Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bajaj boxer yardım.

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar.
    Yeni bir motosiklet alma çabasındayım. Ybr cbf mr vulture derken; bajaj boxer'la karşılaştım. Diğer motosikletleri almama sebebim ise; ybr ve cbf, en az
    10 yıllık motosikletten bahsediyoruz. En az 60.000 km yani. Mutlaka kaza yapmıştır, en azından olduğu yerde devrilmiştir. Mr vulture ise sitesinde 3.800 gibi bir rakam. Çin malına o kadar para vermek yerine hint malına 2.745 tl vermek daha mantıklı. Şimdi aklıma takılan bir kaç soru var bunları yanıtlarsanız çok mutlu olacağım.
    1) vitesletin aşağıya doğru artıyor olması alışkanlık açısından sizce bir sorun olurmu? Yani trafikte 1 den boşa çekip motosikleti boğma gibi bir sorun yaşarmıyım?
    2) 4 vites olması performans açısından bir sıkıntı yaratıyor mu?
    3) fabrikasyon bir sorunu var mı?
    4) yakıt cimrisi mi ? (Ben motosikleti evden/işe gitmek için almıyor. Akşamları gezmek çok eğlenceli olduğu için alıyorun bu sebeple yakıt çok önemli. Kısaca fakirim.
    4) bu motosikletle şunu hemen/asla yapma dediğiniz birşey varmı?
    Hepinize teşekkür ediyorum, iyi forumlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Berkay* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight / 48
    Ben yerimi alayım çok işime yarar buradaki cevaplar. :D

baba ben de bajaj discover almayı düşünüyorum boxer için de iyi yorumlar duydum ama tabi bajaj kullanan bir arkadaş aydınlatırsa daha iyi olur ve yakıt konusu gerçekten sağlammış

Discover hakkında biraz düşündüm fakat bajaj'ın verdiği torku vermiyormuş ve aşırı sportif görüntüsğ var. Boxer'ı gören adam 'ulan bu motosiklet acaba eskimi yenimi anlayamadım' kaygısına düşsün diye istiyorum.

Motosikleti
    lifan tay 100 - 2012 / emisol 2014 / artık yok :)
    ilk soruna cevap vereyim. cub motorla aynı şekil kullanılıyor vitesleri. en geç 3 güne alışırsın. ayrıca marka modele yönelik sorularını burada sormamalısın. burası moto sohbet bölümü. bu tip spesifik konuları 'motosiklet modelleri' kısmında ilgili konuda sorman hem site açısından hem senin açından daha iyi olur. daha çabuk ve doğru cevaplar alırsın.

Dediğin doğru ancak motosiklet modelleri tamamen ybr'cilerin eline geçmiş durumda. Yani bırak bajajı şu kadar ekle ybr al gibi. O nedenle buraya açmayı uygun buldum. Önerin ve cevabın için teşekkürler.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/127072-bajaj-boxer-150-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-124.html

150 sayfa bilgi paylaşımı yapılmış hemen okumaya başla

Bu konuyu okudum. Çok uzun ve konudan sapmalar olduğu için sıkıcı geldi. Benim istediğim kısa ve öz olması. Önerin ve cevabın için teşekkürler.

Tech_N9ne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 848 Evo SE Ninja 300 SE
    Titreşim harici herşeyi ile çok güzel bir motor yakıt olarakta az yaktıgını düşünüyorum hiç hesaplamadım. Aynı zamanda selenin uzun olması çok rahat bir motosiklet oldugunu belli ediyor zaten. Şuanda 10.500 km de motorum 0 sıkıntı

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    arkadaşım aşağıdaki linke git lütfen

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/130802-bajaj-boxer-150-ile-2300-km-test-surusu-yaptik.html

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    site sahibi arkadaşım burayada üye (inzell) 2. motosiklet olarak aldı ve uzun yol yaptı,tecrübelerinden faydalanabilirsin...
    http://www.motorumla.net/

Leon10Rhyme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200
    Alıntı motocommuter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4) yakıt cimrisi mi ? (Ben motosikleti evden/işe gitmek için almıyor.
    Yemin ederim Google translate

Sorular dışında bir cevap vermek istiyorum arkadaşım aldıktan mümkünse 1 veya 2 sene sonra cafe racer haline getir motoru inanılmaz müsait bir yapısı var. Ben şahsen 2. motorsiklet olarak alıp cafe racer haline aşağıdaki şekile getirmek istiyorum.

Motosikleti
    Bajaj Boxer Bm 150
    Arkadaşım inan bende senin gibi çok tereddütte kaldım. Açıkcası ani bir kararla da boxer 150 aldım ve parayı verip motoru aldıktan sonra tereddütlerim çoğaldı çünkü verdiğim para 2700 aldığım motor gayet iyi !
    Kıllandım abi bu kadar ucuza bu kadar sıkıntısız motor gerçekten paranoyak oluyorsun ama gün geçtikçe içinde şüphe azalıyor çünkü diğer ülkelerde 880 dolara satıldığını öğreniyorsun :D
    Gel gelelim merak ettiğin konulara 11 litre direkt benzin deposu var. Şuan yaklaşık 50 tl'ye doluyor, kolay kolayda boşalmıyor. 10 liraya 5 gün dolaştığımı biliyorum(takribi 100 km yaptım).
    İkinci nokta dört vites olması ben sıkıntı çekmedim. Sende 30 km yap boş bir arazide veyahut sakin yerlerde alışırsın. Aklıma gelenler bunlar sorun olursa yazarsan seve seve cevaplarım...

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Alıntı Tech_N9ne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Titreşim harici herşeyi ile çok güzel bir motor yakıt olarakta az yaktıgını düşünüyorum hiç hesaplamadım. Aynı zamanda selenin uzun olması çok rahat bir motosiklet oldugunu belli ediyor zaten. Şuanda 10.500 km de motorum 0 sıkıntı
    Belirtmek istedim; arka dişli değişimi ile torktan bir miktar feragat edip (standart haliyle çok çok rahat tekere geliyor) titreşimi azaltmak mümkünmüş. Keşke satmadan önce haberim olaydı :(

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Motor balansörsüzse titrer arkadaşlar. Dişli değişecem, yok oraya silikon basıcam, yok buraya sünger koyacam , titreşim bitecek bitecek diye bişey yok.
    Ya performans yada titreşim ikisinden birini seçeceksiniz.

Bu arada boxer a bende hasta oluyorum. Tam istediğim gibi bir motor. Tek sorun bukadar km gerçekten titremeyen balansörlü bir motor kullandığımdan alışamayabilirim diye korkuyorum.
    EnesBeyter bunu beğendi.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Boxer Kullanıyorum. 11.000 km oldu.

Titreşim var fakat çin motoru gibi zangırdamıyor,
    cbf konforu da bekleme titreşim konusunda.
    Torku çok fazla, ben kışın kaygan zeminde düşmemek için dişli degistirdim.
    4 vitesli olması uzun yolda biraz sorun olabilir,
    çünkü 90 km hızla giderken motor bağırıyor.

Yakıt şehir içinde yakıt çok ideal ama uzun yolda dip gaz gidersen 3 litreye kadar yaktırabilirsin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)