helal olsun ben şahsen gidemezdim.
''Yani, bizim gibi geri kalmış bir memlekette, gelinliği üzerindeki geline bile tecavüz edip öldüren namussuzların, zevk için insanlara işkence eden, kafasına çivi çakan manyakların olduğu bir coğrafyada'' bunu diyen ben değilim. Bu insanların oldugu coğrafyada eksik olan ÖZGÜVENLİ İNSAN DEĞİLDİR. Köpeğin kediye saldırması diyorum temsili olarak ''saldırıyı engellemek'' diyorum masum kedi köpek didişmesi anlaşılıyor. Yeterince bozuk ''erkeğin taciz edildiği,öldürüldüğü,uzunyolda birçok insanın gasp edildiği ülkede zaten çözüm bol bol uzun yola çıkmak değil mi? (!) ''Özgüvenli'' BAĞYANları uzun yola çıkarmak değil mi ? tamam sanki asayişi bozan motorcular uzun yola çıkan insanlar da,bu daha çok yapılarak engellenecek
Kıza helal olsun cesaret etmiş başarmış
Parası ve vakti olan herkes bunu yapabilir zor birşey değil.
Asgari ücretle çalışıp hafta da 1 gün izin yapan bir insan nasıl ege turu yapacak ? Hangi vaktiyle hangi parasıyla ?
Bu bir eksiklik değildir korkaklık hiç değildir kendine güvenmeme de değildir.
Cikmadim cikabilecek kadar guvenmiyorum kendime guvensem bile kız başıma gitmem kuru cesaret yapmaya gerek yok gecenlerde 2 motorcu abimiz kamp yaparken ölduruldu olacagi varsa olurda sansa birakmaya gerek yok biz onlemimizi alalim gerisini Allah a birakalim
motosikleti motosiklet olarak kullanan duramaz,
illa ki yol çağırır
bazen yol çağırır motosiklet almak icap eder
hararet kişidedir motor da değil ...
Bağyan artçımız olsada bi uzun turlar yapsak sınırsız para k.kartı çok daha kuvvetli halliceli bi motor kamp çılgın çılgın gezmek vs vs öff .(
kesinlikle size katılıyorum debriyaj hanım
memleket o kadar sapkın ki kadın sokakta taciz edilmeye başlanıyor bakışlarla bile. yuh. e kız başıma gitmeye çekiniyorum demesi normal. bahsettiğiniz 2 motorcu abimiz güneydoğu turu yapıyordu. allah rahmet eylesin. benim kesinlikle gezmek için gideceğim dünya üzerinde son yer. yozgat-kayseri sınırını kafamda çizdim. geçmeye pek de niyetim yok. giden arkadaşların halini gördük. bursaya, balıkesire, bodruma, gidesim var. kuşadası aydın vs. çok gittim geldim. uzun yol hız yapmıyorsan, viraj yapmıyorsan, ekşına girmiyorsan sabit hızda pek bi eğlenceli bişey değil bence.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Şöyle ağız tadıyla gezemedim. Günde en fazla 150 200 km o kadar.
Bir ara İzmir'e gidecektim o da yalan oldu.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
Ortalama bir insan zekasının biraz altında olanların bile kolayca anlayacağı bir konuyu yeniden, kör göze parmak sokarcasına yeniden dile getirmek insana zul gelse de başka çaresi kalmıyor insanın bazen. 21 yaşındaki bir kadının anne baba eş dost baskısına rağmen motoruna atlayıp da birçok kimsenin tereddüt edeceği bir işe kalkışmasını bir özgüven tezahürü olarak gördüm ve takdir ettim. Ve özgüvensizliğinden utanan kaç tatlı su motorcusuyuz diye sordum. Kimisi bunun cahil cesareti olduğunu, özgüven olayını abartmamak gerektiğini belirtmiş ki kendince haklı. Başkası kendine bir sınır çizmiş ötesine geçmeyi riskli görmüş ki o da kendince haklı. Bir başkası da bunun özgüvenle alakası olmadığını, para, zaman ve imkan dahilinde yapılabilecek birşey olduğunu söylemiş ki o da haklı. Ha bir de homo erectus'lar çıkmış, kadının başına ne işi var diyenler, onları zaten konu dışı bırakıyorum. Yani birkaç kişi dışında çoğunluk, bazen taban tabana zıt gerekçelerle de olsa, bunun özgüven meselesi olmadığını (ya cahil cesareti ya da para ve zamana dayalı bir etkinlik olduğunu) belirtmiş. Medeni bir üslup çerçevesinde görüş beyan eden herkese teşekkür ediyorum. Ama şu beğenmediği her fikre saldıran, kendi güzel dünyası dahilinde karşı fikri çürütmek için özel çaba sarf eden, orta okul münazarası heyecanını yitirmemiş arkadaşları hakkaten anlamıyorum. Ya iyi de güzel arkadaşlar, ben gayet açık ve anlaşılır cümlelerle, buna cesaret edemeyen tatlı su motorcusu kaç kişiyiz diye soruyorum. Eğer sen o kişilerden biri değilsen, kendini o kategoride görmüyorsan ya da sadece konu hakkında görüş belirtme erdemini sergilemekten uzaksan, ne diye üste çıkma, laf yetiştirme gereği hissedersin ki. Bak alt tarafta versys mi vsstrom mu sorusu var, o sana daha uygun, senin fikrini soruyor o soru! Ben kadının yaptığı özgüven midir cehalet midir yoksa bohem hayatı mıdır diye sormuyorum ki, kendi dünyamda onu bir yere konumlandırmışım, böyle düşünen kaç kişiyiz diye soruyorum. "Yalnızsın, öyle kimse yok" diyebilirsin, "senle beraber üç-beş kişiyiz" diyebilirsin, "hacı ben öyle düşünmüyorum, parası ve zamanı olan herkes yapar" da diyebilirsin, başımın üstünde yeri var. Ama kadın başına ne işi var demek, kadına yönelik şiddeti kedi köpekle açıklamaya çalışmak, kaba et muhabbetine girmek... bunlar bu forumun seviyesi olmamalı sanki. Ya da bu forumun seviyesi bu olacaksa eğer ben buradaki varlığımı sorgulamalıyım galiba.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)