Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorculara kaza sigortası yapan tek yer !!

REKLAM ALANI

Arkadaşlar,
    Malum biz motorculara hiçbir firma kaza sigortası yapmıyor, daha doğrusu yapmıyordu.
    Örnek:
    Kaza başına : 5000 USD Kaza masrafları ( Yıl içerisinde kaç kaza olursa)
    Kaza sonrası maluliyet yada ölüm halinde mirasçılara verilmek üzere : 50.000 USD olarak bir poliçenin yıllık ödemesi yaklaşık 270 USD ki bu da öldukça düşük bir rakkam ve kredi kartına da uzuuuunnn vade yapıyorlar.
    Ayrıca, bu limitleri yükseltmek te mümkün.
    Allah kaza bela vermesin..
    Şimdiden yazayım, bazı arkadaşlar kaç para komisyon alıyorsun diye şaka yapmasınlar. Bu önemli bir konudur.

Öğrenmek isteyen özelden mesaj atabilir, firma adını, yetkilsini ve telini verebilirim. Bu motor KASKO SİGORTASI değildir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sg_1903_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    harbi kaç para komisyon aldın bu işten
    :bounce: [COLOR="Blue"][B][U]HIZIMA KAPILMA[/U][/B][/COLOR]

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu sigorta sadece motorla yapılan kazalarımı kapsıyor...

Benim özel sağlık sigortam hiç bir sorgu sual sormadan her türlü yatarak tedaviyi %100 karşılıyor ..buna motor kazasıda dahil...senelik ödemesi de bu fiyatın altında ...

tam 3 senedir özel sağlık sigortam var ...ayakta tedavi ve ilaçları zaten bağkurdan hallediyorum bu senenin sonunda yenileme garantiside alacam ...
    devamlı motor üstünde olduğumdan bu ayrıntıyı
    özellikle sordum sigortacıma ...Motor kazaları da diğer trafik kazaları gibi ...hiç bir farkıyok ..

Sağlık sigortasının büyük bir yüzdesi, Türkiyede iki büyük firmanın elinde biri YKB diğeri Alyans ...ben YKB yatarak sınırsız sigortalıyım 36 yaş için senede 350 ytl veriyorum aya bölersek 30 ytl gibi bişi düşüyo ..her türlü yatarak tedavi ve küçük müdahele denen dikiş, alçı, ...vb müdahelelerde bu kapsam altında ödeniyor..Günümüzde en basit bir ameliyat için doktorların azını 5000 ytl den açtığı bir zamanda bence ayda 30 ytl vererek bu tip önceden belirlenemeyecek tehlikeleri bertaraf etmek , hepimiz için gerekli..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

sturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim özel sağlık sigortam hiç bir sorgu sual sormadan her türlü yatarak tedaviyi %100 karşılıyor ..buna motor kazasıda dahil...senelik ödemesi de bu fiyatın altında ...

eminmisin ???
    Serkan Turhan
    Bilişim Adamı

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    eğer ki sadece yatarak tedavi teminatını seçerseniz gerçekten ucuz fiyatlara sigorta yaptırabiliyorsunuz.

Ancaaaaakkk ,

bu yatarak tedaviye bırakın %100 teminatı ,%80 teminatlı ayakta tedaviyi bile eklerseniz senelik sigorta bedeliniz 1000-1500 ytl arasında değşir..

Buradaki önemli husus , sadece yatarak tedavi teminatını seçerek gerçekten çok ucuz fiyatlara iyi bir güvence alabilmek...
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

vedat kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    iyide kardeşim evdekiler motor aldığımı bilmiyorki..
    ölünce götürüp 50,000 usd verseler anam oyar onları beee..

ayrıca bu şirketin kaç yıllık geçmişi var..
    güçü ne..herkezden topla 270 usd sonra araki bulasın..
    normal bildik sigortalardan para alana kadar canımız cıkıyo..
    yok abi bana uymaz..
    [B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler