Merhaba,
hayırlı olsun kazasız sürüşler
offff yapma işte bunu yapma yaaa... Hiç begenmiyorum o motoru ( acayip kıskanıyorum abi ) Hayırlı olsun tekerin düz bassın
Uygunluk belgesine eklenen notda ve kuyruktaki no' dan kontol ettiğimde 2015 görülüyor, trafiğe çıkış tarihi 2015 olacak. ancak Türkiyeye giriş tarihi 14 aralık 2014 olduğu için yeni kanuna göre ruhsatta 2014 yazacak. Kanun değişmiş artık, aracın giriş tarihine bakıyorlar eskiden 1-2 yıl eski motoru o yılın motoru diye satmaya çalışırlardı, gerçi ülkemize gelen renkler belliydi her sene, ayrıca üretim nosundan kontrol edilebiliyordu ancak kimilerini kandırıyorlardı tabiki. bu kanunla böyle birşey yok aracın modeli ve giriş tarihi önemli . şimdi benim motor 2015 yılı boyunca bayide beklese 2016 da alsam bile yine modeli 2014 yazacaktı.(aslında 15 yazması lazım ama dediğim gibi o yıl içinde giriş yapmış olmak aranıyor, kurunun yanından yaşta yanıyor misali)
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin...
Hayırlı olsun çok asabi duruyor motor mermi gibi. Kazasız belasız ...
Hayırlı Uğurlu Olsun,
Şahsi Düşüncem, Malesef ben beğenemedim 2015 modelini,
ÇİN MALI ÇAKMA R6 gibi duruyor,
Gerek yazıları Gerek Etiketleri İle ÇOK BASİT Kalmış sanki,,,
Allah kaza bela vermesin çok güzel motor, kaça aldınız diye sorsam ayıp etmiş olurmuyum
öncelikle hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. ama xv bence daha güzel çok daha karizmatik.( bu tamamen kişisel bi zevk cunku ben ss sevmiyorum. )
Ateş ediyo makina ateşşş Kazasız belasız .
Zaytung haberi gibi olmuş mesele "Choper almaya gidip , arkadaş gazı ile R6 alan adam"
hayırlı olsun,böyle bişey alsam binmeye kıyamazdım herhalde,evin salonuna koyup televizyon yerine bunu seyrederim
kara35,çok iyi yapmışsın.hayırlı olsun.kazasız belasız bin.oh be gözümüz gönümüz açıldı.bıktıydık kubaydı bajajdı cb ydi vs....ilaç oldu....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)