almak.
Asıl soruyu kendine soruyor insan. "Sen ne yaptın?"
Ne ili, ilçeden çıkmadım ben daha.
hele bir yaz gelsin bakarız. hanım oğlanı alır araba ile gider bende onlara motor ile eşlik ederim. nasıl olsa bütün shell istasyonları bizim
Güney rotamda (İzmir- Akdeniz kıyıları), doğu rotamda (İzmir-Konya- Gaziantep), kuzey rotamda hazır (İzmir -İstanbul-Artvin). Biri benim adıma işyerinden izin alabilirse tutmayın beni. Daha birader ehliyet alınca Romantik Yol yapacağız BMW F650 kiralayıp. Ahh ahh. Bir zaman olsa.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
hocam memuruz, çalışıyoruz, izin alabilsek biz de çıkarız ama ne yazık ki kafamıza göre öle 15-20 gün izin alamıyoruz
Laia Sanz da dakarda kadın başına 16. oldu ilk etapta..Türk motorcularda 91. olabildi en fazla sanıyorum.. Olayın kadın-erkek olmak ile alakası yok hani
Konuya dönecek olursak, ilk 3 ay evimin önünden sonraki 9 ay yakındaki dağda pratik yapmaktan başka yere gitmedim.. Motoru değiştirdikten sonra bir marmara yı dolaştım ardından bir izmir yaptık arkadaşlarla 1850km.. Önümüzdeki yaz bütçe ayarlayabilirsem avrupa turu.. Sonraki senelerde dünya turuna kadar gider plan..
Özet o ki eğitimleri alıp kendinizi hazır hissedene kadar beklemek sizi hayatta tutar Benim yaptığım km lerde başkaları için çok ufak ama motosiklet sonucunda 'kendini sınama' olayı..
Pendik'ten öteye henüz geçmedim. Fakat şu an için yeniden motosiklet almam lazım.
Valla benim de iki kez Beşiktaş'tan Gebze'ye gitmişliğim var. Evet, mesafe kısa olabilir ama kağıt üzerinde baktığında şehirler arası yol yapmış oluyorum, yemin etsem başım ağrımaz yani
Ama bu yaz için çok pis planlarım var. Yunanistan turu yapacağım kısmetse, yeşil pasaport olduğu için Schengen vizesine gerek yok ama hanımdan vize almak zorladı biraz. Vize başvurusu için gerekli olan hediyeleri almaya başladım bile, umarım sorun çıkarmaz
peki ilk gideceğiniz yerler neresi
Aldığımız parayı fazla fazla geri veriyoruz vergi üstüne vergi gezmeye ne vakit var nede nakit ...
ben utanmıyorum abi tek başıma gitmediğim için.uzun saçlı diye erkek bisikletçiyi kaç kere düttüler. kızın deli cesareti biraz daha kabası düşüncesizliği
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)