Güle Güle Kullanın..
bu işler böyle,hayırlı olsun hocam.Kendimizi kandırsakta,üzerine oturunca ruhumuzun ,kalbimizin racing için attığını anladığımız anda kendimizi üzerinde buluyoruz.Kazasız,keyifli sürüşler olsun cümlemize.....
2006 Honda CBR600F,2005 Suzuki V strom dl650, 2005 Yamaha fz6fazer,2006 Honda VFR800abs,2005 Suzuki GSX-R600,Honda CBF1000abs,Yamaha fz6fazer,Suzuki GSX-650F,SuzukiGSR600,Honda CBF600abs,Suzuki SFV650 abs gladius,Honda VFR800abs,Suzuki GW250 inazuma, Yamaha Fazer8
Hayırlı olsun. Motorla mutlu görünüyorsunuz.
Arkadaşım da düşünüyor, ancak bayiler fiyatları pek düşmüyor.
Acaba fuarda daha uygun fiyata verirler mi diye de fuarı bekliyor kendisi.
Zaten daha önce de 1000rr kullanmışsınız. Bunu da keyifle düz teker kullanırsınız inşaallah.
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Senin içine SS kaçmış son olacağını hiç sanmıyorum. Yani bakışların öyle diyo
Hayırlı uğurlu olsun. Zaten en zevkli olaylar plansız olanlardır. Kazasız belasız sürüşler.
4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHU TAŞIR
Hayırlı uğurlu olsun. Yakışıp yakışmaması mesele değil asla bence, önemli olan sizin motorunuz üzerindeyken alacağınız keyif içinize sinmiş ve almışsınız kazasız belasız sürüşler. R6 gerçekten çok yakışıklı bir makine.
Tekrardan hayırlı olsun
hayırlı olsun, sorması ayıp olmazsa net olarak kaç tl ödediniz?
Hayırlı olsun , kazasız belasız .
Ben de xv950 yi çok beğenenlerdenim. Bir de harley iron 883'e bayılıyorum nedense. Ama şu an naked kullanıyorum. Bunlardan birini alsam pişman olur muyum acaba diye düşünüp duruyorum. Yoksa yine mt-07 Den devam edicem..
Hayırlı olsun bu arada..
Hayırlı olsun Kara35 , rengi çok güzel bu arada
bence doğru karar.
ayrıca yamaha xv950 nin ön amortisörünü öyle bayrak direği gibi uzun tutarsa daha çok kişi almadan çıkar showroomdan. o motorun ön kısmı cruiser yerine biraz daha caferacer tarzı olsaydı, ön tekerlek daha kalın, amörtisör daha kısa olsa başka motora asla bakmazdım. motorun genel karaktere dediğim tarza uygun çünkü.
Abi ilk defa böyle bir muhabbete denk geldim hani XV ye niyetlenip (muadili olsa neyse) R6 yla bayiden çıkmak olsun çoğu insanın rüyası olan bir motor hemde sıfır yanında dururken daha 1 km gitmeden (hay anansını nerden aldık bu iğrenç şeyi) edasıyla "yok kesin bu son dahada SS almam daha da binmem" sözleri, bu kadar vazgeçmişlik varken aklının ucunda yokken sıfır R6 almak kafamda deli sorularrrr
Sonrasında tabiiki hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin ama yazık o makinaya şimdiden üzüldüm haline istenmeyen adam üvey evlat muamelesi görecek hep tekrardan kazasız belasız sürüşler..
"The Ultimate Riding Machine"
Hayırlı olsun. Nedense spor motosikletlere en çok kırmızı rengi yakıştırabiliyorum
eski kasaları daha güzel, keyifli sürüşler
Kazasız belasız binmeiniz dileğiyle.
Biz tekele camel diye girip bazen winston light alıp çıkıyoruz napalım.
iyi günlerde kullanın , Allah nazarlardan korusun. Kazasız belasız inş.
Bu ne abi bakkaldan ekmek aldım der gibi Güle güle kullan Allah nazarlardan korusun!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)