Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

yetim hakkı yiyen taksi şoförleri!

REKLAM ALANI
    harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Hastane Otel Havalimanı Otogar taksileri ve bdaha birçoğu. Hepsi aynı nesnenin laciverti.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    40yapar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    Çok sık seyahat eden biriyim. atatürk havaalanından çıkınca taksici kahyası soruyor "nereye" diye, "yenibosna" diyorum (çok yakın bir mesafe), sallamıyor tabi. yan tarafta kendilerinden olmayan taksileri gösteriyor, yolcu getirip de geri dönmek isteyen başka yerin taksilerini, "git onlara söyle" diyor. Gidiyorum, "yenibosnaya gider misiniz" diyorum. onların da bazıları tercihen uzak mesafe istediklerinden "olmaz" diyorlar. pes etmiyorum, ta ki "gideriz abi" diyen birini bulana kadar. 5-6 taksi almıyor rahat. En sonunda o yenibosnaya gitmeye razı olana biniyorum ve "tem'den emirgana" diyorum Taksici de şaşırıyor tabi... Aza kanaat etmeyen çoğu bulamasın istiyorum sadece, yıllardır yapıyorum bunu, tavsiye ederim. Yakın mesafeye razı olana binip uzak mesafeye gidiyorum. Yolcu olunca nesebi sahih olanını bulmak görece daha kolay, ama motorda olunca çoğunlukla onun, bunun ve şunun çocuklarına denk geliyorum
    C.Kaan ve maktama bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı 40yapar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok sık seyahat eden biriyim. atatürk havaalanından çıkınca taksici kahyası soruyor "nereye" diye, "yenibosna" diyorum (çok yakın bir mesafe), sallamıyor tabi. yan tarafta kendilerinden olmayan taksileri gösteriyor, yolcu getirip de geri dönmek isteyen başka yerin taksilerini, "git onlara söyle" diyor. Gidiyorum, "yenibosnaya gider misiniz" diyorum. onların da bazıları tercihen uzak mesafe istediklerinden "olmaz" diyorlar. pes etmiyorum, ta ki "gideriz abi" diyen birini bulana kadar. 5-6 taksi almıyor rahat. En sonunda o yenibosnaya gitmeye razı olana biniyorum ve "tem'den emirgana" diyorum Taksici de şaşırıyor tabi... Aza kanaat etmeyen çoğu bulamasın istiyorum sadece, yıllardır yapıyorum bunu, tavsiye ederim. Yakın mesafeye razı olana binip uzak mesafeye gidiyorum. Yolcu olunca nesebi sahih olanını bulmak görece daha kolay, ama motorda olunca çoğunlukla onun, bunun ve şunun çocuklarına denk geliyorum
    Emirganda iyiymiş
    40yapar bunu beğendi.

berkerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj ns 200/bmw r nine T
    taksi şoförleri insani bütün duygularından arınmış, tek derdi para olan yaratık gibi olmaya başlamadı mı? tabi istisnalar vardır.

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    İnsan insanı ******* ? Diyorum ben böyle durumlarda..

delifişek2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja300 30.th anniversary
    Cevap veriyorum ***** ona göre dikkatli gitmek gerekiyor çünkü adamlar bizi zaten görmüyorlar algı,motosiklet kültürü yada anlayış yok birde üstüne bin türlü şeye kafa yoruyor trafikte yada telefona bakıyor kişisel kannatime ve çevremdeki şöförlerin dediklerine istinaden söylüyorum ki arabaları değerli ya çarpmasınlar diye az çekiliyorlar anlayış beklemek için erken diye düşünüyorum o yüzden bizleri farketmelerini beklemeden bir adım önlerinde olmaya çalışmak yolda kendimize bir güvenlik balonu oluşturmak yolu okumaya çalışmak doğru ve gerekli geliyor,saygılar.

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    İNSANLARİN KUSURLARINDAN KONUŞMAYA BAŞLADIĞIMIZ VAKİT ÖNCE KENDİ KUSURLARIMIZ HATIRLAYALIM İŞTE OZAMAN BAŞKALARININ KUSURLARINDAN BAHSETMEYECEĞİMİZİ ANLARIZ... demek istediğim insanoğluyuz hepimizin kusurlar var. taksiciler şöyle böyle ee polisler bi acyip diyoruz vs... doktorlar kibirli kendini birşey sanıyorlar avukatlar artist hakimler egosu tavan yapmış kişiler vsss de vss.. yavvv yerin dibine soktununuz insanları. arkadaşlar taksici bi akrabam falan da yok ama önce kendi kusurlarımı zı hatırlayalım.nasıl polis o mesleğin içine giriyor sa yapısı değişiyorsa taksicilerde öyle . hayat şartları zor ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR BİZ BUNU TELKİNLE ÖĞRENİRİZ AMA ATEŞTE YANAN KADAR BİLEMEYİZ.TELKİN BAŞKADAR BİRDE O İŞİN İÇİNDE OLMAK BAMBAŞKADIR.adamlar bütün gün trafiğin içinde belirli bir saaten sonra refleks bile kalmıyor artık.12 saat insan für dikkat çalışamaz.bırakın taksicileri dışarıdaki insanlar hayvan yam yam olmuş sadece otobüs durağında benden önce niye bindin deyip kavga den insanlar var.vs.. daha çok örnek var ama yazmakla btmez.insanoğlunun beynıi nın taklit etme özelliği vardır şaertlara ayak uydurur toplum yam yam olunca insanlarda öyle oluyor.istemeden ayak uydurmak zorunda kalıyor ayak uydurmasa eziliyor çünkü.biz motosiklet sürücüleri olarak hangimiz şeridimizde düzenli ve sakin olarak gidiyoruzhiçbirimiz.yani hepimizin kusurları var...yok adamlar şu çocuğu yok bu cocuğu demek yanlış olur.3. dünya ülkesi olan türkiyede insanların insancıl olmasını beklemeyin.şartlar buna elvermiyor malesef 300euro maaşa mahkum edilen toplum dan ne bekleyebilirsiniz.dünyanın hiç bir yerinde böyle hayat şartları yoktur.gelir seviyesi düşük yaşam şartları çok yuksek.hangi ülkede vardır bir ay çalıştığı kazndığı parayla arabasını deposunu 3 kere fuul leyebilmek hangi ülkede vardır.demek istediğim hayat şartları insanları değiştirıyor .istemesende değişiyorsun. senin annen baban sana yardım ediyordur ama her insanın anne babası yardım edemiyor çünkü onlardada yok.yapılan bir araştırmada yokluk çeken insanların saldırgan ve öfkeli oldukları kanıtlanmış.millet evine peynir alamkta zorlanır ken bu insanların zeki müren gibi ince nazik bir dil kullanmasını beklemeyin.
    MFTaşkıran bunu beğendi.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı 40yapar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emirgan deyince kimbilir taksici nasıl seviniyordur.
    40yapar bunu beğendi.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    Alıntı izmir3535 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İNSANLARİN KUSURLARINDAN KONUŞMAYA BAŞLADIĞIMIZ VAKİT ÖNCE KENDİ KUSURLARIMIZ HATIRLAYALIM İŞTE OZAMAN BAŞKALARININ KUSURLARINDAN BAHSETMEYECEĞİMİZİ ANLARIZ... demek istediğim insanoğluyuz hepimizin kusurlar var. taksiciler şöyle böyle ee polisler bi acyip diyoruz vs... doktorlar kibirli kendini birşey sanıyorlar avukatlar artist hakimler egosu tavan yapmış kişiler vsss de vss.. yavvv yerin dibine soktununuz insanları. arkadaşlar taksici bi akrabam falan da yok ama önce kendi kusurlarımı zı hatırlayalım.nasıl polis o mesleğin içine giriyor sa yapısı değişiyorsa taksicilerde öyle . hayat şartları zor ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR BİZ BUNU TELKİNLE ÖĞRENİRİZ AMA ATEŞTE YANAN KADAR BİLEMEYİZ.TELKİN BAŞKADAR BİRDE O İŞİN İÇİNDE OLMAK BAMBAŞKADIR.adamlar bütün gün trafiğin içinde belirli bir saaten sonra refleks bile kalmıyor artık.12 saat insan für dikkat çalışamaz.bırakın taksicileri dışarıdaki insanlar hayvan yam yam olmuş sadece otobüs durağında benden önce niye bindin deyip kavga den insanlar var.vs.. daha çok örnek var ama yazmakla btmez.insanoğlunun beynıi nın taklit etme özelliği vardır şaertlara ayak uydurur toplum yam yam olunca insanlarda öyle oluyor.istemeden ayak uydurmak zorunda kalıyor ayak uydurmasa eziliyor çünkü.biz motosiklet sürücüleri olarak hangimiz şeridimizde düzenli ve sakin olarak gidiyoruzhiçbirimiz.yani hepimizin kusurları var...yok adamlar şu çocuğu yok bu cocuğu demek yanlış olur.3. dünya ülkesi olan türkiyede insanların insancıl olmasını beklemeyin.şartlar buna elvermiyor malesef 300euro maaşa mahkum edilen toplum dan ne bekleyebilirsiniz.dünyanın hiç bir yerinde böyle hayat şartları yoktur.gelir seviyesi düşük yaşam şartları çok yuksek.hangi ülkede vardır bir ay çalıştığı kazndığı parayla arabasını deposunu 3 kere fuul leyebilmek hangi ülkede vardır.demek istediğim hayat şartları insanları değiştirıyor .istemesende değişiyorsun. senin annen baban sana yardım ediyordur ama her insanın anne babası yardım edemiyor çünkü onlardada yok.yapılan bir araştırmada yokluk çeken insanların saldırgan ve öfkeli oldukları kanıtlanmış.millet evine peynir alamkta zorlanır ken bu insanların zeki müren gibi ince nazik bir dil kullanmasını beklemeyin.
    valla arkadaşım kusura bakma ama ^^ sen oraya gitme buraya git burdan yoluna gidersin^^ diyen bir taksi şoförüne iyi niyetle yaklaşamam

Leon10Rhyme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200
    Alıntı A.Volkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emirgan deyince kimbilir taksici nasıl seviniyordur.
    Sen birde çultan ahmet de

www.youtube.com/watch?v=ibCvSksNvjg

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı Leon10Rhyme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen birde çultan ahmet de

www.youtube.com/watch?v=ibCvSksNvjg
    Aynen kardeşim
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    azerbaycandan bır arkadasım istanbula benım yanıma gelıyor ziyaret amaçlı benimde o gün işim var diye havaalanından alamadım. ordan bır taksıye bin eve git dedim. evet atatürk havalımanı erenköy bağdat caddesi arası trafık olmayan bır saatte sizce kaç para yazabılır ?? taksıcıyede nereye gıdıcegını tarıf ettım. adamdan 160 tl para almış ve ben bunu eve gıdınce ogrendım şok oldum. keşke plakasını alsaydın falan dedım. şerefsiz herif haram zıkkım olsun...

Motosikleti
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    azerbaycandan bır arkadasım istanbula benım yanıma gelıyor ziyaret amaçlı benimde o gün işim var diye havaalanından alamadım. ordan bır taksıye bin eve git dedim. evet atatürk havalımanı erenköy bağdat caddesi arası trafık olmayan bır saatte sizce kaç para yazabılır ?? taksıcıyede nereye gıdıcegını tarıf ettım. adamdan 160 tl para almış ve ben bunu eve gıdınce ogrendım şok oldum. keşke plakasını alsaydın falan dedım. şerefsiz herif haram zıkkım olsun...
    yukarıda izmir3535 in dediği gibi hepimizin kusurları var sorunları var adamlar çok çalışıyorlar yoruluyorlar para kazanmaları lazım dimi ama lütfen...

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    Alıntı natila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yukarıda izmir3535 in dediği gibi hepimizin kusurları var sorunları var adamlar çok çalışıyorlar yoruluyorlar para kazanmaları lazım dimi ama lütfen...
    ben sadece taksicilerden örnek vermedim iiyi okuyun istreseniz insanların ruh halinden bahsettim. polisler içinde burada dünya kadar laf söyleniyor.anlatmak istediğim ülkenin ekonomik zor şartlarında insanların pisikolojisinin iyi olmadığı hayat şartlarının açlığın insnları hayvanlaştırdığından bahsettim.eleştirmeye kalktıkmı memlekette meslek grubu kalmaz çünkü herkesin ağzı var konuşuyor.ben taksiciler iiyilik meleğide demedim yazımda.ekonomik şartların insanları nasıl etkilediğini yazdım. taksici böyle mi evet böyle pazarcı polis hakim dolmuş şöförleri inşaatta çalışan amele yaa yazmakla bitmez.işim gereği günde çok insanla muuatap oluyorum.bir gün bir adamla konuşurken motosiklet sürücülerinden konu açıldı adam söylemediğini bırakmadı.bak işte bizler içinde dünya kadar laf söyleniyor .dediğm gibi ağzı olan konuşuyor.HAYAT ŞARTLARI İNSANLARI ÖFKELİ ŞİDDETE EĞİLİMLİ YAPIYOR...

Motosikleti
    hayat şartları ne olursa olsun bir polis hayat şartları kötü diye adam vuramaz bir doktor hayat şartları kötü diye ameliyatın yarısında ameliyathaneden gidemez motosiklet kullanıcısı hayat şartları kötü diye trafik kurallarına uymamazlık edemez taksi şöförü hayat şartları kötü diye hastane önünde bekleyip taksisine alıp insanları fazla fazla gezdirip cebindeki paraları almaya çalışamaz vb vb....
    40yapar ve tanertc bunu beğendiler.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)