Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Kurye Olacağım Ama Motorsiklet Deneyimim Yok[ Salı işe başlıyorum]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj BOXER BM 150
    Alıntı ÖZALTIN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karabük te ölmek için daha güzel bir yok bulabilirdin niye bunu seçtin? Git kanyondan falan at kendini daha acısız olur en azından.
    1- G*t kesen soğuğu
    2- 1 lira için birilerini öldürecek kadar hırslı dolmuşçuları(kırmızı ışıkta 3 şerit yolda üç şeritte de dolmuş birbirleriyle yarışıyorlar yolcu almak için,)
    3- Kar-kış hava şartları
    4- Doğru düzgün ekipman vermiyorlar ve sende de yeterli ekipman yok.
    5- En önemlisi tecrüben yok hadi yeterince terübeli olsan diğerleriyle baş edebilirdin. Ama bu şekilde olmaz.
    Hocam Karabüğün soğuğu hakkında haklısınız ama bende yıllardır burada yaşıyorum az çok alışığız soğuğa ve ona göre giyiniyoruz. Dolmuşçulara lafım yok haklısınız. Ekipman konusuna gelince kesinlikle katılmıyorum. Kask, mont pantalon, Yüz maskesi eldive vs her şeyi veriyorlar bu gün alacağım her ekipman için imza attım bedenimi sordular ona göre kıyafetlerim gelecek. Ayrıca aynı yerde kurye olarak 3 arkadaş çalışacağız bu sebeple birbirimizede yardımcı olacağımızı düşünüyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Adamı moralman çökerttiler 2 günde öldürdüler nerdeyse helvasını yiyecekler!Sen moralini bozma usta!

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Zamanla yarışılan bir işte tecrübesiz olmak kötü.
    Dikkatli olsan zamanında yetiştirmende sorun olacak. Geç kaldıkça dikkatin de bozulur.
    Sonuç: Kaza yapma ihtimalin yüksek.

Altın değerinde tavsiye: Bari su geçirmez kılıf ile navigasyon tak motorun önüne ki adresi çabuk bulabileceğin için zaman baskısı azalsın ve yola daha çok dikkat edebil. Kaza ihtimalini en aza indir

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dikkatli olsan zamanında yetiştirmende sorun olacak. Geç kaldıkça dikkatin de bozulur.

Altın değerinde tavsiye: Bari su geçirmez kılıf ile navigasyon tak motorun önüne ki adresi çabuk bulabileceğin için zaman baskısı azalsın ve yola daha çok dikkat edebil. Kaza ihtimalini en aza indir

Çok mantıklı!
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Motosikleti
    Bajaj BOXER BM 150
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hocam peki motosiklet için nasıl bir navigasyon alabilirim şu an iş için alacağımı sanmıyorum ancak kendim motor aldığımda almayı düşünürüm. Birde aksiyon kamerası alacağım Çinde arkadaşım var sipariş verdim gelirken onuda getirecek. Daha motor almadan hazırlıklarımı yapıyorum şimdiden. :D

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)