bayadır bu adamın videolarını izliyorum dikkatimi çekti bi kaç farklı kişide de görmüştüm merak ettim ne olduğunu sıvı bir şey galiba.
bayadır bu adamın videolarını izliyorum dikkatimi çekti bi kaç farklı kişide de görmüştüm merak ettim ne olduğunu sıvı bir şey galiba.
Ön disk fren'in , hidrolik kabı.
yerimizi alalım
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Küçük su kabı.Altından çıkan bir hortum var bak o hortum kaska kadar gidiyor. Uzun gezilerde sürücü çok su kaybedince kaskın altından hortumu ağzına alıp su içiyor. Gidonun üstüne koymuşlar ki esen rüzgardan faydalanıp suyu soğuk tutsun diye.
Dikkatli bakıyor musunuz?
üstüne biraz koyup ybr al
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Fren hidroliği kabi, diskli frenlerde diske Baska yapmasi için diski iki taraftan iten balatalar vardır o balatalarida hidrolik Yagi yardimiyla calisan küçük silindirler iter,boylece fren kolunu siktigimizda sistemdeki basinc artar ve fren balatalarimizi harekete geçirerek diske baski yapar ...
sanki herkes her şeyi bilmek zorunda mı? adam belki disk frenli motosiklet kullanmadı. kullansa da bilmek zorunda değil.
Su kabı, susayınca açıp oradan su içiyoruz ( SAKIN ! )
Evet herkes bilmek zorunda değil ancak motosiklet yada otomobil kullanan her birey böyle hayatı bir parçanın ne olduğunu bilmeli, bilmiyorsa o taşıtı sürmemeli.
ne saçma yorumlar ya. adam belki yeni yeni motosiklet işine ısınıyor sizde bu davranışlarınızla insanları soğutnayın! fren hidroliği kutusu kardeşi
m.
Her yerden Cem Yılmaz fışkırıyor maşallah
Cevabı verilmiş.
İtiraf ediyorum bende ilk gördüğümde 'Bu ne lan' demişliğim var
bilmiyorsa diye bir şey yok bilmiyordum öğrendim
''malumbiri'' fotoda motoru kullanan sen misin? bende bunu merak ettim
bu soruyu sorduğuna göre foruma ve motorcu camiasına hoş geldin
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
ne saçma bir konu oldu bu sonu nereye gidecek merak ediyorum
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)