Merhaba.
Düşük cc gereksiz yere benzin tüketimi derken neyi kastettiniz?
Şehir içi hız limiti 50 iken,80-90 gibi hızlara bisiklet hızı demeniz ne derece mantıklı? Ayrıca şehir içinde 80-90 ile gitmeyipte kaçla gitmeyi planlıyorsunuz? Ayrıca benim motorum çok rahat 110+ görebiliyor. Demek ki diğer 125 cc lerde görebilir.
Acemi olduğum için ilk motor olarak 125cc olan PCX 'i aldım. Yokuşlarda 2 kişi,full bagaj bana mısın demeden yardırıyorum. Siz nasıl bir yokuşa denk geldiniz?
51 TL vererek 6 aylık vergi ödüyorum. Senede 100 yapar hadi zamlarla 115 tl diyelim. Söyler misiniz bugün bir yemeğe çıktığınızda orta halli bir restaurantta kaç para hesap ödüyorsunuz? Veya bir metrobüs bileti ne kadar?
Benzin olayına gelince. Alalı 3 haftadan fazla oldu. Her gün gezip,dolaşıyorum. Kilometre sayacı şu an tam 410. Benim aldığım benzin 60 TL. Şu anda deponun yarısı dolu.Sizce bu rakamlar ele alındığında aldığım benzin masraf mı,tasarruf mu?
He bir de unutmadan. Konya da işler nasıl yürür bilmiyorum ama İstanbul ve Antalya'da max 1 km de bir trafik ışığı var. (Şehir içi) Yani öyle tulumla 1000RR ile coşabileceğiniz bir ortam yok. Sizi aydınlatayımda insanlarıda yanlış bilgilendirmeyin