3 Bin Liraya Alınabilecek En İyi 0 Motor Sizce Hangisi?
Reklamlar
-
Buraya sıkça yeni başlayacağım motor tavsiye edin diye başlık açılıyor ve açılacaktır biliyorum ancak. Sizce başlangıç motoru olarak 3 bin lira civarına ne alınabilir gerek satış gerek yedek parça servis vs. anlamında kolaylık sağlanılabilecek marka ve modeller nelerdir sizce? Açıkçası ben Nisan ayına kadar Bajaj Boxer almayı düşünüyorum sebebi ise Çinden uzak durun denmesiyle Hinte yönelmem ve internet sitelerini ve motorlarının arkasında durmalarını beğenmem. Güzel tanıtım videoları ve etkinlikleri yapmışlar bence.
Reklamlar
-
2700 lirayla Boxer fiyat/performans olarak lider bence.
www.motorumla.net/bajaj-boxer-150/
-
Bende bajaj discover alıcam, boxer de güzel tavsiye ediyolar. Ama ön tekerde disk yok tambur galiba, bunun kötü bi yanı olurmu bilemem.
-
Ensar.. adlı üyeden alıntı
Bende bajaj discover alıcam, boxer de güzel tavsiye ediyolar. Ama ön tekerde disk yok tambur galiba, bunun kötü bi yanı olurmu bilemem.
Acemi için iyi sayılır bir bakıma (kitleyip düşemez). 2700 e alır, lastik parası da kalır yanına
-
-
Freye adlı üyeden alıntı
2.el YBR
Bajaj boxer o fiyata en güzeli bencede
Aslında bi tanıdığım 2. el cbf alırız sen 3500 falan biriktir dedi ama her zaman 0 bildiğin olsun daha iyi diyorum.
-
dün konusunu açmıştım galiba adam bir tane cbf ye 3 bin istiyor
konunun linki
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tikli-sar.html
Bende kendime 1 tane cbf veya ybr bakıyorum cbr 250 satıcam çünkü fazer alıcam o da çok yakar 800cc sonuçta onu ara sıra kullanırız şehir içi ybr veya cbf ama ilanları gördükten sonra sıfı bajaj boxer veya çinli bir scooter alıcam
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
uzun zamandır kullanmadım ama 2. el düşük km li bir cbf 150 veya ybr bahsettiğiniz sıfır Bajaj ı iki defa eskitir diyebilirim..
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
uzun zamandır kullanmadım ama 2. el düşük km li bir cbf 150 veya ybr bahsettiğiniz sıfır Bajaj ı iki defa eskitir diyebilirim..
doğru söylüyorsun ama az kullanılmış 3 bin liralık cbf ye az rastlanıyor millet 0 alyor kullanıyor daha pahallıya satıyor hangi mantıkla yapıyor bulamıyorum üstelik ona düzgün lastik cart curt 3 bin lirayı 2 ye katlar Benim fikrim
-
Freye adlı üyeden alıntı
doğru söylüyorsun ama az kullanılmış 3 bin liralık cbf ye az rastlanıyor millet 0 alyor kullanıyor daha pahallıya satıyor hangi mantıkla yapıyor bulamıyorum
üstelik ona düzgün lastik cart curt 3 bin lirayı 2 ye katlar Benim fikrim
daha fazla satılması takılan aksesuar ve plaka ruhsat masrafının eklenmesiyle olabilir ama 2-3 yaşında hiçbir motor aksesuarı ne olursa olsun sıfır
fiyatına alıcı bulmaz..bir yaşında motorlar için veya üretimi durmuş ama çok tutulan makinalar için geçerli olabilir bu durum..
en son iki sene önce scooter kullanan bir arkadaş için Ümraniye den sıfır CBF 150 sini ben aldım evine bıraktım..
gerçekten bu makinayı çok geliştirmiş Honda,malzeme kalitesi tok,neredeyse sıfır titreşim, çok beğendim..
bu fiyatlara alınabilecek en değerli makina 2. el CBF 150 dir bence..
-
Mondial 125mh drift şuan sıfırının fiyatı 3,500küsür ama bayiilerde 3bine bulunabiliyor çoğu arkadaşımda var genel olarak sorunsuz bi motor.
-
Bence yanılıyorsun bajaj boxer marka motoru biraz daha araştırın derim tork gücü sağlamlık karşılaştırması yaparak kim kimi eskitiyor ozaman karar ver ön yargılarınızı yıkmalısınız ki kaldıki boxer yurt dışında kawasaki ile birlikte çalışılarak ortaya çıkmış bir güç ek olarakta bajaj markası ktm ile anlaşmalı olarak motorlar üreten bir firma yabana atılmamalı. bende 2. Motor olarak aldım şehir içinde gezmek için ki benim aldıgımda 3500 tl di fiyatı şuanda 10 bin km oldu her zaman derim iyiki almışım diye
-
üstüne 2-3 daha ekle sıfır ybr al
Bu şakayı kimse yapmamış ben yapmış olayım. Bu arada sıfır km mondial vulture düşünülebilir.
-
xbuky adlı üyeden alıntı
üstüne 2-3 daha ekle sıfır ybr al
Bu şakayı kimse yapmamış ben yapmış olayım.
Ben yapmıştım 2.el ybr diye
-
Tech_N9ne adlı üyeden alıntı
Bence yanılıyorsun bajaj boxer marka motoru biraz daha araştırın derim tork gücü sağlamlık karşılaştırması yaparak kim kimi eskitiyor ozaman karar ver ön yargılarınızı yıkmalısınız ki kaldıki boxer yurt dışında kawasaki ile birlikte çalışılarak ortaya çıkmış bir güç
ek olarakta bajaj markası ktm ile anlaşmalı olarak motorlar üreten bir firma yabana atılmamalı. bende 2. Motor olarak aldım şehir içinde gezmek için ki benim aldıgımda 3500 tl di fiyatı şuanda 10 bin km oldu her zaman derim iyiki almışım diye
dostum ben bajaj kullanmadım üstüne oturmadım ama sağını solunu inceledim bana zayıf bir işçilik var gibi geldi..
cbf 150 veya ybr konusunda senelerin verdiği tecrübe ile konuşurken bajaj daha yeni bir makina..
kaliteli mi değil mi yıllar sonra belli olacaktır elbette,bende hint markasına karşı ön yargı yoktur
keşke daha çok firma türkiye ye gelse, rekabet biz tüketiciler için iyidir ;)
-
Mont yazacaktın galiba, motor olmuş duzeltmis tabletin
-
dostum ben bajaj kullanmadım üstüne oturmadım ama sağını solunu inceledim bana zayıf bir işçilik var gibi geldi..
cbf 150 veya ybr konusunda senelerin verdiği tecrübe ile konuşurken bajaj daha yeni bir makina..
kaliteli mi değil mi yıllar sonra belli olacaktır elbette,bende hint markasına karşı ön yargı yoktur
keşke daha çok firma türkiye ye gelse, rekabet biz tüketiciler için iyidir ;)
Tabiki işçiliğe vurdugumuzda fiyatına göre fazla bişi beklemek saçma olur haklı oldugun bir konu daha var bajaj türkiye pazarına yeni girmiş bir marka ama diğer ülkelerde kendisini kanıtlamış gibi duruyor sizinde dediğiniz gibi keşke daha çok marka model gelse de bize yarasa hem adımbaşı cbf ybr görmeyiz gözlerimiz içinde şenlik olur
-
yamaha crypton al sıfırı 3.200 heralde
-
bajaj boxer yada honda cb125 ace alman lazım. bana sorarsan honda
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
yamaha crypton al sıfırı 3.200 heralde
3 bin 400 lerde geziyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)