Arkadaşlar, bugün içinde bir adet pembe nolan kask, yağmurluk ve turuncu sırt çantam olan Shad marka SH46 siyah top case'i moda'dan çevreyoluna çıkarken aralarda bir yerde düşürmüşüm. Civarda bulan eden, gören duyan varsa çok sevineceğim.
Arkadaşlar, bugün içinde bir adet pembe nolan kask, yağmurluk ve turuncu sırt çantam olan Shad marka SH46 siyah top case'i moda'dan çevreyoluna çıkarken aralarda bir yerde düşürmüşüm. Civarda bulan eden, gören duyan varsa çok sevineceğim.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Yerine oturdu sandım ama belli ki daha dikkatli kontrol etmem gerekiyormuş; sadece kendine çekerek değil, yukarı da kaldırarak oturup oturmadığını kontrol etmek gerekiyormuş ki öğrenmiş oldum. İhtimal case'i e5'e çıkmadan önce ara sokakların birinde düşürdüm ve arkamda hiç araç yoktu. Eh Korna çalan da olmayınca taaa etiler'e gelince farkettim, dönüp baktım ama bulamadım. Arkadan gelen birine zarar vermiş olduğunu sanmıyorum ama dediğin gibi verebilirdi de, daha dikkatli kontrol etmek şart meretleri.
Ben vidalamış durumdayım benimkini. Bir tornavida elbet taşınır uzun yola çıkınca, şehir içinde ya da kısa mesafelerde zaten ihtiyaç olmuyor topcase'i çıkarmaya. Tavsiye ederim.
Umarım bulunur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)