arkadaşlar selamlar;
acaba hiç gördünüz mü denk geldi mi?
IRON MAN maskesi var mı? motorsiklet için? bence harika bir şey olurdu :D
arkadaşlar selamlar;
acaba hiç gördünüz mü denk geldi mi?
IRON MAN maskesi var mı? motorsiklet için? bence harika bir şey olurdu :D
ya bunu gördüm evet bu da güzel ama benim merak ettiğim orjinali :D
Orjinali derken icinde gps internet kizil otesi kamera hedefe kilitlenme xray falan mi soruyon
Ben predator kask gordum ama ironmanda xbuky kardesimin gosterdiginden baska gormedim.orjinal kalibi cok dar ve koruma iyi olmaz gibi geliyo tip 10 numara olurdu o ayri
Orjinal boyutlarda istersen koruma imkansız olur. Arada bir takayım diye Sadece görüntü için istersen polyesterden falan yaptırabilirsin.
hahahaha :D :d :D çok iyi olmurmuş olsa :D
dostum öyle kaskı takman biraz sıkıntı gözler için tony stark pek de mantıklı bir adım atamamış. parmağım bile girmeyecek deliklerden dünyayı görmeye çalışıyor :D hadi o gördü bi şekilde biz göremeyiz :D görüş açısı en büyük olanı olmalı. xbuky ninki en ideali
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
birebir boyutta kafana takarsan en ufak bişi de yüzün gözün çizilir o metal yamulduğunda, çünkü iron man de kask içinde pedler yok
ben de bundan yapıcam bi tane kendime
Sokakta bu motorla atılan turun verebileceği hava ve karizma ... Paha Biçilemez
Kamera arkası görüntüleri izlersen bu motor gerçekten yapılmış ancak kullanımı inanılmaz zor ve fizik zorlayan cinsten bir motor lastik ve uzunluk sebebiyle.Sahneler defalarca tekrarlanmış ve sürücüsü bir kaç kez ufak kazalar yaşamış :D Bende hastasıyım bu motorun ama buna yakın motor yapanlar var Youtube'da mevcut.
Bu boyutlarından dolayı korumayı mümkün kılıyor tabi... Şeklen çok güzel ama bi motosiklet parası olmasa
Ebay e bakmanı tavsiye ederim çok ilginç şeyler bulabilirsin orada :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)